Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 53 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• #1,045
Konudan uzaklaştık biraz ama

406'yı HIM'e iletsek kabul ederler bu arada

Giderler 400'ü reddederler
Benim önerdiğim hattı açarlar

Bir arka sayfada <--

• #1,046
Çünkü İzban London Overground'dan daha iyi bir servis veriyor(!) İzmir'in hee yerine gidiyor(!) ve çok sık seferleri var(!) Eshotsa tembel mazot yakmıyım şoför almıyım ve İzmire yararım olmasın diye otobüsleri Mersinli Garaj ve Park alanında yatmalarını sağlıyor Mersinli otobüs dolu En azından İett gibi aracım yok demez ya Aktarma var der yada yolcu talebi yok der (%100 yalan)
Sizin eshot neden izbana kutsal varlık muamelesi gösteriyor

• 100
Tepkiler: Bucali
  • #1,052
107 Menderes-Kemer Aktarma Merkezi

Gürçeşme-Homeros Blv.-Yeşillik Caddesi.-Akçay Caddesi-İzmir-Menderes Yolu

Kapatılan 107-Esbaş-Kemer Akt.Mrk. hattının azıcık revizesi,Menderes şart değil,uzak olmazsa Ayrancılar'da da bitebilir

172-Demokrasi Üniversitesi-Konak
Konak Tünelleri-Yeşillik Caddesi-Çevreyolu-Uzundere Kvş.

Kapatılan 172 Semt Garajı-Kemer Akt.Mrk hattının revizesi,öğrenciler adına gayet iyi olur,merkeze 2 aktarmayla gitmemeliler

• #1,053
Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker 🤣🤣🤣 Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977 🤣

• #1,054
Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker 🤣🤣🤣 Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977 🤣
Bakırçay mı tercihiniz?

• #1,058
Yok şöyle daha kolay.

428+Feribot+977 daha basit değil mi

• #1,060
Koyundere-Bostanlı önerilmiş miydi?,

Harmandalı'ndan geçerek Koyundere'ye giden bir hat olsa keşke

Konu görüntüleyen kullanıcılar