Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett'nin Başkanı Sizsiniz, Ne Gibi Değişiklik Yapardınız? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett'nin Başkanı Sizsiniz, Ne Gibi Değişiklik Yapardınız?

Beykozlu

Çaylak
Çaylak
-Acil körüklü otobüs takviyesi!
-Değişikliğe gidip (İETT bünyesine) çift katlı otobüs alırdım.
- Capacity'leri metrobüs hattından çekip 2.köprüden geçen hatlara ve güzergahı geniş olan, kalabalık hatlara dağıtırdım.

- Capacity'leri metrobüs hattından çekip 2.köprüden geçen hatlara ve güzergahı geniş olan, kalabalık hatlara dağıtırdım.
Niyeyse aklımda şöyle bir bilgi var ve doğruymuş gibi hissediyorum ama doğru mu değil mi bilmiyorum. Capacitylerin manevra sisteminden dolayı trafiğe çıkma yasağı var, çıkamıyorlar diye biliyorum.

Ayrıca konuyla ilgili olarak, Şehir içi körüklüleri metrobüste heba etmek yerine Conectoları geri şehir içine aktarıp Metrobüs hattını sadece metrobüse özel tasarımlı araçlarla çalıştırırdım. Denge sağlandıktan sonra şehir içine körüklü desteği sağlardım

En son alınan solo Akiaları hibe eder 😁 yerlerine 200 adet Otokar;

Her an bozulmaya müsait olan 300+ körüklü Karsan'ın yerine 150'şer tane Mercedes ve Otokar (veya Bmc) körüklü alırdım. Karsanların bir kısmını da yedekte bekletirdim.

Son düzenleme:
Niyeyse aklımda şöyle bir bilgi var ve doğruymuş gibi hissediyorum ama doğru mu değil mi bilmiyorum. Capacitylerin manevra sisteminden dolayı trafiğe çıkma yasağı var, çıkamıyorlar diye biliyorum.

Ayrıca konuyla ilgili olarak, Şehir içi körüklüleri metrobüste heba etmek yerine Conectoları geri şehir içine aktarıp Metrobüs hattını sadece metrobüse özel tasarımlı araçlarla çalıştırırdım. Denge sağlandıktan sonra şehir içine körüklü desteği sağlardım
Zaten yakın zamanda M4580-M4625 arası Conectoların şehiriçi hatlara geçeceği düşünülüyor bence de gerekiyor tahminimce Kayaşehir garajı açıldığında araçları oraya gönderecekler.

Kayaşehir garajı mı yapılıyor. İyi fikirmiş Kayaşehir'in ne tarafına hangi konuma biliyor musun
Kayabaşı garajı diye geçiyordu ama ben de baktım merak ettim soruya karşı buraya yapılıyormuş.Daha yeni öğrendim ben de
1000007870.jpg

500T hattına özel 20 adet Isuzu Kendo , Otokar Territo tarzında 70 küsür koltuklu araçlardan alırım. Sabah 06.00 ‘ Dan itibaren 8’ er dakika aralıkta Şifa Mahallesinden araç kaldırırım , araçlar dönüşü yaptıktan sonra yatışa geçer ve 14:00 da aynı şekilde bir tur daha gönderirim.

500T ye olduğu gibi 303 lü bütün hatlara da o araçlardan lazım zaten eskiden olan bir şeydi fakat yaşlardan da ötürü neredeyse hepsi değişti.Umarim böyle birşey yaparlar her ne kadar yapılmayacağını bilsemde

Konu görüntüleyen kullanıcılar