Fotoğraflar alıntıdır.
Sırf bu rezilliğe sessiz kalmamak için üye oldum.
2024 Model sıfır km otobüsü resmen haritaya çevirmişler. Yapmaları gereken tek şey aracın sağ ve soluna damalar yapıştırmaktı hatta ona bile gerek yoktu yani aracı damalı olarak sipariş verebilirlerdi. Ve arka tarafına dama yapıştırmamaları gerekiyordu. Sonra yine aynı şekilde arka tampona o saçma şeyi yapıştırmamaları gerekiyordu. Ön tarafta aracın 3 tane orijinal etiketini çıkarmamaları gerekiyordu. Ayrıca aracın her tarafında fabrika çıkışlı kod numarası ve İETT&İBB logoları yapıştırılmıştı tekrardan üzerine kabartmalı o saçma şeyleri yapıştırmak akıl tutulması.
Tüm bunların bir mantıklı açıklaması olamaz. Aracı bildiğin çöp etmişler.
Sonradan yapıştırılan kabartmalar ayrıca hem çirkin durduğu gibi hem de koyu renkli yani kötü.
Ayrıca aracın ön taraftaki 3 tane orijinal etiketini söküp camın üstüne 4 tane İETT’nin kendi çıkarmasını yapıştırmakta akılla mantıkla izah edilemez.
Hadi orijinal etiketleri söktünüz gerçi bu da kabul edilemez de e bari alttaki kalan izleri kazıyın. Yok onu da yapmıyorlar.
Yeni teslim edilen aracı resmen haritaya çevirmişler ve bu durum insanı kahrediyor.
Ayrıca yıldızlı istanbul başardı yazısı da bence çıkartılmalı.
Önce yıldızlı istanbul başardı yazısını yapıştırmışlardı ve araçlar damasız gelmişti ama fotoğrafa bakınca yıldız damanın üstünde görünüyor yani burda da bir tuhaflık var ve yıldızı söktüğünde yine damalar zarar görecek.
Niye abi ya niye niye. Ya gerçekten ne diye yepyeni araçları yap-boz tahtasına çevirdiniz?
Solo citarolar kozmetik olarak kötü durum da ve 2006-2007 modeller. Peki ya akiaların günahı ne?
Umarım tüm bu olanlar fotomontajdır. Araçları damasız olarak sipariş edip yıldızı bastınız bari diğer yerleri temiz ve orijinal kalsın tıpkı 0 km araçta olması gerektiği gibi.
Hoş zaten akialara ısınamadığımı belirtmiştim, ama iyice artık sıvıyorlar, tüy dikiyorlar ve soğutuyorlar.
E bakıyorsun araç fabrika çıkışlı siyah renkli kodlu olarak geliyor ama onu bile çıkartıp lacivert renkli kod yazmışlar ya o zaman baştan neden lacivert renkli sipariş vermedin?
Sonra lacivert renkli iett ve ibb logoları otobüslerin çıkartmalarını renkli logo çıkarmalarıyla değiştirmişlerdi yüzlerce otobüste. Şimdi ne oldu da kabartmalı çıkartma da tekrardan lacivert renge döndüler. O zaman ne diye yüzlerce otobüsün kozmetiğini bozdunuz? Mesela lacivert renkli kurumsal renkler yakışıyordu yüzlerce otobüsü.
Yani neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor.
Ben muhalif bir insan olarak ama İETT sevdalısı bir insan olarak da bu işi partiler üstü bir mesele olarak görüp iyi niyetimden sorguluyorum.
Yani yazmasam ve sorgulamasam bu benim içime dert olurdu.
Bir diğer eleştirim ise damalar sanki daha küçük gibi yani öhoda ki akialara bakarak. Fabrika çıkışlı damalı almak varken ahh ahh gittiler de aracı, araçları paçavraya çevirdiler.