Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Sivas Özel Halk Otobüsleri (Öho) | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Sivas Özel Halk Otobüsleri (Öho)

şöyle birşey olacakmış bunu başkasından bir tane şöför abiden duydum ne derece doğru bilmiyorum da zaten o 2 adeti belediye almış 249 araçtan o 2 adet zaten kooperatifin kendine ait araçlarıymış 2 tanenin parasını belediye vermiş o yüzden de 2 tanesinin değiştirilip diğerlerinin değiştirmemesi veya yarısının değiştirip de diğerlerinin değiştirmesi olmaz asla değiştiren kişinin aklı yokmu ya geliyor sonuç olarak o yüzden de 249 otobüs birden değişecekmiş tabi zamanla part part şeklinde üretim ve sipariş verilip tüm eski mevcut otobüsler sistemden kaldırılıcakmış

yani buda demek oluyor ki sivas merkezde toplu taşıma filosu sayısı 249 da özel halk otobüsü sayısı sabit şekilde kalmış üstüne kooeratif içine 249 üstüne 1 tane bile araç alımı yapmak yasakmış

Otokar kent lf ve diğer markalar danda olacak mı acaba amma Otokar lf 290 lar çok iyi bir araç olduğunu broşür den anlamak mümkün broşürüne bakınca anlaşılıyor internet te var çünkü

Marka tercihi otokar mı olacakmış başka firmaların markalarıda olacakmıymış yani bir tek otokar daha uygun fiyatlı olarak görünüyor ondan dolayı diyorum da en hesaplı otokar otobüsleri görünüyor İnşallah da otokar olsa keşke ne iyi olur

dediğim gibi türkiye yer alan
1) karsan
2) ısuzu
3) mercedes
4) temsa
5) karsan
6) man
7) otokar
8) bmc
9) bozankaya
10) güleryüz
11) akia
tüm markalar olacak hangisini isterlerse bu markalardan onlardan alacaklar 2 adet zaten yenilen yenilendi geride kalan yenilenmeyen 247 aracın hepsi seçim özel halk otobüsü sahiplerine kalmış

bu 2 adet yeni gelen 12 metre güleryüz kobra normalde 249 araçtan 2 adeti kooperatipin kendine aitmiş ama yenileme yönünde belediye demiş ki sizin kooperatipe ait 2 adet aracınızı ben alıyım yeniliyim ortak olalım demişler o şekilde %50 %50 şeklinde ortak olmuşlar belediye kobra güleryüz seçmiş kooperatifle ortak karar verip diğer kişilerde 247 araç sahibide ne marka seçimi verirse artık

Son düzenleme:
Otokar Sultan lf 290 kesinlikle tavsiye ederim vallahi çünkü yakıtta da toplu ulaşımda da otokar çünkü memnun niyetli bir bir keşke birde otokar olsa ne iyi olur bence

Bu diğerleri parti parti gelecek otobüsler bayram sonrası na galiba gelecek büyük bir ihtimalle markalarıda tabiki onlara kalmış herkes istediğini marka alabilir zorunlu luk yok sonuçta

daha siparişleri bile verilmedi kimse vermedi 247 değişmeyen araçtan

sadece kooperatipe ait araçlar değişti şu anda oda zaten 2 adet mevcut kendi aracı belediyeyle ortak arabası yani kobra güleryüzler

Son düzenleme:
Bugün 14 numara idi galiba Şirinevler hattında ydı çalışıyodu gine video ya çektim keşke resim çekebilsem inşallah bir resim çekebilecem resmini paylaşacam burda

tam aksine 14 numara genelde sabit olarak toki 3. etapta 25 numara ise sabit olarak gülyurtta çalışıyor şu anda ne zaman mobil sivas uygulamasından yani sivas belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü uygulamasından ne zaman alt menüde yer alan otobüs nerede yerine tıklayıp tüm hatlara tek tek tıklayıp otobüs numaralarına baktığım anda ilk alındığından sefere başlandıklarından beri sadece bir kaç gün 25 ile 14 ü kyk ring de çalışırken gördüm onun haricinde 14 ile 25 numara sabit 3. etap toki ile gülyurt çalışıyorlar

Sonuçta çalışacaklar diğer hatlardada çalışacaklar diğerleri de parti parti bayram sonrası getittirirler mutlaka

şöyle birşey duydum bir tane otobüs şöförü abiden ne derece doğru bilmiyorum da zaten yolcu yok yolcu sabit neden ben bu aracımın 6 sene sözleşmesi bitmeden aracımı yenileyip 12 metre araca 10 milyon para verip tekrar borca giriyim ki dedi ki daha 6 sene daha sözleşmeleri varmış

ve yenişehire taşınacakmısınız dediğim anda da yaza doğru heralde daha ortada yenişehir ile ilgili birşey konuşulmuyor denildide ama hilmi bilgin başkan döneminden beri adem uzun başkanda dahil onlarda aynı fikirlerdi yenişehire taşınacaklarda ne zaman hiç belli değil normalde zamanı bellide ilk olarak terminal yanında bulunan ulaşım hizmetleri müdürlüğü depolarının o alanına ilçe köy terminali yapılacak şeklinde söylemişlerdi zaten o alan ilk olarak yapılacak çevre düzenlemesi yapılacak eski ilçe köy terminali yıkılacak o alana ulaşım hizmetleri müdürlüğü ile halk otobüsleri kooperatipi ana binası yapılacak çevre düzenlemesi falan yapılacak ki ancak öyle taşınma gerçekleşsin

Yeni gelen otobüsler den biri 14 numara Saraybosna durağında idi galiba numune hastanesi nde çalışacak çok büyük ihtimalle yarın artık diğer hatlarda da çalışabilir birde arkadaşlar Otokar Sultan lf baktım internet üzerinden fiyatları gayet uygun geri kalan larda otokar sultan lf da düşünülebilir benim tavsiyem onlara

tüm otobüsler değişmiyor sonuçta ve hiçbir sipariş daha verilmedi 247 aracın sadece 2 değişen araç var kooperatipin belediyenin aldığı onun harici kalıcı olarak değişmedi daha

şöförlerden bazıları zaten yolcu yok ve 6 sene daha ömrü var bu arabamım neden 10 milyon veripde yeniden bu arabanında üstüne bir borç daha ekleyip de 12 metre araç alıyım ki diyor haklı olarak zaten zararına yapıyoruz diyoruz

Bu otobüsçülerin o sözleşmelerini anlayamadık gitti 2018 bu dolmuş tipi midibüslerden geldi aradan geçti 8 9 yıl daha nasıl borçları bitmemiş anlamadık anlayamıyoruz bir sözleşme en fazla 8 yıl diyor internet te en fazla 5 yıl veya da 7 yıl diyor aradan 7 yıl zaten geçti alabilen alıyor geri kalan alamıyor anlayabilmek mümkün değil açıkçası

Konu görüntüleyen kullanıcılar