Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

Uzunçayır otobüs durağında (Göztepe yönü) bir Güleryüz Cobra ÖHO bir kişiye çarpmış. Yaklaşık bir saat önce gördüm. Zaten o durak kazaya belaya çok müsait bir yer. Bir yandan dolmuşlar, bir yandan otobüsler, bir yandan servisler, arabalar falan geçiyor. Oraya bir çözüm bulunsun artık.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Bahçelievler'de kontrolden çıkan İETT otobüsü kaldırıma çıktı. İETT otobüsü aydınlatma direği ve reklam panosuna çarparak durabildi.​

kontrolden_cikan_iett_otobusu_aydinlatma_diregi_ile_reklam_panosuna_carpti_1735981095_9335.jpg

• Beğen
Kaza, D-100 karayolu Bahçelievler mevkisinde Küçükçekmece istikameti yan yolda meydana geldi.

Güzergahında seyreden Gülnihal Yılmaz idaresindeki 34 LN 8754 plakalı İETT otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımdaki aydınlatma direği ile reklam panosuna çarptı.

MİNİBÜS DE İETT OTOBÜSÜNE ÇARPTI​

Bu sırada arkadan gelen Yalçın İstanbullu idaresindeki 06 COG 271 plakalı minibüs ise kaza yapan otobüse çarptı.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, kaza nedeniyle yan yolda trafik oluştu.

Ekli dosyalar

• ueUD1_1735981049_838.jpg
    ueUD1_1735981049_838.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 23
A-1687 98AB/73B/HT1 bölgesinde sürekli arızalanan araçlardandı. Bir de kaza yapmış. Ne olacak bu araca :-( Geçmiş olsun.

98AB Atakent 08:30 seferini yaparken Çocuk Sitesi durağında yağışlı havada kazaya karışmış ve aracın son sinyali orada kalmış.

1736031341776.png

Kalıp yargı ile alakası yok. Haberde Gülnihal ismi verilmiş. Böyle bir erkek ismi olduğunu ben de zannetmiyorum.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar