Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 13 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Arkadaşlar durum hiç iç açıcı değil ne emeklerle seneler önce aldığımız malımız çöp olmasın istiyorsak hep birlikte belediyeye mail atalım ve bu durumdan mağdur olacağımızı dile getirelim.
Eğer bir kişi buradan örnek bir mail yazarsa herkes aynısını yazıp kendi mail adresi ile yollarsa belki bizleri ciddiye alabilirler.
Ama hangi mail adresine göndermeliyiz onu da Ankara’da olup belediyede tecrübe sahibi olan biri bulup nurdan paylaşırsa güzel olur diye düşünüyorum.

En garantisi
Screenshot_20241218_132426.jpg

9 Aydır İmar Md.Zeki Beyle Telefonla Görüşemiyorum.Konu Neydi Diyorlar Sonrada Zeki Bey Yok Bir Saniye Diyip bir bayana Bağlıyorlar Oda Hiçbirşey bilmiyor.Plan Bozuldu Çalışma Yapılacak Henüz Başlamadı NE Zaman Başlar bilmiyorum Arayanlar Var diyip Telefonu Kapatıyor. Ankara'da Olanların Bizzat Yüzyüze Görüşmesi Lazım Hemde Çok Geç Olmadan.Aleminyumcular Sitesi Yanı 2 Emsal Ticaret ve Sanayi Bölgesinin Çıkmak Serbestisinin Kaldırıldığını Ancak Aylar Sonra Öğrendik.O Zamanda Ankara'daydım Çok Sık Gorüşmeme Rağmen Haberim Olmadı.Onlarda 1 Ay Askıda Kaldığını İtiraz Eden Olmadığından Kesinleştiğini Söylediler.MÜMKÜN MÜ DERSENİZ EVET HERŞEY MÜMKÜN.HABERİMİZ OLMAZ

Arsa Sahiplerinin Hepsini Bir Araya Getirmemiz İtiraz Etmemiz Dilekçe Yazmamız İlgili ve Yetkililerle Birebir Görüşmemiz Lazım.Bu Şekli ile Plan Yapılırsa BİTER BEŞ KURUŞTA ETMEZ KİMSEDE ALMAZ SATAMAYIZ DA.TURGUT'A MERİH 'E FİLİZ LERİNE NE DİYEYİM ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR.ÎŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETÎRİP D.OLUP GİTTİLER.YENİ YÖNETİM ÇÖZÜM ARIYOR AMA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORLAR.TEKLİFLERİMİ ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİMİ YUSUF BEYE SÖYLEDİĞİMDE NOT ALIYORUM İLETECEĞİM DEDİ.SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ NE OLMASINI ÎSTİYORSUNUZ ÖNERİNİZ NEDİR DEDİ ÇOK GEÇTE OLSA GÜZEL HAREKET.ZAMANINDA YAPACAKLARDI.12 YIL ÖNCE KARAKAYA ALEMİNYUMCULAR VE YANINDAKİ 11 PARSRL VE YUKARI HAÇİL TAMAMI SANAYİ VE TİCARET BÖLGESİ OLARAK PLAN HAZIRLANMIŞTI.O İTİRAZ EDİP İPTAL ETTİRENLERİ BULUP SORMAK LAZIM 12 YIL GEÇMİŞ BURASI HARİÇ HERYER DEĞERLENMİŞ ŞEHİR OLMUŞ ACABA HOŞLARINA GİTMİŞMİ?ELLERİNE NE GEÇMİŞ?

• Beğen
Tepkiler: karakaya72
Slm sağ olun uğraştınız için iyiki sizin gibi insanlar var ben Ankara değilim uğraşamıyorum ama zaten bir şey yapamıyoruz Onların eline kaldık örnek bir mail olsada bende görersem bir mail belediyeye

Hocam hiçbir belediye yeni planla alakalı şu olacak bu olacak diye aleni bilgi vermez. Hele hele mevcut durumdan daha iyi olacaksa renk dahi vermez. Sonuç olarak 2 ihtimal var. 1.si konut olarak devam edecekler ve emsal ile kat sayısı düşecek, 2. si ise arsaların niteliği değiştirilecek. Ben mevcut durumdan daha kötü olacağını düşünmüyorum. Sansasyonel haberler çoğaldıkça 2. ihtimali daha gerçekçi bulmaktayım.

Benim son duyduğum, emsal ve kat sayısı düşecek ve konut olacak. Orada depolama olmaz. Arkasında mk265 blokları var. 50 metrelik yol var. Bulvara cephe yerleri sanayi depolama yapmazlar. Keşke yapılsa da hemen ruhsat verilse. Dört duvar yapıp dünyanın kirasını alırız.

Karakayanın parselasyon planı yarın askıdan iniyor. Kayda değer itiraz vs. yoksa belediyenin 2. hamlesi üst haçıl imar planı olacak. Sonuçta imar planını biran evvel yapacaklar ki belediyeye ait parseller kısa sürede ciddi paralar edecek hale gelsin. İptal edilen planda yeni açılan köprünün çıkışında belediye hisselerini toplayıp akaryakıt istasyonu olarak göstermişlerdi. Keza 50 metrelik yol güzergahında da bu tarz parseller var. O yol aktif olunca güzergahta olan 5 dönümlük akaryakıt istasyonu arsasının ne kadara satılacağını bi düşünün 😉

Böyle Olursa Yeni Alanlarda Kazanamaz.Eskiler Zaten Zararda. Heryer Şehir Oldu.Sadece Altın Olarak Yatırım Yapsak Hiç Çalıştırmasak 45 Kat Yükselmiş Olurdu.Ama TEMBELLERİN BASİRETSİZLERİN BİLGİSİZLERİN BELEDİYECİLİĞİ BİLMEYENLERİN ELLERİNDE NELER OLDUĞUNUDA GÖRDÜK.BU İŞİN AK PARTİSİ CHP Sİ YOK.BELEDİYECİLİK ÇOK FARKLI.BAKIN YENİMAHALLE'YE.BUYURUN GELÎN MERSİN'E.CHP AMA MAL VARLIKLARINI AÇIKLAYAMAYAN MAL VARLIKLARININ HADDİ HESABI OLMAYANLAR BOŞ BOŞ GEZENLER BELEDİYECİLİK GÖRÜP UTANSINLAR BELEDİYEYE ŞUNU SORDUM YUKARI HAÇİL İMARLI AMA YOL ALT YAPI ÜST YAPI PLAN PROJE ÇALIŞMA HİZMET YAPILAŞMA YOK.NEDEN EN YÜKSEKTEN VERGİ ALIYORSUNUZ DEDİM CEVAP HAZIR DAVA AÇIN. ÇALIŞMAYANLARIN VERDİKLERİ AKIL.ARKADAŞLAR YÖNETİCİ BEYEFENDİ BU SAYFADA KAÇ KİŞİYİZ BİLMİYORUM AMA BİR AN ÖNCE BÎR ARAYA GELMELİYİZ. TELEFON NUMARAMI YAZMIŞTIM YILLAR ÖNCE ÇAKIRLAR'A GİTTİM BOŞTU TARLA VASIFLIYDI.BİR EMLAKÇI BURADAN YER ALIN ÇOK DEĞERLENECEK BENDEN DE ALMAYIN FİYAT BU YÜKSEKTENDE ALIN ÖNEMLİ DEĞİL DEDİ BEN YOK BURALAR İMARSIZ YUKARI HAÇİL ŞEHİR MERKEZİNDE DEMÎŞTİM. YANILMIŞIM HATA BENİM

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: karakaya72
Böyle Olursa Yeni Alanlarda Kazanamaz.Eskiler Zaten Zararda. Heryer Şehir Oldu.Sadece Altın Olarak Yatırım Yapsak Hiç Çalıştırmasak 45 Kat Yükselmiş Olurdu.Ama TEMBELLERİN BASİRETSİZLERİN BİLGİSİZLERİN BELEDİYECİLİĞİ BİLMEYENLERİN ELLERİNDE NELER OLDUĞUNUDA GÖRDÜK.BU İŞİN AK PARTİSİ CHP Sİ YOK.BELEDİYECİLİK ÇOK FARKLI.BAKIN YENİMAHALLE'YE.BUYURUN GELÎN MERSİN'E.CHP AMA MAL VARLIKLARINI AÇIKLAYAMAYAN MAL VARLIKLARININ HADDİ HESABI OLMAYANLAR BOŞ BOŞ GEZENLER BELEDİYECİLİK GÖRÜP UTANSINLAR BELEDİYEYE ŞUNU SORDUM YUKARI HAÇİL İMARLI AMA YOL ALT YAPI ÜST YAPI PLAN PROJE ÇALIŞMA HİZMET YAPILAŞMA YOK.NEDEN EN YÜKSEKTEN VERGİ ALIYORSUNUZ DEDİM CEVAP HAZIR DAVA AÇIN. ÇALIŞMAYANLARIN VERDİKLERİ AKIL.ARKADAŞLAR YÖNETİCİ BEYEFENDİ BU SAYFADA KAÇ KİŞİYİZ BİLMİYORUM AMA BİR AN ÖNCE BÎR ARAYA GELMELİYİZ. TELEFON NUMARAMI YAZMIŞTIM YILLAR ÖNCE ÇAKIRLAR'A GİTTİM BOŞTU TARLA VASIFLIYDI.BİR EMLAKÇI BURADAN YER ALIN ÇOK DEĞERLENECEK BENDEN DE ALMAYIN FİYAT BU YÜKSEKTENDE ALIN ÖNEMLİ DEĞİL DEDİ BEN YOK BURALAR İMARSIZ YUKARI HAÇİL ŞEHİR MERKEZİNDE DEMÎŞTİM. YANILMIŞIM HATA BENİM
Yorumlarınızdaki serzenişlerin hepsi yüzde 1 milyon haklı şeyler. Ancak çocuk ile konuşan başkanınvideosunu izleyince yakın zamanda çözüm olacağını umut edemiyorum. Çocuk sorular karşısında dumur oluyor. Ankaranın çok acil sorunları varken -metro, hava kirliliği ulaşım, imar-

Keçiören Belediye Başkanı'ndan Küçük Çocuğa Tepki Çeken Soru: Baban Rüşvet Yer Mi?​

Bölge yeni yeni hareketlendi, sonuç ne olursa olsun sabreden ekmeğini yiyecek
Ekmek yemek hayal, hani önerdiğiniz sabırla ilgili bilgi versenizde bizde sevinsek. Keçiören imar müdürlüğü ile görüşmek isteyen arkadaşlar koç karamsar yazıyorlar. İmar askıdan inse de yakında tekrar çıkar iptal olur vs vs Birileri ucuza arsa satmamızı istiyor gibi sizler bizi bilgilendiriyorsunuz çok teşekkür ederim. ama umtsuz bir hava hakim.

Ben senin emlak danışmanın değilim dostum. Senin gibi ben de para bağladım bekliyorum. Tavsiye niteliğinde yazılanları sana bilgi vermek mecburiyeti gibi algılama. Belediye orada git ne öğrenmek istiyorsan sor. Umudun kalmadıysa sat kurtul. Burada felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak niyetinde olanlarla, satmamaları konusunda telkinlerde bulunanları iyi ayırt et..

Bu Yazıyı Yazan Kardeşim Ben Emlak Danışmanı Aramıyorum.Mesele Bir Kişi Ben Sen Değil.Zaten 12 Yıldır Çözüm Arıyorum.Defalarca Belediyeye Gittim Yazıyı Yazdım Hemde Binlerce İlgililere Ulaşmaya Çalıştım.Bu Sayfa Bilgi Alış Verişi İçin Ortak Sorunlarımız Gelişmeler Yapılanlar Yapılması Gerekenler İçin Kurulduysa bende Onun İçin Yazdım. Bugün Ovacıktan Soyadı Altınok Olan Emlakçı ile Görüştüm Oda Karakaya Askıdan İndi 10 kat Önümüzdeki Haziranda Başlar Ama Yukarı Haçil Çok Zamanı Var Birde Karakaya'da Etkili İnsanlar Var Gorüşüyorlar Ama Yukarı Haçildekiler Yapmıyorlar dedi. Sdt0666 Kardeşim 0505 5245723 ARAYIN Görüşelim.Yok Yazdıklarımdan Sıkıldıysanız Benim İçin Önemli Değil Çıkarım. Mücadelemede Devam Ederim.Zaten Yapıyorum.Birlikten Güç Doğar Diye Düşünmüştüm YİNE YANILMIŞIM. SAT KURTUL FELAKET TELLLALLIĞI BUNLAR HOŞ ŞEYLER DEĞİL ÇÖZÜM ARIYORUZ ACABA GURUPTA OLAN VEYA YARDIMCI OLABILECEK GÖRÜŞEBILECEĞİMİZ KİMSE VAR MI DİYE.TABİKİ KİMSE MAGDUR OLMASIN TABİKİ HERKES KAZANSIN TABİKİ EN KISA ZAMANDA YUKARI HAÇİLDE HAK ETTİĞİ YERE GELSİN HERKES MUTLU OLSUN.GÜZEL BİR BÖLGE OLSUN.NİYETİMİZ İYİ OLMASI YOKSA KİMSE KİMSEYİ TANIMIYOR AKIL VERMİYORUZ. SADECE NE OLUR NE YAPABİLİRİZ

• Beğenmedim
Tepkiler: Bedri18
Herkese İyi Akşamlar Hayırlı Cumalar. Bundan Sonra YAZMIYORUM. Rahatsız Ettiysem Kusura Bakmayın. Zamanınızı Aldık Hakkınızı Helal Edin Bizim Başka Konularda Ortak Gruplarımız Var Herkes Bildiğini Duyduğunu Fikrini Yapılanları Yapılacaklar İstediklerini Görüşlerini Paylaşır ki Burası Çok Daha Farklı. Çok Mağdur Gördüm Onun İçin Üzülüyorum Heryer Şehir Oldu Burası Halen Boş NE Olacağı Yapılacağıda Belli Değil Daha Plan Proje Çalışma Yapılamıyor.Herşeyi Gördüm Ama Zaman Geç Oldu.Çok YÜKSEKTEN VERGİ Alınan Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel İki Bölgesinden Biri Karakaya DİĞERİ YUKARI HAÇİL.

• Beğenmedim
Her kelimenin ilk harfinin büyük yazılması, nokta kullanılmaması v.s imla hataları anlatım bütünlüğünü bozuyor. Bu kuraldan bahsettim Sedat hocam.

Umutsuzluk konusuna gelirsek, saçma bir plan gelmezse ve itirazlar tutarlı şekilde red edilirse neden umutsuzluk olsun. Tutar da konutta 1.0 emsali 0,50'ye çekerlerse benim de umudum kalmaz. Akıllı ve kimseyi üzmeyen bir plan olur İnşallah.

• 100
Dip not : Ben şahsen Sanayi depolama olmasından yanayım. Ruhsat verilirse 1000 m2'lik bir depoyu 5-6 ayda yapabiliriz. İşin prosedür kısmı zaten 2-3 ay sürer. Yoksa 10.50 yüksekliğe sahip bir binayı 5 ayda rahatlıkla yapabiliriz, yaptırabiliriz. Dört duvar, bölmeler ve yük asansörü yapacaksın o kadar. Konut gibi ince işçilik yok. Aşağı haçıl sanırım 8-10 yıldır ruhsata açık. Yapılan bina (konut) sayısı 2 buçuk.

• 100

Konu görüntüleyen kullanıcılar