Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Mercedes-Benz Conecto K Otobüsleri | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Mercedes-Benz Conecto K Otobüsleri

Eskiden K1246 da uzun süre ortadan kaybolmuştu ama 1 yıl sürmemişti diye hatırlıyorum.

M4765 gizemli bir şekilde kayboldu. Bu araca dair ne kaza ne de yangın haberi var.

hesap sormak lazım :D bekle beni beyaz masa pardon yeni ismiyle çözüm merkezi

çalışan demir paslanmaz. atıl bir şekilde durması iyi birşey değil bence. çürür çünkü. ki ben dışı çürümüş citaro gördüm citaroyu geçtim conecto k bile gördüm. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.

aynı olay 2017 yılında solo citarolara da toplu şekilde olmuştu zannederim yani neredeyse çoğu 1 sene yattılar mıydı neydi hatırlayanlar veya bilenler yazabilirler.

Yanlış hatırlamıyorsam M4557. Çok güzel sesi var ecomat gibi bunu nasıl yaptılar bilmiyorum ama beni tebessüm ettirmeyi başardı

hesap sormak lazım :D bekle beni beyaz masa pardon yeni ismiyle çözüm merkezi

çalışan demir paslanmaz. atıl bir şekilde durması iyi birşey değil bence. çürür çünkü. ki ben dışı çürümüş citaro gördüm citaroyu geçtim conecto k bile gördüm. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.

aynı olay 2017 yılında solo citarolara da toplu şekilde olmuştu zannederim yani neredeyse çoğu 1 sene yattılar mıydı neydi hatırlayanlar veya bilenler yazabilirler.
Bildiğim kadarıyla yedek parça sorunu vs deniyordu. Ondan da km leri çooook düşük. Başka şehirlerde 16 17 model arabalar 800 bini geçmiş iken citaro sololarda milyona geçen çok araç yok.

ibb-istanbul-buyuksehir-belediyesi-122d-cekmekoy-mecidiyekoy-hatti-1.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar