Yo engellenmek çok hoşuna gidiyor onun . Yusuf abi nasıl tek bakışta tanımadı bunu onu anlamadım ben . Yazış şeklinden belli Allahın trolü
Neyse konuya geri dönelim .
Ben başkan olsaydım eğer , önce körüklü alırdım . Otobüse ayrılan bütün parayla !
500T gibi ya da 121 li bazı hatlar ( kavacıktaki okulun ordan geçiyor , kodunu bilmiyorum çünkü kullanmıyorum ) gibi hatlara iett seferleri ekleyip körüklü otobüsleri buraya yığardım .
Ondan sonra , solo araçları daha taktiksel şekilde kullanırdım . Örneğin sallıyorum 36V de fazla araç çalışıyorsa , bunu alıp karşıdaki gariban hatlardan birine verirdim . Ben beklerim 1 saat sorun olmaz . Ben karşıya çok ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beykoz , şile ve daha niceleri belki de . Aklıma şuan bunlar geldi .
Eğer mümkünse karayolları ile çalışıp , yolları uzun araç geçişine uygun hale getirmeye çalışırdım. Böylece körüklü araç çalışması gereken ama çalışamayan hatlara körüklü araç verebilirdim .
İnsanımız çok dürüst olsaydı eğer ; her kapı girişine yakın akbil basılan aletten koyardım . Böylece “ yok kartım öne gitti geri gelmedi “ gibi şikayetler azalırdı . Fakat işte kendi yaşadığım yerden biliyorum , o kart yine basılmaz
Aslında körüklü giremeyecek yerlere bi fikrim daha var . Eğer güzergah üzerinde alt geçit tarzı bir şey yoksa , çift katlı araçları çalıştırmak mantıklı olabilirdi . Tabi bunu her hatta yapamayacağım için sadece belli başlı hatlarda çalışırlardı ve ayrıca büyük bir sermaye gerekirdi .
Kendi çözüm merkezimi geliştirirdim . Yapay zekanın veya otomatik cevapları verebilecek bir şeyin olmadığı sistem yapmak isterdim . Her öneriyi tek tek denerdim .
Ayrıca illa ki solo araç almak zorunda kalsaydım , kesinlikle elektrikli araç seçerdim . Hatta mümkünse tüm benzinli sololardan kurtulup , hepsini elektrikli araçla yenilerdim . Malum , artık çağ elektrikli araçların çağı
Otobüsüm nerede uygulamasını tarihten silerdim . İşini bilen birine yaptırırdım . Ayrıca yoğunluk farketmeksizin her durağa şu otobüsün nerede , kaç dakikada geleceğini gösteren aletten koyardım. Sonuçta herkes akıllı telefon kullanmıyor ( özellikle yaşlı insanlar ) ya da uygulamaya güvenmiyor .
Ve tabi en önemlisi Alibeyköye nükleer bomba atardım