Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arada ilanlari geziyorum hem fiyat hemde fikir vermesi açisindan. M² si $2000+ olan bir evin ilanina denk geldim. Yorumlamaniz için 2 fotograf ekliyorum.
Kendim gördüğüm 2 büyük hata. ilki giriş kapısının önü. Orasını nasıl kapatacaklar bilemedim. Hata fayansta mı, kapıda mı, yapanda mı. Diğer hata sigorta kutusu. Eger orası kiriş ise vay haline o evin. O kadar kabloyu kirişi kırmadan geçirmek imkansiz. Elektrik tesisatını duvarın içine bir dolap koyup halledin bir zahmet. Kolon kiriş üzerine veya merdivenle ulaşılacak bir yere neden koyarsıniz. Acil bir durumda kapagı açar hemen müdahale edersin. Merdiven, tabure bulmaya zaman harcamazsın.
Bir ufak detayda kapı üzerindeki boya artıkları. O boyayi nasıl temizleyeceksin? Tel kullansak pervaza elveda ederiz. çok mu zor bor bant çekmek pervazlara?
Maksadim evi kötülemek değil. isçiliğe dikkat çekmek.
Çankaya belediye meclisinin itirazlarla ilişkili kararı yayınlanmış.
150 m2 için itirazlara red vermiş. Plan notu ile ilgili kendi yazısı için düzeltme talebini kabul demiş. Bu düzeltme için tekrar askı gerekir mi bilmiyorum.
İkincisi yine 29804/6 paresli ihale ile satın almışlar. İmar durum belgesi (nasıl almışlarsa) mimari statik projelere başlanmış. 150 m2 sınırı olursa kooperatif hissedarları mağdur olacakmış. Kooperatif için istisna istiyorlarmış.
İkiside red yemiş
Üçüncüde ise plan notları ile ilgili bir itiraz olmuş. Plan notunun düzenlenmesi istenmiş onu kabul etmişler.
Mahkemenin verdiği plan notu kararını kafa karıştırmasın diye tamamını onama sınırına uygulayın demiş. Onlarda tamam olur demiş. Benim es geçtiğim bir yer mi var?
Mahkemenin verdiği plan notu kararını kafa karıştırmasın diye tamamını onama sınırına uygulayın demiş. Onlarda tamam olur demiş. Benim es geçtiğim bir yer mi var?