Körüğü yırtık conecto bile var dıştan patlak görünüyor hani bu metrobüsten normal hatta geçen yok mu ondan birisiydi sanırım M4559 diye hatırlıyorum yanlışta hatırlıyor olabilirim ama bu şekilde trafikte dolaşması ne kadar güvenli orası tartışılır. Bakım çok önemli.
Geçenlerde gördüğüm bir conectonun körük kısmındaki sacı baya bi yamulmuştu bu güvenlik açısından sorun değil mi. Bence hem güvenlik hemde görüntü açısından kötüydü yani üstten aşağıya doğru çarpaz şekilde uzanıyordu ikarus mu bunlar
Mesela bir tanesinin de körüğü yırtıktı.
Bugün gördüm de M4522’nin arka camındaki Conecto yazısı duruyor. Vay be dedim içimden insan bi tuhaf oluyor.
M4526’nın da conecto ve mercedes benz yazısı duruyor camında bugün gördüm.
Ayrıca M4534 veya M4531’inde belki de her ikisininde camında yine yazılar duruyordur ama birinden eminim
Sultangazi garajına geçmeleri ile birlikte artık 30A,30M,29Ş gibi hatlar’da çalışmaları lazım zamanın da bu hatlar körüklü citaro körüklüler çalışıyordu…
ALINTIDIR.
Sıra dışı bulduğum için paylaştım yani kendimde şaşırdım böyle bir conecto ilk kez gördüm İETT’de.
Bugün bir tanesine bindim, baya iyi durumdaydı,”gacırdama” diye tabir edilen körük sesi çıkmıyordu ve temizdi.
Dün 336 tabelalı körüklü conecto çekiliyordu sultangazi garajına doğru. Kodunu alamadım.