Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 58 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,141
Zemin etüd ağustos 2025 da teslim edilecek imar planı ise zemin etüd belediye tesliminden sonra şehircilik bakanlığına onaya göderilecek orda 1 yılda onaylanır dendi bana
Bu bolgeler icin tekrar imar onayi alinacak mi peki

imar.jpg

• #1,142
Bağlum Merkez Uygulama İmar Planı Revizyonuna ait Plan Notu Değişikliği teklifi hakkındaki Başkanlık yazısı.

Keçiören Belediyesi meclis gündemi

• #1,143
Eğer bu bölge şehir plancıları odasının dediği gibi olursa max 6 kat yapılabilir. O halde de hiç bir müteahhitlik firması gelmez. Bir parselde en az 8-10 hissedar var, belki daha fazla. Adam nasıl gelsin. Nasıl para kasansın. İnş ovacık gibi olur, ama o plancılar içlik yaparlar bence. Tek umut belediye başkanına baskı yaptırıp bu 16 kat olarak devam etmesini sağlamak olmalı. Hakkımızda hayırlısı.

• #1,144
Eğer bu bölge şehir plancıları odasının dediği gibi olursa max 6 kat yapılabilir. O halde de hiç bir müteahhitlik firması gelmez. Bir parselde en az 8-10 hissedar var, belki daha fazla. Adam nasıl gelsin. Nasıl para kasansın. İnş ovacık gibi olur, ama o plancılar içlik yaparlar bence. Tek umut belediye başkanına baskı yaptırıp bu 16 kat olarak devam etmesini sağlamak olmalı. Hakkımızda hayırlısı.
Belediye ile geçen hafta görüştüm 16 katlilarda değişiklik olmayacağını söledi 16 kat olarak kalacakmiş

• #1,145
Çamlık lütfen şu oturma gurubu yazini silermisin .rica ediyorum
Sana şimdi ,makro ekonomi ,mikro ekonomi , skimflansyon,taksflasyon vs... desem anlamazsın . Koltuk takımı ile basite indirdim , her şeyin fiyatının çıktığını arsalarınızı aç gözlü bağlum emlakçılarına kaptırmayın diye bunla izah etmeye çalıştım ama onuda anlamadın.
Ne yapmam gerekiyor tek hücreli canlılara anlatır gibi anlatıyım mı birde öyle deneyelim 🙃

• Beğen
Tepkiler: gökhan1910
  • #1,147
  1. Belediyemize yapılan nakdi şartlı bağışın kabulü hakkındaki Başkanlık yazısı.
  2. 2025 yılında Zabıta personeline verilecek zabıta maktu mesai hakkındaki Başkanlık Yazısı.
  3. Belediyemiz birimlerinden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün tasarruf tedbirleri açısından nelere dikkat edildiğinin araştırılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu
  4. İlçemiz Yükseltepe Mahallesinde Belediyemizce yapılmış olan üst yapı (Asfalt, tretuvar, merdiven, yol kaplama, imar yolu açılması, yol bakımı) hizmetlerin araştırılarak Belediye Meclisinin bilgilendirilmesi Belediye Meclisinin bilgilendirilmesi hakkındaki Ulaşım ve Alt Yapı Hizmetleri Komisyonu Raporu
  5. Belediyemiz tarafından Yayla Mahallesinde yer alan parklarda yapılan çalışmaların araştırılması hakkındaki Kent Estetiği Park ve Bahçeler Komisyonu Raporu

• #1,149
Bağlum'a sınır diye buraya yazıyorum.

Karakaya bitmiş, ruhsat sürecine girmiş. Bu çevre yolunun üstündeki haçıl 6 kat konut olarak çizilecekmiş. Ticari yerler ticari, kamular kamu, konutlar konut olarak kalacakmış. Yeşil alan artırılacakmış. (Galiba yola giden bir iki yer yeşil alan olarak çizilecek. Yoksa nereden ne alıp artıracaklar. Ya da kaldırımlara yeşil alan yapılacak. İşin tekniğini çok bilmem)

Üst haçıl sanayi depolama olmayacak yani, çizeceklermiş. 2-3 ay sonra tekrar çağırdı.
Konut olarak kalacak. Konutsa konut, ticari yeri olanın ki ticari, imar durumu ile oynama yok. 6 kat demiş bilmem ne odası.

Mahkemenin dediği şekilde, yani mahkemeyi kazanan tarafın dediği şekilde keçiören belediyesi çizip büyükşehire onaya yollayacakmış.
Yatay mimari

• #1,150

Karakaya bitmiş, ruhsat sürecine girmiş. Bu çevre yolunun üstündeki haçıl 6 kat konut olarak çizilecekmiş. Ticari yerler ticari, kamular kamu, konutlar konut olarak kalacakmış. Yeşil alan artırılacakmış. (Galiba yola giden bir iki yer yeşil alan olarak çizilecek. Yoksa nereden ne alıp artıracaklar. Ya da kaldırımlara yeşil alan yapılacak. İşin tekniğini çok bilmem)

Üst haçıl sanayi depolama olmayacak yani, çizeceklermiş. 2-3 ay sonra tekrar çağırdı.
Konut olarak kalacak. Konutsa konut, ticari yeri olanın ki ticari, imar durumu ile oynama yok. 6 kat demiş bilmem ne odası.

Mahkemenin dediği şekilde, yani mahkemeyi kazanan tarafın dediği şekilde keçiören belediyesi çizip büyükşehire onaya yollayacakmış.
Yatay mimari
Bende bundan korkuyorum işte, Bu halde kmse inşaat yapamaz

• #1,151

Yatay mimari
Benim Karşıyaka mahallesinde eski plana gore 16 kat imarlı parselim var. Eğer 6 kata inerse peşinen söylüyorum kaç yıl sürerse sürsün anında itiraz eder dava açarım. Böyle saçmalık olamaz. Bir ev parası vermiştim zamanında oraya.

• #1,153
Sadece bir soru soruyum.
1500 m2'lik bir parsel.
30 kat izni olsun. Emsal 1 olsun.
Ama kat sayısı izni 6 kata insin. Emsal yine 1 olarak kalsın.

Değişen ne ?

Yine aynı sayıda DAİRE düşecek.

• #1,155
Benim Karşıyaka mahallesinde eski plana gore 16 kat imarlı parselim var. Eğer 6 kata inerse peşinen söylüyorum kaç yıl sürerse sürsün anında itiraz eder dava açarım. Böyle saçmalık olamaz. Bir ev parası vermiştim zamanında oraya.
Karşıyaka dede ardı kat yüksekliği değişmeyecek aynı kalıyor kendim belediye ile görüştüm 6 kat olan haçıl bölgesi için

• Beğen
Tepkiler: biloaga ve mst
  • #1,156
Kat yüksekliği aslında zerre etkilemez.
Önemli olan emsaldir.
Anlatırım ama ikna olmayan yine olmaz.
Neden ikna olmayayim yeter ki anlattığın imar mevzuatına uygun ve doğru olsun. Teknik bilgiye teknik bilgi sahibine saygım var. Basit bir soru sorcam 30 katli binada arsa sahibine düşen dairesi sayısı ile 6 katlı binada arsa sahibine düşen daire sayısı aynı mı ki?

• #1,157

Yatay mimari
Ben belediyeye gittim jeolojik etüd belediye geldikten sonra şehircilik bakanlığına gidecek ordan gelecek keçiören belediyesi büyükşehir belediyesi derken süreç şubat 2027 den önce imar bitmez dediler

• #1,158
6 katlı daha, mantıklı aşağı haçıl 30 kat ama inşaat yok 6 kata sosyal alanı çok olan yere müteahhit çabuk gelir inşaat çabuk biter. Yer durdukça değerlenir. Çünkü çevresi gelişiyor. Bir tarafı 50 metrelik yol bir tarafı çevre yolu konum çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
  • #1,159
6 kat veya 16 kat fark etmez.
Alacağınız daire aynı.

Atıyorum 3000 m2 parsel. DAİRE sayısı 150'ye bölünerek hesaplanıyor. 20 daire olacak. İsterse kat sayısı 30 olsun. 20 daire olacak ise kat sayısı 50 olsa da fark etmez. 20 daire ise 4-5 kat yapar geçer. Hatta yatay mimaride çevre düzenlemesi daha iyi oluyor.

20 daire olacak yere isterse 100 kat yükseklik ver, müteahhit yine 4-5 kat yapacak.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18 ve Florit

Konu görüntüleyen kullanıcılar