Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 30 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Canbaz 2 dönüm taşlık bölgesi canbaz bağlar bölgesi domuz gölleri bölgesi çayırlar bölgesi subaşı bağlar bölgesi çınarlıçeşmealtı mevkisi Karakoca yenibahçeler arka yüzü fırsatları kaçırmayın zaman daralıyor teknosab ilerliyor 5 subatta TOKİ inşaata başlıyacak herkes alın teriyle biriktirdikleri birikimleri doğru bölgelerde değerlendirsin

selam millet
konaklı çaylı badırga üvey evlatmı...kimse bahsetmiyor...büyük balıklıda en az 20 adet villa yapılmış,,,yoksa sizin haritalarda gözükmüyormu

selam millet
konaklı çaylı badırga üvey evlatmı...kimse bahsetmiyor...büyük balıklıda en az 20 adet villa yapılmış,,,yoksa sizin haritalarda gözükmüyormu
Ben de aynı fikirdeyim. Sadece oralr da değil. Teknosab ın kuzey kısmı söğütpınr esence eğerce yalıçiftlik mesudiye. Buralar hiç konuşulmuyor. Buralar hem teknosab a yakın hemde denize sıfır bölgeler

Mevcut TOKİ ile nüfus mevcut Karakoca ile beraber 14 bin olacak bu nüfus
Kayapa çamlık
Akçalar
Yolçatı
Kızılcıkı mahallelerinden fazla olacak

Screenshot_20241118_102048_Chrome.jpg

Screenshot_20241118_102038_Chrome.jpg

Screenshot_20241118_102026_Chrome.jpg

Bursa'da her toprak parçası değerlenir mezarlıklar da dahil. Yeter ki doğru fiyattan alın. Aldığınız bir yer bir birim artar diğeri üç birim artar. İnsanlar burada bölgesel anlamda daha çok değer kazanacak olan yerler hakkında konuşuyor. Badırga mevzusu arap saçına dönmüş durumda özellikle eski yatırımcılarını canından bezdirdi . Büyükbalıklı'da köye bitişik imarlı birkaç parsele 20 villa yapılması münferit bir olaydır. Sadece çevresindeki imarlı birkaç parselin fiyatını etkiler. Dikkatli bakın Çaylı'da Konaklı'da Büyükbalıklı'da köyiçinden bağımsız bir gelişme var mı?
Çayönünün büyük bir kısmı yörükyenicesi ve daha kuzeyde yer alan köyler fiziki şartlar gereği genel anlamda bir gelişmeye açık değil daha önceki yazılarımda da açıkladım tek tek yazmayacağım. Özellikle Nilüfer çayı çevresi , büyük ova koruma kapsamında , ramsar dahilindeki yerler ile Badırga Hürriyet, Karakoca, Subaşı, Canbaz Seyran kuzeyi zeytinlik vasfındaki araziler mevcut belediye başkanının önceki dönemlerde zeytinlik hassasiyeti göz önüne alındığında yatırım yapmak için gereksiz heyecan aramaktır.
Karakoca Toki dibinde olan İnkaya köyü bile yeteri kadar gelişemeyecektir. Onunda başı rüzgar santralleri ve nilüfer çayı ile dertte olacak.

• Beğen
Tepkiler: gokhan224
Canbaz 2 dönüm taşlık bölgesi canbaz bağlar bölgesi domuz gölleri bölgesi çayırlar bölgesi subaşı bağlar bölgesi çınarlıçeşmealtı mevkisi Karakoca yenibahçeler arka yüzü fırsatları kaçırmayın zaman daralıyor teknosab ilerliyor 5 subatta TOKİ inşaata başlıyacak herkes alın teriyle biriktirdikleri birikimleri doğru bölgelerde değerlendirsin
Hamza bey çınarlı çeşmealtı mevkisi Subaşı köyünde mi

Hamza kardeşim daha önceden yazmıştım ancak yorum yapmadınız burayla ilgili dusuncen nedir acaba
Merhaba benim tarlam dağ korusu 2840 parsel de bilgisi olan lar yorum yapabilirmi yeri hakkında

Hamza kardeşim daha önceden yazmıştım ancak yorum yapmadınız burayla ilgili dusuncen nedir acaba
Merhaba benim tarlam dağ korusu 2840 parsel de bilgisi olan lar yorum yapabilirmi yeri hakkında
Yeriniz beklenti olan bölgede ancak muratlıya yapılması planlanan katı atık tesisi projesi iptal olmazsa bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Bir de yeriniz hızlı tren için istimlak listesinde .

• Beğen
Tepkiler: Ars16
Ankara'dayım. Bursa doğumluyum. 2 ay kalmışım. Sonra hep Ankara Ve Bursa'ya sadece 3-4 kez gittim. Ailem Ankara'da.
250 bin liraya gelişme aksında olan imarsız tarla önerisi olan var mı ?

Ankara'dayım. Bursa doğumluyum. 2 ay kalmışım. Sonra hep Ankara Ve Bursa'ya sadece 3-4 kez gittim. Ailem Ankara'da.
250 bin liraya gelişme aksında olan imarsız tarla önerisi olan var mı ?
Bursa'da şuan 250 bin tl ye hissesiz imara yakın sıkıntısız yer bulmanız zor. Eğer farklı şehirler düşünürseniz mesaj atabilirsiniz.

Yeriniz beklenti olan bölgede ancak muratlıya yapılması planlanan katı atık tesisi projesi iptal olmazsa bu durumdan olumsuz etkilenebilir. Bir de yeriniz hızlı tren için istimlak listesinde .
Teşekkür ederim hızlı tren bayaga yukarıdan geçiyor plan da ama ne olur tabi ayrı konu

selam arkadaşlar..hükümet bundan belli zaman önce dar geelirliler için arsa verecekti...nilüferde de vereceklerdi...bazı arkadaşlarımız halen taksit ödediklerini ama hiçbir açıklama yapılmadığını söyledi...bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

20 konutu küçük görebilirsiniz....bütün teknosabın yapılaşmasının başlangıcını 3300 konuta bağlamak biraz sıkıntı yaratır...katırlıda da toki yapıldı uçacak kaçacak dendi....haali ortada....bursa gibi büyük şehirlerde , sanayi bölgelerinin 2 km çapında yerleşim olur..teknosab gibi devasa bir sanayinin zaman içerisinde 10 km doğu ve batı istikameti dolar...teknosabın güneyinde ramsar olması,kuzeyinin de zeytinlik ve engebelik olması bu alanın doğu batı yönünde dahada uzayabileceğini öngörüyorum...buranın insan ihtiyacı içinn batı önünde de doğu yönündede yerleşim açılması gerekiyor..doğu yönü malum gökçeköy tokileri ve büyükbalıklı ile başladı...batı yönüde karakoca ile başlayacaktır....lakin benim kanaatim ihtiyaç ve lojistik açısından merkeze yakın yerlerdeki gelişme doğu tarafında daha fazla olacaktır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar