Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar

Körüklü ihalesini Otokar kazanır gibi geliyor. Körüklü Kentleri göreceğimizi tahmin ediyorum. Bu sadece benim tahminim. Ben kahin ve ya çalışan değilim. Körüklü otobüs alınacaksa en az 100 adet alınmalı. Hatlara geleceksek 500T en göze çarpan örnek olur. Bazı Mecidiyeköy hatlarına da yoğun saatlerde körüklü verilmeli.

Sabah okul ve işe gidiş ve akşam iş ve okuldan dönüş saatlerinde
79Y-89F-89K-89T-98-98AB(DEPARSIZ)-98H-98S-98T
Zamanında 98, 98AB, 98H ve 98T hattlarına Körüklü Conecto verildi. 2 yıl önce verildi. 98AB hattında bir gün 5 adet körüklü Karsan verildiğini hatırlıyorum.

Bir de 146T ve 147 hattındaki körüklü sayısı gereksiz derecede fazla. Sanki 2. Metrobüs hattı gibi oldu 146T 147 hattı. Bunlardan alınıp o hatlara dağıtılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Hatlarda daha fazla körüklü otobüs çalışması için körüklü otobüs alımı yapılması kazım 12 yıldır koca metropole körüklü araç alınmıyor
Geçen sefer taksicilerin iptal ettirdiği yeni taksi plakası ihalesine ibb meclisi tekrardan onay verdi. Bu plakalardan 250 milyon Euro ya yakın gelir elde edilecek , bunların iett ye aktarılması durumunda sağlam alımlar yapılacaktır

• Beğen
Zamanında 98, 98AB, 98H ve 98T hattlarına Körüklü Conecto verildi. 2 yıl önce verildi. 98AB hattında bir gün 5 adet körüklü Karsan verildiğini hatırlıyorum.

Bir de 146T ve 147 hattındaki körüklü sayısı gereksiz derecede fazla. Sanki 2. Metrobüs hattı gibi oldu 146T 147 hattı. Bunlardan alınıp o hatlara dağıtılabilir.
Kendi ağzınla söylüyorsun işte ikinci metrobüs hattı oldu diyorsun iyi de bu iyi birşey demek ki talep var ki körüklü otobüs veriliyor.

Size göre mesela ne olması lazım körüklü otobüs çalışması için. O hat gereksiz bu hat gereksiz diye diye iettnin ağzına laf veriyorsunuz. İstanbulda hat kalmadı be. Ne kadar hat varsa seferleri azaltıldı.

İstanbuldaki her hat gereklidir ve yolcusu vardır, çok gereksiz hat arıyorsan TM-SM ve 50'li hatlardır.

• İnanılmaz
Şimdi her hatta evet dediğiniz gibi körüklü olmaz. Çünki bazı güzergah hatlar var körüklü otobüsün girmesi imkansız. Örneğin 142F hattına körüklü otobüs veriyorlardı öncesen citaro falan vardı o kadar dar ve dönmezi zor yerlerden dönüyorduki bazı noktalarda hele hele iki körüklü otobüs karşilaşırsa geçmiş olsun. O yüzden şöyle yapilmalı körüklü otobüs girebilen hatlara körüklü araçlar verilebilir. Diger girilemeyen hatlarada normal solo araçlar verilsin.

• Beğen
Körüklü otobüslerin dönüş yarıçapı şehiriçi için uygun dizayn edilmiş. Hatalı park olmadığı sürece körüklü otobüsler çoğu yerden geçer.

Avcılar'daki sorun da tam olarak budur, hep hatalı parktan kaynaklanıyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar