Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 20 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

Köy diyerek Beykoz'u aklınca aşağılamaya çalışman ne kadar da komik. Mandaların otladığı yapay ve çirkin, estetikten uzak dağın başı Vadi'de sana iyi yaşamlar.
Arkadaşım senin kafan mı iyi milletin yaşadığı yerlere önemsiz diyorsun kendi yaşadığın dağ başına biri laf atinca kudurma o zaman, beykoz gibi bi yerden her dk otobüs geçiyor da vadiden Zincirlikuyuya otobüs neden gereksiz ve önemsiz oluyor onu anlatmaya çalışıyorum takmissin önemsiz önemsiz sen gitmiyorsun diye önemsiz olmuyor her gun kaç kişi geciyor o onemsiz yerden haberin var mi

Arkadaşım senin kafan mı iyi milletin yaşadığı yerlere önemsiz diyorsun kendi yaşadığın dağ başına biri laf atinca kudurma o zaman, beykoz gibi bi yerden her dk otobüs geçiyor da vadiden Zincirlikuyuya otobüs neden gereksiz ve önemsiz oluyor onu anlatmaya çalışıyorum takmissin önemsiz önemsiz sen gitmiyorsun diye önemsiz olmuyor her gun kaç kişi geciyor o onemsiz yerden haberin var mi
Çok da uzatmaya gerek yok Vadi önemsiz iğrenç bir yer 🤮

Arkadaşlar vadide güzeldir beykozda uzatmayın boşverin her yerde ulaşım problemi var çözüm yok
Alibeyköy bir ara çok kullanmış biri olarak söylim saçma bir aktarma merkezi bütün her yer alibeyköy geliyor ama M7 metrosuna kimse binemiyor alibeyköy den ne anlamı kaldı Tm15 Tm17 alibeyköy ileti ellerine Tm17 kazımkarabekir Tm15 yenimahalle metro aktarma verse hem yorgunluğu dağıtır hemde aynı araçla çok sefer yapar planlama yok İETT benim şahsi fikrim kimin tanıdıgı varsa oraya boşta olsa çok otobüs veriyor planlama projelendirme vs hiç bir şey yok

Şuan genel olarak sorarsanız İstanbul'da kaldırılan minibüs lerin (taksi 🚕 olan) yerine ve şehrin gelişmesine bağlı en az 1500 adet 12 metre otobüs alsa 3000 şöför alsa şuanki durumu zor toplar o yüzden tartışmanıza gerek yok

Hatların kısaltılmasının amacıda belli araç yok şöför yok bu sebeple hatları kısaltalımda insanlar çok zannetsin
Çözüm yok çözüm siyasi kimse taraftarı değilim ama İETT metro istanbul bu güne kadar görmediği derecede kötü yönetiliyor
T4 tramvayına kimse binemiyor
Bu bahsettiğim saatler iş okul en önemli saatler

İnşallah çözülür yoksa bu durumda geleceğimiz çok parlak görünmüyo

Beykoz'dan Ataşehir'e nasıl ulaşım olmaz yahu? Düşünüyorum çok saçma geliyor. Beykoz'a yeni bir hat açılacaksa bu ilk Ataşehir hattı olmalı. Hattın adı da 15AB olmalı. Güzergahı Ortaçeşme-Paşabahçe-Kanlıca-Kavacık-Finanskent-Batı Ataşehir diye devam etmeli varsa Ataşehir'de bir peronda son durak yapmalı yoksa Bostancı'ya devam etmeli ya da Ataşehir'in içinden Ümraniye'ye gitmeli. 15SD muadili gibi düşünün.

Beykoz'dan Ataşehir'e nasıl ulaşım olmaz yahu? Düşünüyorum çok saçma geliyor. Beykoz'a yeni bir hat açılacaksa bu ilk Ataşehir hattı olmalı. Hattın adı da 15AB olmalı. Güzergahı Ortaçeşme-Paşabahçe-Kanlıca-Kavacık-Finanskent-Batı Ataşehir diye devam etmeli varsa Ataşehir'de bir peronda son durak yapmalı yoksa Bostancı'ya devam etmeli ya da Ataşehir'in içinden Ümraniye'ye gitmeli. 15SD muadili gibi düşünün.
Batı Ataşehir’de biter muhtemelen. Ümraniye’ye talep olmaz bence Bostancı için de M8 var derler (belki şaşırtıp beykoz’dan M8’e aktarma bir hat açarlar)

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Batı Ataşehir’de biter muhtemelen. Ümraniye’ye talep olmaz bence Bostancı için de M8 var derler (belki şaşırtıp beykoz’dan M8’e aktarma bir hat açarlar)
Beykozlu ve sen neyin kafasını yaşıyorsunuz.

İETT'ye bu cesareti sizin gibiler veriyor.

Normal hatların kapatılmasına karşı çıkan bana saldırmaya devam edin. Sonra da normal hat talep edin iyi misiniz siz. Sana derler ki aktarma hattı açıyorum M8 bin derler.

Herşey sırayla unutmayın.

Sarı öküzü vermicektiniz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar