Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çünkü İzban London Overground'dan daha iyi bir servis veriyor(!) İzmir'in hee yerine gidiyor(!) ve çok sık seferleri var(!) Eshotsa tembel mazot yakmıyım şoför almıyım ve İzmire yararım olmasın diye otobüsleri Mersinli Garaj ve Park alanında yatmalarını sağlıyor Mersinli otobüs dolu En azından İett gibi aracım yok demez ya Aktarma var der yada yolcu talebi yok der (%100 yalan)
Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977
Demokrasi Üniversitesi'ne şöyle güzel hatlar açsalar birkaç seneye sıralamalarını yukarı çeker Ulaşımı çok kötü diye kimse tercih etmek istemiyor. Şahsen ben asla gitmem, Egekent 2'den oraya gitmem minimum 2 saat. Otobüs + İzban + metro + 977