Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Sivas Özel Halk Otobüsleri (Öho) | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Sivas Özel Halk Otobüsleri (Öho)

bugün zaten 14 numara kümbete çalışıyordu denk geldim de binemedim üniversiteye geldi son durağa geldikten sonra güzergahından çıkıp üniversite kapısından çıkış yapıp konumdan terminal oradan migrosun oradan tren garının oradan geri istasyona döndü ve oradan geri üniversiteye yolcu taşıması yaptı

bugün 22:30 da üniversitedeydim kümbet hattında görünüyordu üniversitede iskamall avm den geçerken gördüm son durağa geldi sonradan indirdikten sonra yolcuyu terminal tarafına gidip güzergahtan çıktı oradan da tren garı tarafına dönüp istasyondan tekrar yolcusunu alıp üniversiteye geri döndü bu şekilde güzergah yaptığını gördüm

bence mantıken 249 aracın tamamı yenilendiği anda ulaşımda sıkıntı olacağını zannetmiyorum 2 tane yenilendi kooperatipe ait araçlar belediye kendi aldı ortak oldular %50 belediye %50 kooperatif şeklinde darısı 247 aracın değişmesinde

Evet ben de zannetmiyorum darısı 247 aracın değişmesine çünkü değişim gerekli çünkü şehir gelişiyor büyüyor nüfus artıyor gelişen büyüyen şehrimize 247 aracın değişimi şart her haliyle şart

Evet ben de zannetmiyorum darısı 247 aracın değişmesine çünkü değişim gerekli çünkü şehir gelişiyor büyüyor nüfus artıyor gelişen büyüyen şehrimize 247 aracın değişimi şart her haliyle şart
çünkü kümbet çalışan 14 numara bile full dolu şekilde üniversite gördüm o yüzden kesinlikle değişim şart bencede

Mecbur değişecek çünkü halkın büyük çoğunluğu büyük arabadan oy kullanmışlardı o bir ısuzu ile temsa geldiği zaman elbette şart

Mecbur değişecek çünkü halkın büyük çoğunluğu büyük arabadan oy kullanmışlardı o bir ısuzu ile temsa geldiği zaman elbette şart
ona belediye izin vermediği için zamanında bu araçlar alınmak zorunda kaldı yoksa mal sahipleri o araçlardan alacaklardı zaten

Sami Aydın zamanında oy kullanmışlardı fakat en son dediler ki sami başkan sözünü dinlemediler hemen en ucuzu olan atak lardan getittirdiler o zaman Otokar Sultan lf bile vardı en güzel örnek otobüsler geldi oylama yaptılar Isuzu ve temsa daha çok tercih edildi fakat karsan atakları tercih ettiler en ucuzu olsun dediler daha kötüsünü ettiler bence daha çok belediye nin tekrar alıp yapması gerektiğini düşünüyorum bu toplu taşıma işini devralması lazım diye düşünüyorum

Sami Aydın zamanında oy kullanmışlardı fakat en son dediler ki sami başkan sözünü dinlemediler hemen en ucuzu olan atak lardan getittirdiler o zaman Otokar Sultan lf bile vardı en güzel örnek otobüsler geldi oylama yaptılar Isuzu ve temsa daha çok tercih edildi fakat karsan atakları tercih ettiler en ucuzu olsun dediler daha kötüsünü ettiler bence daha çok belediye nin tekrar alıp yapması gerektiğini düşünüyorum bu toplu taşıma işini devralması lazım diye düşünüyorum
Hayır tam aksine 9.5 metre o 2 marka alınacaktı tam sözleşme yapılacaktı sami aydın bunlar olmaz demiş yol yapmaya falan üşengeçlik falan Yimpaş orası sıkıntı olur falan derken buğday pazarının orası dönme sıkıntı olur derken sonradan 8 metre 8.5 metre alın demişler öylece almışlar bu İsuzu ile karsan 8 metre leri birde 3 adet veya 4 filoda olan 8.5 metre BMC leri

Tamam anladık da 9 metrelk ler den bile olsa şuan hizmetteydi fakat direttirsdiler illa atak karsan diye karsan daha bir kötüsü en ucuzu hemde kötüsü havalimanlarının markası yakışıyor güzel de duruyor iyice de otobüsler 9 10 metreler her şekilde her yere de sığıyor her yerden de zorlanmadan geçiyor gidiyorlar benim tercihimde havalimanlarının aynısı

Havalimanlarının aynısından Mercedes Benz conecto tam istedikleri şekilde mükemmel bir araç kooperatif aslında bu Mercedes Benz conecto lardan alabilirler aslında bakarlarsa anlaşılır tam istedikleri şekilde

Havalimanlarının aynısından Mercedes Benz conecto tam istedikleri şekilde mükemmel bir araç kooperatif aslında bu Mercedes Benz conecto lardan alabilirler aslında bakarlarsa anlaşılır tam istedikleri şekilde
Kooperatif kendi araçlarını aldı zaten 2 adet kobra güleryüz onlara aitti zaten geri kalan mal sahiplerinin kooperatipe ait değil geride kalan 247 araç

Bayram dan sonra o zaman sipariş verecekler öyleyse o zaman bari mercedes conecto sipariş olsa keşke geri kalan 247 tanesi de
Bayramdan sonrada sipariş verilmeyecek siparişler iptal değişecekse eğer geride kalan 247 araç birden değişecek değişmeyen kalmayacak yani tek tük değişen olmayacak

O yüzden de mal sahiplerinden alamam durumum yok veya yolcu yok neden alıyım diyenler için ne olur konu bilmiyorum

O zaman pilot uygulama ya bakılacak duruma göre parti parti değiştirebilecek ler demek ki
Pilot uygulamada yapılmıyor ki ne zaman baksam genelde araçların 2 side servis dışı yazıyor hatlarda konumda varlar sözde bakıyorum araçlar ya kendi evlerinde bulundukları hatlarda yani gülyurt ile 3. Etap TOKİ de varlar gözüküyor ama konumları evlerinde gösteriyor yada bazen nadiren kongre müzesi arkasında ki ana duraklarda görünüyorlar yani saraybosna durağında

Çok nadir çalışırken yani gülyurt 3. etap toki kümbet kyk gibi yerlerde görüyorum zaten buralardan başka bir hatlarda da çalışmadılar heralde diye biliyorum

O zaman yavaş yavaş diğer hatlardada çalıştıracaklar fakat demek ki alıştırma yapıyorlar yavaş yavaş tam rayına girecek demektir o zaman

Temsa md9 le ısuzu yu da sevdim keşke temsa yla ısuzu danda gelse halk oylamasındaki şu sipariş verileceklerin içerisinde bu tema da mükemmel otobüs ısuzu da zaten mükemmel otobüs

Konu görüntüleyen kullanıcılar