Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa - Burulaş'a Gelen Test Aracı Güleryüz Cobra Double Decker Aracı | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa - Burulaş'a Gelen Test Aracı Güleryüz Cobra Double Decker Aracı

Bence filoya 18 metre Mercedes körüklüler conectolar ve kobrolarla yenilenmeli Kocaelide bmc lerin cng lileri kullanılıyor 1 hafta kadar onları da kullandım iyi araçlar gibi sizin fikirleriniz nelerdir ?

Bence filoya 18 metre Mercedes körüklüler conectolar ve kobrolarla yenilenmeli Kocaelide bmc lerin cng lileri kullanılıyor 1 hafta kadar onları da kullandım iyi araçlar gibi sizin fikirleriniz nelerdir ?
BMC mi tövbe billah.
Mercedes, Otokar ve Kobra alacaksın.
Alırken de boş paket almayacaksın. Körüklü de tourismo motorlu (400bg)
Soloda motor yalıtımı ekstra olandan alacaksın. Ve dizel olacak. Torku da 1200nm den yüksek olacak.
Mümkünse bütün BMC leri sat sat.

BMC mi tövbe billah.
Soloda motor yalıtımı ekstra olandan alacaksın. Ve dizel olacak. Torku da 1200nm den yüksek olacak.
Peki körüklüler otokar mı yoksa mercedes mi otokarlar da cng kullanılabilir mi ?

Peki körüklüler otokar mı yoksa mercedes mi otokarlar da cng kullanılabilir mi ?
Körüklü de bence sadece tourismo motorlu conecto alınmalı. Kliması ekstra güçlü. Motoru da ekstra güçlü olmalı.
Otokar körüklü alınırsa da 9 litre olan motor yerine 11 litre motor olan versiyonun 400 bg olanı alınmalı. Tabi conectoda dediklerim bunda da olmalı.
CNG mi bence hiç alınmasınlar. CNG Ler sıcak çalışırlar. Ve dizel kadar iyi rampaları yoktur. Ve bütün filo dizel iken gerek yok bence.

Körüklü de bence sadece tourismo motorlu conecto alınmalı. Kliması ekstra güçlü. Motoru da ekstra güçlü olmalı.
Otokar körüklü alınırsa da 9 litre olan motor yerine 11 litre motor olan versiyonun 400 bg olanı alınmalı. Tabi conectoda dediklerim bunda da olmalı.
CNG mi bence hiç alınmasınlar. CNG Ler sıcak çalışırlar. Ve dizel kadar iyi rampaları yoktur. Ve bütün filo dizel iken gerek yok bence.
Doğru bence de dizelden devam edilmeli inşallah yönetim gerekli finasmanı sağlar ve filoya güzel otobüsler alır

• Beğen
Tepkiler: Aspilsan
En güçlü ecotorq ile donatılmış Otokar Kent K da iş yapar. O da seçenekler arasında.

Son düzenleme:
En güçlü ecotorqun kaç beygir olduğunu bilmiyorum ama fmax de kullanılan 500 bg.
400 420 bg civarı yeterlidir bence. Birde Torku da yüksek olması şart.
Bildiğim kadarıyla 18 metrelik Otokarlarda en güçlü ford motor seçeneği 360 beygirlik ecotorq . Ek olarak 367 beygirlik DAF motor da varmış.

Bildiğim kadarıyla 18 metrelik Otokarlarda en güçlü ford motor seçeneği 360 beygirlik ecotorq . Ek olarak 367 beygirlik DAF motor da varmış.
Bizdeki 16 yıllık conectolards da 360 bg motor. Var. Ve günümüzde yetersix gelmekte. O yüzden gelecekte motoru zayıf kalabilir.

BMC mi tövbe billah.
Otokar Kent XL Gerekli hatlara aslında alınması mantıklı olabilir.
Mercedes veya Güleryüz Cobra'da ihtiyaç olan bütün hatlara alınıp kullanılabilir.
Hatta Güleryüz'ün Efora aracı var 80T ve 80 hattı için mesela mantıklı olabilir.
Otokar Kent LF de tercih edilebilir aslında şehiriçi hatlarda.
Hatta Isuzu Citiport bile tercih edilebilir aslında Özel Halk Otobüslerinde var mesela.
BMC Proctiy 18 de tercihler arasında olabilir bence gerekli hatlarda.

Otokar Kent XL Gerekli hatlara aslında alınması mantıklı olabilir.
Mercedes veya Güleryüz Cobra'da ihtiyaç olan bütün hatlara alınıp kullanılabilir.
Hatta Güleryüz'ün Efora aracı var 80T ve 80 hattı için mesela mantıklı olabilir.
Otokar Kent LF de tercih edilebilir aslında şehiriçi hatlarda.
Hatta Isuzu Citiport bile tercih edilebilir aslında Özel Halk Otobüslerinde var mesela.
BMC Proctiy 18 de tercihler arasında olabilir bence gerekli hatlarda.
Kent xl için özel izin lazım ve fazladan 30 40 kişi için Burulaş almaz ve fiyat farkı çok olur.
Solo Kobra Mercedes Otokar şart zaten.
Efora değil de Tourmalin kent U daha uygun 12 13 metre 60 koltuklu çünkü. Efora 9 metre olması gerek.
Citiport batıda var ama hep kasaları çürümüş. O kadar Kobra vs de çürük yokken citiportların haline üzülüyorum.
BMC mi tövbe tövbe.

• Beğen
Tepkiler: CemBSRN
Kent xl için özel izin lazım ve fazladan 30 40 kişi için Burulaş almaz ve fiyat farkı çok olur.
Efora değil de Tourmalin kent U daha uygun 12 13 metre 60 koltuklu çünkü. Efora 9 metre olması gerek.
Citiport batıda var ama hep kasaları çürümüş. O kadar Kobra vs de çürük yokken citiportların haline üzülüyorum.
BMC mi tövbe tövbe.
Isuzu çürümüş mü ama bu nasıl olur halbuki japon malı.

Baştan söylim biliyorum türkiye de üretiliyor ama sonuç olarak japon markası ve ben japon malı demek istiyorum. Türk üretimi japon malı.

Isuzu çürümüş mü ama bu nasıl olur halbuki japon malı.

Baştan söylim biliyorum türkiye de üretiliyor ama sonuç olarak japon markası ve ben japon malı demek istiyorum. Türk üretimi japon malı.
Ne yazık ki bizim ısuzu anadolu grup üretimi. Japonla alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: Autobus
BMC mi tövbe tövbe.
Isuzu Kendo da mantıklı Havaist'de de kullanılan bir araçtı gördüğüm kadarıyla.
Tourmalin farklı bir ad ile satışta ( LD SB Plus) o da dediğiniz gibi mantıklı olabilir.
Akia'nın 8 metrelik ve ULTRA LF 12'de olabilir aslında 8 metrelik olan belli hatlara 12 metre de normal hatlarda kullanılır.
Birde Efora'ya benzeyen Akia'da da ULTRA L9 diye bir model var fakat 35 yolcu kapasiteli yeterli kalırmı bilmiyorum.
Otokar o zaman körüklü olan Kent LF de düşünülebilir. Kent LF 12 Metre de ekstra olabilr.
Ekleme olarak Karsan E-ATA 18 de düşünülebilir aslında.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar