Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

Dolmuş iş yapsın diye Cengizhan'dan Bornova'ya hat açmazlar, İzban iş yapsın diye de Karşıyaka İskele veya Bostanlı İskeleye hat açmazlar ben bu kuruma ne diyeyim ki, daha BMC Beldelere çözüm bulamadılar.
dolmuş terörü denilen bu olayı çözememeleri yüzünden potansiyel eshot hatları hiçe sayılıyor
zamanında 567 evka4-karşıyaka hattı açılacaktı,açılmadı
çünkü karşıyaka-evka4 dolmuşu zaten var,bu hat açılsa onlar ağlayacak
iztaşıt olayının şehiriçi operasyonlara el atması gerek,şehirdışına bir süre ara verse iyi olur
şahsen yeşil kutulara binmektense özel halk taşıtına razı gelebilirim

829 hattının ürkmezde kalmasını doğru bulmuyorum
zaten seferleri çok sık değil,seferihisara uzasa çok bayıldıkları izban a aktarma olmasının yanında 986 ya da destek olur
778 in ürkmezde kalması zaten facia,seferihisardan kuşadasına kadar olan şerit bütün olarak bir turizm şeridi,neden aktarma sevdası yüzünden bölünsün yani dimi?

• Beğen
Tepkiler: Bucali
823 hattının fuardan da geçecek şekilde düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten 823 seyrek çalışan bir hat. Bu düzenlemeyle bir problem teşkil edeceğini (bence) düşünmüyorum.

Son düzenleme:
dolmuş terörü denilen bu olayı çözememeleri yüzünden potansiyel eshot hatları hiçe sayılıyor
zamanında 567 evka4-karşıyaka hattı açılacaktı,açılmadı
çünkü karşıyaka-evka4 dolmuşu zaten var,bu hat açılsa onlar ağlayacak
iztaşıt olayının şehiriçi operasyonlara el atması gerek,şehirdışına bir süre ara verse iyi olur
şahsen yeşil kutulara binmektense özel halk taşıtına razı gelebilirim
Başka illere bakınca hep ÖHO'lar görüyorum İstanbul'da fln. Bir tek İzmir'de mi böyle dolmuşlara mecbur kaldık ?

Başka illere bakınca hep ÖHO'lar görüyorum İstanbul'da fln. Bir tek İzmir'de mi böyle dolmuşlara mecbur kaldık ?
Bırak İstanbul'u Ankara'yı,ya Manisa'da bile ÖHO var
Tekelleşmiş dolmuşlar,grevler hep bize çatıyor,

Ayrancılar gibi nüfusu yüzbinlerde olan semtler bile İzmir tabelası dışında diye hat açılmıyor,

Aslında zaten bizde 806,858 ve 697 var, merkeze giden,bunlardan bence en az durağa sahip 858'i Ayrancılar TOKİ ve Ayrancılar merkeze götürmek makul, sen bunu de ESHOT'a,reddi çakar,ama gel Tepecik'te Konak belediye ek hizmet binası var,yapıştırır hattı,

Ya biz bu deveyi(ESHOT'u) güdeceğiz,ya da güdeceğiz

Egekent 2'de de zenginler oturuyor çoğunlukta Mavişehir kadar olmasa da. Buraya da açsınlar madem hem ulaşımı Mavişehir'e göre kat kat daha zor. Eski 128 geri gelsin Gümrük'e kadar 😂
Hattın gümrüğe gideceğini düşünürken kapandığını görünce

1000002578.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar