Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

HT29 -> K1683
1000005210.jpg

28 Aralık 2024 - Avcılar Peronlar

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Normalde reklamı savunan biri değilim ama körüklü karsanlara boydan reklam kaplasalar bence hem bir değişiklik olur hem de araçların dışı çok kötü durumda çünkü son gördüğüm 2 körüklü karsanın dışı kötüydü aynı solo citaroların dışı gibi düşünün harita gibiydi.

K-1556 ve K-1620 ye neden ızgara takıldı?Ayrıca körüklü otobüsler geri döndü belki bakımları yapılmıştır bir nebze iyi oldu tatile girmeleri.

• Beğen
MAN motorlu Bredamenarinibus S plus ların 2025 model MAN lion’s city G ile değişmesi güzel olur.

• Beğen
Sizce de artık bu araçların değişim zamanı gelmedi mi? Hem solo hem körüklü olanların. Onların yerine keşke Conecto ya da Citiport solo ve körüklüleri alınsa (CNG olmayan) ve garajlara dağıtılsalar keşke.

Bunlar hibe edilse bile çabucak hurdaya atarlar. Ne kadar ömürleri kaldıysa burada doldurmaları daha iyi.

• Beğen
2014 senesinde bu araçla kaza yapan şoförün açıklaması :

“hiç fren tutmadı. el frenine asıldığım halde yine tutturamadım. ne yaptıysam durduramadım. 16 yıldır şoförlük yapıyorum böyle bir şey görmedim. tecrübem olmasa araçlara vura vura aşağıya doğru giderdik. bundan şikayetimiz var. 30 km ile giden otobüsü durduramadık. bu arabaları yeniden elden geçirmeleri lazım. bu arabaların hepsi sorunlu. yetkililere söylüyorum bu arabaları incelesinler. ufak yağmurda ben arabayı durduramadım yarın kış geliyor" dedi.”

Konu görüntüleyen kullanıcılar