Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ve Enteresanlıklar | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ve Enteresanlıklar

Ağır vasıta yasağı yarın 13.00 da sona erecekmiş. Körüklü otobüsler hava durumuna göre tekrardan çalışmaya başlayabilir yarın.

Derbi seferleri gerçekten çok etkiliyor . Hayatımda ilk defa , İLK DEFA , bir hattaki bir seferin neredeyse 6 saat rötarlı kalktığını gördüm . 500T ne değişik bir hat 🤣

(14:42 seferi, 20:30 da kalkmış )

IMG_0241.png

Kayabaşı Kiptaş yönüne giderken 9. Cadde durağı yokki.Şunları yazanlar iyi mi acaba çoğunlukla ya yanlış hatta yazıyorlar ya da böyle hata yapıyorlar.Resmen karman çorban etmiş.

1000004876.jpg

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Araç tabelasına “GÖREVLİ” yazarak Anadolu Hisarı’nda bulunan Boğaziçi Üniversitesi ‘nin içine girince ne diye merak ettim ve şöyle bir sonuç ortaya çıktı

IMG_3859.png

• İnanılmaz
M2543'ün Hadi Reklamı ters kaplıydı. :O
Birkaç tane de ben bu şekilde araç gördüm , dikkat çekici güzel bir reklam kampanyası olmuş

Bu araç Anadoluhisarı Kampüsü ile Rasathane Kampüsü arasında öğrenci taşıyor.
Ulaşım açısından dezavantajlı bölgedeki okula güzellik yapsalar anlarım da bölgedeki 14R zaten gayet sık çalışan bir hat. Eğer üniversite , İETT ye ekstra ödeme yapmıyorsa (ki sanmıyorum) boşa araç, şoför , yakıt israfı

• Beğen
Birkaç tane de ben bu şekilde araç gördüm , dikkat çekici güzel bir reklam kampanyası olmuş

Ulaşım açısından dezavantajlı bölgedeki okula güzellik yapsalar anlarım da bölgedeki 14R zaten gayet sık çalışan bir hat. Eğer üniversite , İETT ye ekstra ödeme yapmıyorsa (ki sanmıyorum) boşa araç, şoför , yakıt israfı
Şundan dolayı olabilir; 14R hattı sabah saatlerinde, öğlen okul çıkış saatlerinde ve akşam iş çıkışı zamanında daha Rasathane yokuşuna başlamadan ön kapıya kadar doluyor. Bir de bu kampüsler arasındaki kitle eklensin istemiyor olabilirler. Başka da bir şey gelmiyor aklıma.

Konu görüntüleyen kullanıcılar