Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

54 ve 15 gerçekten boş hatlar
834 ü görmedim,aliağa içi tek otobüs hattı gibi o izbanın karşısına giden yokuşlu taraflara hizmet sağlıyor
167 de biraz biraz 969 destekçisi çalışıyor,hem de mezarlık hattı
konudan biraz ayrı olacak ama eğer 167 normal zamanlarda çalışıyorsa neden 923 de çalışmasın ki???

Aliağa'da çok az hat var. Sanırım İzmir'in ilçelerinden en az otobüs hattı olan ilçe. Hem de büyük bir ilçe olmasına rağmen, ayrıca Petkim'i var, SOCAR'ı var. Ulaşım talebi çok olmasına rağmen böyle olması şaşırtıcı. İlçe içinde sadece 834 var onun da seferleri çok az.

Aliağa'da çok az hat var. Sanırım İzmir'in ilçelerinden en az otobüs hattı olan ilçe. Hem de büyük bir ilçe olmasına rağmen, ayrıca Petkim'i var, SOCAR'ı var. Ulaşım talebi çok olmasına rağmen böyle olması şaşırtıcı. İlçe içinde sadece 834 var onun da seferleri çok az.
sebebini açıklıyorum: tekelleşmiş dolmuş oluşumu,
bunlar izmirin yeşilli dolmuşlarından ayrı olup aliağa içinde teşkilat gibi çalıştığından oraya kolay kolay hat açamıyorlar
hiç de konforlu değil hani İZTAŞITa geçse mükemmel olur

Şu anlık Aliağa sadece diğer ilçelere aktrma içindir.Ileride 2 kol olmak üzere(Biri Bergama diğeri Dikli)
Hint Banliyösü uzatması yapılırsa olur,Aliağa daha da gelişir hat manasından

Neyse konu biraz bağlamdan çıktı ben hatları listeleyeyim(uzun liste yükleniyor)
501 Çiçek Mah.-Halkapınar Metro.
539 Yenitepe Evleri-Salhane
936 Kınık-Aliağa
978 Parlak-Urla
967 Armutlu-Kemalpaşa
668 Nazarköy-Kemalpaşa

• Beğen
Tepkiler: dragi35
697deyken uyuyakalıp son durağa kadar gidince biz

1000002185.jpg

• Haha
  • Beğen