Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 39 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

biz gemiciyiz kardeş..oltalarla işimiz olmaz....şehirden 70 km uzağa hangi büyükşehir hizmet götürecek orası muamma...dersen karacabey beşediyesi götürecek...onunda eti butu belli....canbaz aşağı .anbaz yukarı...iki haritada harf görmeyle bu işler olmaz....
Büyük şehir belediyesi imarı yapıyor daha bunu bilmeyip benle tartışıyorsun her ilçeye büyükşehir belediye kaynak veriyor gurup yerlerde suan :) metin abi

Abiler selamın aleyküm sizden bi ricam olucaktı 1-1.2m civarına bursa da yatırımlık arazi bakıyorum varsa önerebileceğiniz bir yer çok memnun olurum teşekkürler.

İyi Aksamlar arkadaşlar tekrardan bir araya gelmek güzel birsey lakin gercekleri konuşmak lazim şuanda memlekette kuş uçmuyor benim yerim Teknosabın dibinde ve 6 aydan beri satmaya çalişiyorum ama para vermek isteyen yok yerim taşpinar parsel 78 ilgilenen olursa burdan yazabilir

Bende aynı şeyleri söylüyorum ramsar olmayan yerlere bu kadar proje yapmışlar geri kalan yer çevreleri Ramses aslında niye cambazı tercih etmemişler her yerde önce toki gider sonra çevresi gelişir yani cambaza gelene kadar köprüden çok su geçer
Ben de aynı fikirdeyim. Öncelikle toki ve teknosab eteafı gelişir daha sonra bölgeye yayılır

Bende aynı şeyleri söylüyorum ramsar olmayan yerlere bu kadar proje yapmışlar geri kalan yer çevreleri Ramses aslında niye cambazı tercih etmemişler her yerde önce toki gider sonra çevresi gelişir yani cambaza gelene kadar köprüden çok su geçer
Teknosab en yakın mera TOKİ olduğu için orayı tercih ettiler senin dediğin TOKİ çevresi gelişir TOKİ çevresi Karakoca bir çok yeri ramsar zaten oraya birşey olmaz diyoruz sen daha bunu anlamıyorsun ramsar yapı olmaz sonrası subaşı kaşirşısında harita paylaştım orda rüzgar gülleri var o rüzgar gülleri orası 4 km boyunca güller dönüyor mera o TOKİ dediğin yer bir anda canbaza gelmiş oluyor

Teknosab en yakın mera TOKİ olduğu için orayı tercih ettiler senin dediğin TOKİ çevresi gelişir TOKİ çevresi Karakoca bir çok yeri ramsar zaten oraya birşey olmaz diyoruz sen daha bunu anlamıyorsun ramsar yapı olmaz sonrası subaşı kaşirşısında harita paylaştım orda rüzgar gülleri var o rüzgar gülleri orası 4 km boyunca güller dönüyor mera o TOKİ dediğin yer bir anda canbaza gelmiş oluyor
Tamam hemen canbazdalar

Benim kişisel tahminim toki, demiryolu ve tren istasyonu, zeytinbağı yolu gibi projeler de ilerleme oldukça; toki ve teknosab etrafı kısa mesafeden uzun mesafeye doğru değerlenecek. Bölgede söğütpınar gibi full deniz manzaralı, eğerce esence mesudiye gibi denize sıfır yerlerde var. Yani bölgede ramsar, ova koruma vs olmayan heryerde kazanç yüksek olur.

• Beğen
Tepkiler: r_kahya
Benim kişisel tahminim toki, demiryolu ve tren istasyonu, zeytinbağı yolu gibi projeler de ilerleme oldukça; toki ve teknosab etrafı kısa mesafeden uzun mesafeye doğru değerlenecek. Bölgede söğütpınar gibi full deniz manzaralı, eğerce esence mesudiye gibi denize sıfır yerlerde var. Yani bölgede ramsar, ova koruma vs olmayan heryerde kazanç yüksek olur.
Orası farklı boyut Mudanya tarafı ben Karacabey tarafından bahsediyorum bu söylediğim hiç biri canbaz subaşındada yok mesele bu işte en azından ramsarı tartışmıyoruz

Neyse Hamza kardeşim toprak alan kazanır yerinde alan çok kazanır seviliyorsun kalbini kırdıysam özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: hamzacon
Ben burda herkese yardımcı oluyorum bana bu guruptan çok yazan oluyor 2 ay önce bu guruptan bir abiye yer aldım ve o 2 ayda en az 500 bin TL kazandı o bile şaşırdı

• Beğen
Tepkiler: alaman61
millete yardımcı olmak farklı.. cambaz aşağı..cambaz yukarı demek farklı....reis ne diyor....20 yıl ak partinin yönettiği 1 kuruş devlete ödemediği borçlarını...chp ye para vermeyerek tahsil edeceğim diyor.....karacabey akp den chp ye geçti....büyükşehir akp den chp ye geçti....parada gelmeyeceğine göre....nasıl olacak bu işler....bu da işin siyasi boyutu

bunuda göz önünde bulunduralım

Konu görüntüleyen kullanıcılar