Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa - Burulaş'a Gelen Test Aracı Güleryüz Cobra Double Decker Aracı | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa - Burulaş'a Gelen Test Aracı Güleryüz Cobra Double Decker Aracı

Temsa tourmalin i genelde personel taşımalarında, 80 hattında ve 601 İnegöl hattında çalıştıklarını gördüm. 80 hattında yeri geliyor Bmc Procity'nin bile çalıştığını gördüm.
601 in kendi araçları var. Burulaş araçları girmiyor.
80 e Tourmain + 1 tane şehiriçi araç giriyor. Kobra BMC elektrikli karsan çok kez denk geldim.

Centro Bursa içinde bir iki hatta aktif olarak çalıştığını biliyorum. İnegöl içinde bile Centrolar çok aktif ve yolcu kapasitesi açısından İnegöl içinde nadir de olsa diğer hatlarda ( 618,617H gibi hatlarda çalıştığını ama yoğun olmayan saatlerde çalıştığını gördüm.) D2A gibi hatlara o zaman Kapasite olarak geniş fakat aracın sokaklarda rahatça dolaşabileceği türden araçlar gerekiyor. 19İ hattı zaten Öho olarak geçiyor galiba. Genelde citibus gibi araçların çalıştığını gördüm. Baktığım zaman da şuan D2A hattında Doruk, Neocity vs. çalışıyor.
37 de 2 tane. B35 de 1 tane çalışıyor merkezde. Rampası çok kötü. Zor çıkıyor. 3000 iveco ya da 3,2 tempo motoru lazım arabaya.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Centro Bursa içinde bir iki hatta aktif olarak çalıştığını biliyorum. İnegöl içinde bile Centrolar çok aktif ve yolcu kapasitesi açısından İnegöl içinde nadir de olsa diğer hatlarda ( 618,617H gibi hatlarda çalıştığını ama yoğun olmayan saatlerde çalıştığını gördüm.) D2A gibi hatlara o zaman Kapasite olarak geniş fakat aracın sokaklarda rahatça dolaşabileceği türden araçlar gerekiyor. 19İ hattı zaten Öho olarak geçiyor galiba. Genelde citibus gibi araçların çalıştığını gördüm. Baktığım zaman da şuan D2A hattında Doruk, Neocity vs. çalışıyor.
D2A da 10 metrelik doruk çalışmıştı vaktinde test aracı olarak. Dorukla özdeşmiş bir hat. Doruklar ucu ucuna sığmakta, Sadece güzergahı yoruyor. Centro çalışırsa 90 saniye ile 120 saniye arası sabahleyin frekansı olması gerekir.
19İ Burulaşta iken Doruk hattıydı.

• Beğen
Tepkiler: CemBSRN ve yuSuF
Sevgili forum üyeleri 2 adet sorum var; Bu araçların son durumu nedir halen kullanılmakta mı?Burulaş bu araçları beğendi mi beğendiyse ilerleyen süreçte bir alım görebilir miyiz?

• Beğen
Tepkiler: Aspilsan ve yuSuF
cobra veya akia ya körüklü otobüs ürettirsinler madem :ROFLMAO: Teslimatı da hızlı olur.

cobra veya akia ya körüklü otobüs ürettirsinler madem :ROFLMAO: Teslimatı da hızlı olur.
Akia Ultra lf 25 in lf 18 versiyonun fotoğraflarını gördüm diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Körüklü de mercedes alacaksın, solo da Kobra, Otokar , Mercedes. 9 metre Kobra, Doruk. 6 metre büyük motorlu centro

Akianın 18 metrelik körüklü otobüsü olursa sevebilirim belki de kim bilir...

Mudanya metrobüs hattında 18 metre araçlar çalışabilir belki gerçi o proje nasıl olacak orası da muamma

Son düzenleme:
Sevgili forum üyeleri 2 adet sorum var; Bu araçların son durumu nedir halen kullanılmakta mı?Burulaş bu araçları beğendi mi beğendiyse ilerleyen süreçte bir alım görebilir miyiz?
Araç en son 2U hattında test ediliyordu orada çalışırken gördüm fakat uzun bir zamandır araç gözükmüyor onun yerine hatta daha önce hat yoğun olduğu zaman 16NMS30 Temsa Tourmalinler takviyeye geliyordu şuan aktif olarak ta hatta 1 adet Temsa Tourmalin var fakat çift katlı kobraya ne oldu bilmiyorum araç bence 1m hattında kullanılabilir (Budo iskelesine kadar) sonrasında 9 metre otobüslerle aktarma ücretsiz şekilde Budo iskelesi Mudanya ring yapılabilir bu şekilde 1m hattının yoğun yolcu yükü hafifletilir

Mudanya metrobüs hattında aslında Akianın 18 metre araçları çalışabilir belki gerçi o proje nasıl olacak orası da muamma
Mudanya metrobüs hattı yapılmamalıö mevcut yol yetmiyor zaten. Birde metrobüs yapılsa işin içinden çıkılmaz. Ve 1 araç fiyatı 6 7 solo araç parası neredeyse. Millete sorsak sefer sıklığı 3 katı olacak kabul mu evet derler.

Mudanya metrobüs hattı yapılmamalıö mevcut yol yetmiyor zaten. Birde metrobüs yapılsa işin içinden çıkılmaz. Ve 1 araç fiyatı 6 7 solo araç parası neredeyse. Millete sorsak sefer sıklığı 3 katı olacak kabul mu evet derler.
Mudanyaya metrobüs hattının yapılmasına o yol zaten izin vermiyor yani durak yapacak ayrı yol yapacak yer yok yolu 2 şeride bile düşürmek bu hattın yapılmasına izin vermiyor bana göre çift katlı kobralar 1m hattına konabilir ve bu araçlar budo iskelesine kadar çalışır ardından aktarma ücretsiz ring seferleriyle Mudanya içindeki ulaşım da rahatlar ayrıca zaten dediğiniz gibi Mudanya yolu zaten sıkıntılı bademlideki köprüde çift şeride düşüp tekrar 3 şerite çıkması yollun tepedevranttan sonrasının bazı yerleri çok bozuk bu yola metrobüs olmaz bence

Metrobüse harcanacak araç parasını sadece solo kobra almaya harcasak ve bu parayla alınacak araçların %20 sini 1m ve 1gy hattına versek zaten sorun çözlüyor :)

Mudanyaya metrobüs hattının yapılmasına o yol zaten izin vermiyor yani durak yapacak ayrı yol yapacak yer yok yolu 2 şeride bile düşürmek bu hattın yapılmasına izin vermiyor bana göre çift katlı kobralar 1m hattına konabilir ve bu araçlar budo iskelesine kadar çalışır ardından aktarma ücretsiz ring seferleriyle Mudanya içindeki ulaşım da rahatlar ayrıca zaten dediğiniz gibi Mudanya yolu zaten sıkıntılı bademlideki köprüde çift şeride düşüp tekrar 3 şerite çıkması yollun tepedevranttan sonrasının bazı yerleri çok bozuk bu yola metrobüs olmaz bence
İşte çok gereksiz şey. Elektrikli araç alsalar kalkış duraklarına katanerli şarj istasyonu kurarsalar daha mantıklı olur. Emekten kalktıktan sonra 1 km boyunca katanerden şarj olacak araç öyle çalışacak. Mudanya da da aynı şekilde. Bu şekilde daha mantıklı.

İşte çok gereksiz şey. Elektrikli araç alsalar kalkış duraklarına katanerli şarj istasyonu kurarsalar daha mantıklı olur. Emekten kalktıktan sonra 1 km boyunca katanerden şarj olacak araç öyle çalışacak. Mudanya da da aynı şekilde. Bu şekilde daha mantıklı.
O kataner sistem elektrikli araca elektirikli araç projesinde görev almış ve yarışmış biri olarak çok karşıyım hidorjen candır fakat elektirkli araç ve otobüs bence şuan için değil ha kataner sistem falan diyeceğiz ama o katanere çarparlar Mudanyada hiç istemezler bence o hatta ya daha solo 12 metre otobüsler alınmalı (Conecto veya Kobra) maliyet açısından kobra veya çift katlı kobralar Budoya kadar sonrasında mudanya içi ring

O kataner sistem elektrikli araca elektirikli araç projesinde görev almış ve yarışmış biri olarak çok karşıyım hidorjen candır fakat elektirkli araç ve otobüs bence şuan için değil ha kataner sistem falan diyeceğiz ama o katanere çarparlar Mudanyada hiç istemezler bence o hatta ya daha solo 12 metre otobüsler alınmalı (Conecto veya Kobra) maliyet açısından kobra veya çift katlı kobralar Budoya kadar sonrasında mudanya içi ring
Bende düz akülü arabaya karşıyım ama dediğim sistem sabit ve güzergahının değişme ihtimali zor olan hatlar için çok uygun. Alınan 2 tane Karsan e Ata da saçmalık bence. Sırf seçim için alınmış araçlar.

• Beğen
Tepkiler: CemBSRN
Bende düz akülü arabaya karşıyım ama dediğim sistem sabit ve güzergahının değişme ihtimali zor olan hatlar için çok uygun. Alınan 2 tane Karsan e Ata da saçmalık bence. Sırf seçim için alınmış araçlar.
Karsan e atalara harcanan paralara çok yazık şöförler de memnun değil ve genellikle 2 haftada bir bir yerlerinden arıza çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: CemBSRN ve adonia

Konu görüntüleyen kullanıcılar