Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 77 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,522
Sözleşme yakın zamanda olur inşaat başlar

Screenshot_20250501_095834_Chrome.jpg

• #1,523
Karakoca TOKİ ihalesini Türkiye en büyük inşaat şirketlerinden kalyon inşaat aldı evet Karacabey patates tarlasıydı bir dönem geyik yapanlar artık en büyükler gelip konut yapıyor sizce kalyon sadece konutla mı kalacak hiç sanmıyorum havalimanı bile yapan bir firma

• #1,524
Karakoca TOKİ ihalesini Türkiye en büyük inşaat şirketlerinden kalyon inşaat aldı evet Karacabey patates tarlasıydı bir dönem geyik yapanlar artık en büyükler gelip konut yapıyor sizce kalyon sadece konutla mı kalacak hiç sanmıyorum havalimanı bile yapan bir firma
3 ihale vardı. Birini kalyon inşaat aldıysa diğerlerini kim aldı acaba.

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
  • #1,525
Az çok daha önce hatıra plan imar işlerinde tecrübe edilmiştim. Bazı arazilerim var. Sureçte olan şey söyle idi. En son imar gelene kadar ilk önce dsi planı ve parselasyon oluyor. Akabinde 1000 lik plan istediğin an yapılıyor. Bu olay 2 kere başıma geldi biri yalovada oldu 6 ayda oldu bitti. Diğeri doğanköyde oldu o süreç 6 yıl sürdü. Bu olaylar belediye başkanının keyfi ile ise yandık. Yok öyle değil de bakanlıktan ise çok daha çabuk oluyor diye düşünüyorum artık. Karacabey'de olay bakanlık üzerinden olacağı için şanslıyız diye umut ediyorum aksi durumda belediyelerin ceplerine girecek olan meblağlar iş görüyor. Malesef yasananlar böyle. Ve şuanda o canavarlar Bursada coğaldılar.. Boşuna devasa bağışlar verip başkan olmak için sıraya girmiyorlar. Arpa büyük

• #1,526
Muratlıda 11 dönüm arazi toplulaştırma sonrası 9 dönüme düşürülmüş bu normal mi arkadaşlar?

• #1,527
Bu yıllarda imar gelmesini umuyorum Aralık'ta plan açıklanacak bizzat belediye başkanı söylemişti mevcut Karacabey belediyesi hükümete geçti aynı zamanda sanayi projeleri teknosab hükümet ile ilerliyor önümüzde hiçbir engel kalmadı yatırım yapılması elzem projeler oluşması acilen olmalı TOKİ Teknosab fazla zamanı kalmadı insanlara yaşam alanı oluşturulmalı açık hava cezaevine Karacabey dönmemeli

• #1,528
Kalyon İnşaatın adı çok heyecan verici... Istanbul Hava Limanını yapanlar değil mi bunlar? Bölge adına çok umut verici, çoookk...

• Beğen
Tepkiler: Volkan

Konu görüntüleyen kullanıcılar