Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim? | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

139T -> C-1097

MAN Fortuna ile Tepeüstü -> Tedaş Önü ve Tedaş Önü -> Çamlık arası seyahat ettim.

Hayatımda ilk defa Şile'ye gittim.

Evet. Şile'nin ulaşım sıkıntısı var. Eren62'nin de dediği gibi 139 hattı Çekmeköy değil de Necip Fazıl Metro - Şile olarak düzenlenmeli. 139D ve 139S hatları da böyle olmalı. 139A ise Şile - Ağva olarak aktarmalı olmalı.
139S'ye bindim bugün hastaneye gidiyorduk geç kalma korkusuyla biniyoruz her gün siz de bana hak verdiniz teşekkür ediyorum hem ulaşım ciddi pahalı hem de yetersiz ama otobüsler 139 Şile - Çekmeköy Metro olarak güncellense köyler ve Ağva için midibüsler çalışsa daha yaşanabilir bi yer olur burası

Necip Fazıl olmasını istemememin sebebi yeterli peron alanı yok 7-8 dakika sıklıkla Çekmeköy Metro'dan ring çalışsa insanlar duraklarda beklemez perişanlık söz konusu olmaz ayrıca çok trafik oluyor tam bir vakit kaybı

ama fazla bir alan bulunmuyor trafiğin çok bulunduğu bir yer o yüzden Ring çalışması daha mantıklı olur
İlle de hemen oraya yapacaklar diye bir kanun yok. Otobandan çıkar, ara caddelere ya da ara sokağa bir yere durak yapar. Bu arada 139'lu hatların saatlerine baktım da; kış sezonunda 8 dakikada bir araç çalışması imkânsız. En oluru sabahları 10 dakika, öğlen 15 dakika ve akşam 12 dakika ara ile çalıştırırlar. Daha fazlası İETT'ye zarar. Ama şöyle olursa işler değişir; ücret politikası yumuşar ve insanlar daha sık kullanmaya başlar, o zaman işin rengi değişir. Şu an için Şile & Çekmeköy arası 50₺. 2 kişi bir arada arabayla gider böyle bir durumda. O zaman da daha fazla sefer mümkün olamaz.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve eren62
İlle de hemen oraya yapacaklar diye bir kanun yok. Otobandan çıkar, ara caddelere ya da ara sokağa bir yere durak yapar. Bu arada 139'lu hatların saatlerine baktım da; kış sezonunda 8 dakikada bir araç çalışması imkânsız. En oluru sabahları 10 dakika, öğlen 15 dakika ve akşam 12 dakika ara ile çalıştırırlar. Daha fazlası İETT'ye zarar. Ama şöyle olursa işler değişir; ücret politikası yumuşar ve insanlar daha sık kullanmaya başlar, o zaman işin rengi değişir. Şu an için Şile & Çekmeköy arası 50₺. 2 kişi bir arada arabayla gider böyle bir durumda. O zaman da daha fazla sefer mümkün olamaz.
aslında mümkün neden mümkün eğer 7-8 dakika arayla çalışırsa köyden Ağvadan gelen midibüsler 139 hattıyla buluştuğu ilk durakta güzergahlarını sonlandırırlarsa Şile'de diğer yerlere gitmek için otobüse binecekler maliyet yönünden sıkıntı olmaz. Şu an için Şile Çekmeköy arası 75TL 50 değil biz 27TL olmasını istiyoruz çok pahalı. İETT'nin zarar etme durumu olmaz çünkü şu anki haliyle bile araçlar full çekiyor Gazi Mahallesine geldim otobüsler sadece koltuklar dolu ayakta birkaç kişi oluyor bindiğimde "aa boş otobüs" dedim kendi kendime.

33TE - O1287
Baş duraktan (Giyimkent) Eminönü'ne kadar bir yolculuk yaptım. Sefer süresi diğer 33'lere göre daha kısa sürüyor.

33Y - O1256
Bu araç hattın Eminönü kalkışlı 19.30 seferinin aracı olup 33ES'ten geliyor.

20250224_201952.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar