Oyunda yoksa doruk da yapar mısınızOMSI 2'de BMC Protırt yapmayı düşünüyorum. 2009 model ESHOT![]()
En pro tırtOMSI 2'de BMC Protırt yapmayı düşünüyorum. 2009 model ESHOT![]()
Olur, olmayanları yapmayı düşünüyorum. Otokar Kent körüklüler de yok galiba onları da yapabilirim.Oyunda yoksa doruk da yapar mısınız
Şu da olurOlur, olmayanları yapmayı düşünüyorum. Otokar Kent körüklüler de yok galiba onları da yapabilirim.
Bunu yapan olmuştur belki bakmam lazım. Protırt yapan olmadı bana kaldı o iş
Macar bir topluluk yapmış gayet güzel Eshot repainti de varBunu yapan olmuştur belki bakmam lazım. Protırt yapan olmadı bana kaldı o iş![]()
Güzel bir temsa avenue bekleriz(paralısı artık yok, parasızı hurda otobüslerden daha kötü)Bunu yapan olmuştur belki bakmam lazım. Protırt yapan olmadı bana kaldı o iş![]()
O var oyunda. İzulaş Eshot İETT kaplamasıyla.Güzel bir temsa avenue bekleriz(paralısı artık yok, parasızı hurda otobüslerden daha kötü)
Procity TR var da 2009 ve 2012 bulamadım.Macar bir topluluk yapmış gayet güzel Eshot repainti de var
Onlarda hep başka aracın üzerine ben de yapabilsem bende yapmak isterim aslındaProcity TR var da 2009 ve 2012 bulamadım.
bunada bakabilirsin buda güzel.robloxtaki en iyi otobüs oyunu Croydon(Londra)dan Electrocity model araçtan görüntüler
Ekli dosyayı görüntüle 71058
Ekli dosyayı görüntüle 71059
Ekli dosyayı görüntüle 71060
Ekli dosyayı görüntüle 71061
Onu biliyom oynadım hatta metro eklediler dw Biraz paragözbunada bakabilirsin buda güzel.
Nids Buses and Trams
Türkiye harita modu var onu indir bide otobüs modları ve yolcu modu tadından yenmezEkli dosyayı görüntüle 71152Ekli dosyayı görüntüle 71150
Travemünde feribotu
Yükümüz "Boş varil"
Kiel-Szczecin