Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 51 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• #1,001
529-Bayraklı Şehir Hastanesi-Lozan Meydanı

Alsancak-Ankara Caddesi Yanyol-Çevre Yolu

Lozan'dan Şehir Hastanesine 2 aktarmadan gidilme artık hayal olmalı

Konuyla alakasız ama keşke 1000. mesajı Kav yazsaydı. İlk başlığı yazdı ve gerçekleşen ilk hat
O hesap benim google hesabımla kayıt olmuştum sonra site değişti bir daha giriş yapamadım 1000. mesajı yazsam güzel olabilirdi

• #1,004
??? Asarlık Toplu Konutları - Bostanlı İskele

Egekent 2'ye kadar Bostanlı İskele hatları açılmış , Menemen'in her yerine gelsin. 400 ve 649 Gazi mahallesi hattı ile birlikte bu hat da açılırsa süper olur. İztaşıt çalışır mı bilmiyorum bu hatta ama olmazsa BMC Belde sabit çalışır bu hatta. Menemen'e İztaşıt gelmeden önceki sabit Belde'li 748 gibi olur.

Ekli dosyayı görüntüle 70692
şuanda 748,698 in geçtiği 29 ekim caddesinin dönüş kısmı çok dar sadece 1 otobüs geçebiliyor güzergahı çanakkale asfaltının paralelindeki sevgi caddesindeki Gazi Mahallesi son durağa alınıp güzergahı aşağıdaki gibi düzenlenebilir veya ahıska tokideki Gazi Mahallesi son durağına alınabilir. Ama Koyundere ve Asarlık bölgesi için en iyisi Menemen aktarmadan 749 gibi hastaneye sonrada asarlığa girip çanakkale asf. caddesinden çiğli itfaiyeye sonra bostanlı iskeleye gitmesi daha iyi olacaktır asarlıktan çiğli bölgesinede bir hat olmuş olur böylece 800,602,660 hatlarının doluluğu azalır

IMG_0943.jpeg

• #1,005
şuanda 748,698 in geçtiği 29 ekim caddesinin dönüş kısmı çok dar sadece 1 otobüs geçebiliyor güzergahı çanakkale asfaltının paralelindeki sevgi caddesindeki Gazi Mahallesi son durağa alınıp güzergahı aşağıdaki gibi düzenlenebilir veya ahıska tokideki Gazi Mahallesi son durağına alınabilir. Ama Koyundere ve Asarlık bölgesi için en iyisi Menemen aktarmadan 749 gibi hastaneye sonrada asarlığa girip çanakkale asf. caddesinden çiğli itfaiyeye sonra bostanlı iskeleye gitmesi daha iyi olacaktır asarlıktan çiğli bölgesinede bir hat olmuş olur böylece 800,602,660 hatlarının doluluğu azalır

Ekli dosyayı görüntüle 70714
Aslında güzergahını oradan değil de hat Vali Kutlu Aktaş Caddesinden Çanakkale Asfaltına bağlanarak şekilde düşünmüştüm. Oradan daha rahat geçer, o şekilde güzergah nasıl olur ? 648'in Asarlık'a gidişi gibi olacak.

Screenshot_20250619_191629_Maps.jpg

• #1,006
Aslında güzergahını oradan değil de hat Vali Kutlu Aktaş Caddesinden Çanakkale Asfaltına bağlanarak şekilde düşünmüştüm. Oradan daha rahat geçer, o şekilde güzergah nasıl olur ? 648'in Asarlık'a gidişi gibi olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 70725
öylede iyi olur ama 648 gibi yeşilpınara girmez 698 gibi yukarı çıkacak bir hat olabilir ve de direkt gidecek yani Menemen Aktarma Mrk. - Altuğ Karaburun Cd.- Atatürk Cd.- Cengiz Topel Cd.- Şehit Aycan Aksoy Cd. - Çanakkale Asfaltı Cd. - Anadolu Caddesi - Çiğli Kavşağından Otobana Giriş - Mavişehir,Bostanlı sapağına dönüş - Caher Dudayev Blv. - Fazıl Say Cd. - Hasan Ali Yücel Blv. - Bostanlı İskele bu güzergahta bir hatta ihtiyaç var bence ve körüklü çalışması içinde belki menemen çarşısını dolaşmayıp çanakkale asfaltından direkt Menemen Akt. girebilir aslında yolu uygun 800 eshot iken körüklü alan şoförler bu güzergahı kullanıyorlardı.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
  • #1,007
Bu hat dışında ayrıca Gazi Mahallesi - Bostanlı İskele hattı da önermiştim. Onun da güzergahı Göç İdaresinden başlayıp bu şekilde Çanakkale Asfaltı'na çıkıp Çiğli yönüne gidecek. Asarlık hattı ile birlikte bu hat da açılmalı. Asarlık hattını zaten 698 gibi düşünmüştüm. TOKİ'den kalkış yapacak ve en kısa yoldan Vali Kutlu Aktaş Caddesinden geçerek Çanakkale Asfaltı'na çıkacak. Ayrıca 400 Menemen - Bostanlı İskele hattı da açılırsa 800 gibi Çanakkale Asfaltı boyunca düz gider veya devlet hastanesine gir çık yapar. Belki hastanaye gidip 749'un Menemen'den dönüş güzergahını da kullanabilir o zaman çoğu mahalleden ulaşım sağlanır. Bu şekilde Menemen'in çoğu yerinden Bostanlı'ya ulaşım kolaylaşır.

Screenshot_20250619_212756_ESHOT Mobil.jpg

• #1,009
Bu hat dışında ayrıca Gazi Mahallesi - Bostanlı İskele hattı da önermiştim. Onun da güzergahı Göç İdaresinden başlayıp bu şekilde Çanakkale Asfaltı'na çıkıp Çiğli yönüne gidecek. Asarlık hattı ile birlikte bu hat da açılmalı. Asarlık hattını zaten 698 gibi düşünmüştüm. TOKİ'den kalkış yapacak ve en kısa yoldan Vali Kutlu Aktaş Caddesinden geçerek Çanakkale Asfaltı'na çıkacak. Ayrıca 400 Menemen - Bostanlı İskele hattı da açılırsa 800 gibi Çanakkale Asfaltı boyunca düz gider veya devlet hastanesine gir çık yapar. Belki hastanaye gidip 749'un Menemen'den dönüş güzergahını da kullanabilir o zaman çoğu mahalleden ulaşım sağlanır. Bu şekilde Menemen'in çoğu yerinden Bostanlı'ya ulaşım kolaylaşır.

Ekli dosyayı görüntüle 70732
göç idaresi değilde Egekent 2 Son Duraktan kalksa ve şu güzergahı izlese güzel olurdu aslında sadece koyundereye değil egekent 2 ye de bir hat daha olurdu en azından 428 genellikle çakılı oluyor çünkü

IMG_0944.jpeg

IMG_0945.jpeg

• Beğen
Tepkiler: dragi35
  • #1,010
Tepecik hastanenin arkasındaki arsaya konak belediye binası yapılıyor, sanki orası için açılmış sipariş bir hat olduğunu düşündüm
IMG_2762.jpeg

Sanırım durak adından da anlaşılıyor.

Bu arada forumda arkadaşlarımızın 951 hattı ile birleşmesi önerisini ben de him e ilettim. Umarım birlik halinde hareket etmenin faydasını görürüz

• #1,015
Ekli dosyayı görüntüle 70759

Sanırım durak adından da anlaşılıyor.

Bu arada forumda arkadaşlarımızın 951 hattı ile birleşmesi önerisini ben de him e ilettim. Umarım birlik halinde hareket etmenin faydasını görürüz
951 Lozan Meydanı - Konak hattı, Kemer Aktarmaya uzasa ve yeni açılan 49 Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi - Lozan Meydanı hattı ise:

49 Alsancak Gar - Halkapınar Metro, 49 Alsancak Gar - Otogar veya 49 Lozan Meydanı - Otogar

Hattı olabilir. Ben hattın eksik olduğunu düşünüyorum. Evet Lozan Meydanı, Basmane Gar, Kemer Akt ve Tepecik hatsanesi önemli yerler ama eksik sanki?🤔

• #1,017
tramvay var diye uzatmazlar.
49 Alsancak Gar - Halkapınar Metro veya 49 Lozan Meydanı - Halkapınar Metro hattı olursa, tramvaya alternatif olur zaten. Hat, tramvayın geçmediği güzergahatan geçecek. Lozan Meydanı-Basmane Gar- Kemer Akt-Tepecik Hastane gibi güzergahta çalışacak. Sadece Halkapınar olarak düşünmeyelim Otogar olur, Bornova Metro olur her yere uzatılır yeterki yapılsın.

Konu görüntüleyen kullanıcılar