Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de dün bir haber sitesinde videoda A-3055 in soforunun aractan inip sinirden deliye döndüğünü falan gördüm.İçinde yolcusu vardı.Zaten bindiğim her yeni akia ların şoforu stresli oluyor ve hep yolcu ile münakaşaya giriyor bir konuda şansmı bilmem
Bir de dün bir haber sitesinde videoda A-3055 in soforunun aractan inip sinirden deliye döndüğünü falan gördüm.İçinde yolcusu vardı.Zaten bindiğim her yeni akia ların şoforu stresli oluyor ve hep yolcu ile münakaşaya giriyor bir konuda şansmı bilmem
O araçları görmek bile açıkçası benim sinirimi bozuyor. Bazen bunlara binmemek için yarım saat yürümeyi tercih ediyorum. Geçen bir akşam O2242'nin 31 dakika sonra geleceğini görünce 2 tane Akia'yı ekmiştim.
O araçları görmek bile açıkçası benim sinirimi bozuyor. Bazen bunlara binmemek için yarım saat yürümeyi tercih ediyorum. Geçen bir akşam O2242'nin 31 dakika sonra geleceğini görünce 2 tane Akia'yı ekmiştim.
Şu Bmc'yi bile bana sevdiren bir marka o, tüm dünya bir araya gelse asla bu soğukluğu bitiremez Metrobüsleri çok güzel ama bu 150 araç rezalet.
Şaka bir yana Otokarların neredeyse hepsini birden çekmeselerdi (sadece 2 araç gün boyu çalışmak üzere verildi) Akialar benim gözümde bu kadar itici olmazlardı.
13 adet olan Conectolardan biri geldiğinde de aşırı mutlu oluyorum, tabelaları bana Citaroları hatırlatıyor.
İSBAK uzun zamandır ÖHO otobüslerinin ekranlarını, kameralarını ve şarj noktalarını yenilemeye devam ediyor. İETT otobüsleri için de kısa bir süre önce bu yenileme başladı.
Bugünkü enteresanlık (daha doğrusu saçmalık) 98G'de oldu. Hatta çalışması gereken O2232 hiç seferlere çıkmadı. Yerine garajdan başka bir araç vermek yerine tâ Ayazağa'dan (41C) O3056'yı kesip Bakırköy'e yollamışlar.
Bugünkü enteresanlık (daha doğrusu saçmalık) 98G'de oldu. Hatta çalışması gereken O2232 hiç seferlere çıkmadı. Yerine garajdan başka bir araç vermek yerine tâ Ayazağa'dan (41C) O3056'yı kesip Bakırköy'e yollamışlar.