Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 143 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,841
Kutsallardan söz ediyorum. Türk olmaktan ve Müslüman olmaktan soz ediyorum. Şu edepten yoksuna tek laf edecek adam yok mu? Tek derdiniz tarla tapan mi?

• #2,842
Arkadaşlar incelenmek üzere erteleme işin sonuçlandığını gösterir.çünkü ertelemek için herhangi bir gerekçe yok.bu nedenle imar tamamdır.ancak son rütuş için bir iki ay uzatılabilir.

• #2,843
Burokrasiye mamasini vermezseniz isinizi yapmazlar. Ankarada bina dikecek sadece dodurga mi var?
Sacma sapan hayal kuracaginiza gidin siyasetcilere rusvetini verin ve ikna edici birilerini tutun yoksa 20 yil daha beklersiniz

• Beğen
Tepkiler: Alp1
  • #2,844
Kullanılan kelimelere biraz daha özen gösterelim lütfen. Her söylenene cevap vermek zorunda değil kimse. Ve her söylenilende doğru çıkamayabiliyor malesef. Sonuçta sürece kendimiz yön vermiyoruz. Tepkisi olan belediyelere dilekçe verir üzerine düşeni yapar. Burada fikir paylaşımı yapıyoruz ki dorumun amacıda o.
Evet lütfen görgü kurallarını aşan kelimeler kullanmayalım. Dileyen görüşünü paylaşıyor. Kimseden bir sorunun cevabını tam bilmesini beklemiyoruz, buna hakkımız da yok zaten. Kendi adıma, görüş ve bilgi paylaşan tüm kullanıcılara teşekkür ederim.

• #2,845
Ağzından lağım saçılan tiplerin burada yeri olmaması lazım. Eleştiri ayrı, hakaret ayrı.

• #2,847
İsterse imarı direk otoban dışına versin hiç umurumda değil. Ben dodurgayi yarın olacak diye almadım. Ne olursa olsun benim mulkum bana altın gibidir. Bugün Dodurga tarlaya dönse yine kazancliyim. Nasibimizde ne varsa onu yeriz gram fazlasını kimse yiyemez. Allah kısmet ederse dodurgada daire anahtarimizi alana kadar bekleyeceğiz. Bu Zamanla alakalı değil sabırla alakalı. O da bizde var.

• #2,850
Aldığım duyumu kısaca yazayım. Arka planda para kopartma peşinde olanlar var.

Belediye mi, yoksa sadece belli kişiler mi henüz öğrenemedim. Daha geniş bilgi alabilirsem buradan adları soyadlarıyla yazacağım. Umarım kulaklarına gider.

Haber aldığım kaynak, işi uzatmanın çok zor olacağı, önümüzdeki meclis toplantısında işin biteceği düşüncesinde.

Isimleri öğrenip bir diğer kaynaktan da teyit ettirebilirsem yazacağım.

• #2,851
Süreçle ilgili hepimizin farklı yorumları olabilir ama suçlama içeren iddiaları bu şekilde, belgesiz ve isim ima ederek paylaşmak sağlıklı değil.

İmar planlarıyla ilgili tartışmalar teknik, hukuki ve siyasi boyutlarda yürümeli.
Eğer gerçekten bir usulsüzlük, çıkar çatışması ya da şeffaf olmayan durum varsa, bu mutlaka belgeli şekilde açıklanmalı ve gerekirse hukuki yollara taşınmalı.

Aksi takdirde, sürece iyi niyetle dahil olan yatırımcılar, hissedarlar ve kurumlar zan altında kalır.

• Haha
Tepkiler: ahmet alici
  • #2,852
Aldığım duyumu kısaca yazayım. Arka planda para kopartma peşinde olanlar var.

Belediye mi, yoksa sadece belli kişiler mi henüz öğrenemedim. Daha geniş bilgi alabilirsem buradan adları soyadlarıyla yazacağım. Umarım kulaklarına gider.

Haber aldığım kaynak, işi uzatmanın çok zor olacağı, önümüzdeki meclis toplantısında işin biteceği düşüncesinde.

Isimleri öğrenip bir diğer kaynaktan da teyit ettirebilirsem yazacağım.
Bende aynı kanaatteyim.pay alamayanlar var banada banada diyorlar,ama atı alan Üsküdarı geçti imar sonuçlanmıştır .bananacılar uzatmaları oynuyor.bizimki filler tepişir çimenler ezilir olayı

• #2,853
Süreçle ilgili hepimizin farklı yorumları olabilir ama suçlama içeren iddiaları bu şekilde, belgesiz ve isim ima ederek paylaşmak sağlıklı değil.

İmar planlarıyla ilgili tartışmalar teknik, hukuki ve siyasi boyutlarda yürümeli.
Eğer gerçekten bir usulsüzlük, çıkar çatışması ya da şeffaf olmayan durum varsa, bu mutlaka belgeli şekilde açıklanmalı ve gerekirse hukuki yollara taşınmalı.

Aksi takdirde, sürece iyi niyetle dahil olan yatırımcılar, hissedarlar ve kurumlar zan altında kalır.
Usulsuzluğun belgesimi olur.minareyi çalan kılıfına uydurur

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #2,854
Saglikli olup olmadigina bu isten cikari zarar gorenler karar verir, geregini yapar.
Adi ustunde iddia. 100% gercek oldugu teyit edilseydi adi iddia olmazdi.

Eğer gerçekten bir ... çıkar çatışması ... varsa,
:ROFLMAO:

bu mutlaka belgeli şekilde açıklanmalı
Ayakkabi kutularini mi gostermek lazim?

Cocuguna bir daire birakayim diye tum birikimiyle yatirim yapan duz vatandaslari bile tehdit eden seref yoksunu acgozlulere ne yapmak lazim acaba? 1 yil boyunca sallandiracaksin bunlari koprulerde

• #2,855
Saglikli olup olmadigina bu isten cikari zarar gorenler karar verir, geregini yapar.
Adi ustunde iddia. 100% gercek oldugu teyit edilseydi adi iddia olmazdi.

:ROFLMAO:

Ayakkabi kutularini mi gostermek lazim?

Cocuguna bir daire birakayim diye tum birikimiyle yatirim yapan duz vatandaslari bile tehdit eden seref yoksunu acgozlulere ne yapmak lazim acaba? 1 yil boyunca sallandiracaksin bunlari koprulerde
Bizim gibi düz vatandaştan bile aldılar.alanı herkes çok iyi biliyor.aldıklarının bir kısmıylada utanmadan bağış yardım v.s yapıyorlar

• Beğen
Tepkiler: myrste2121
  • #2,856
Burada bir kişinin adını-soyadını, hele ki “çıkar peşinde”, “para koparıyor” gibi suçlayıcı ifadelerle yazmak ciddi risk içerir.
Burası özel bir mesaj değil, kamusal bir alandır. Yazdığınız her şey ekran görüntüsüyle kayda geçebilir.

Bir kişiyi “şeref ve saygınlığını zedeleyecek şekilde” itham etmek → hakaret suçu sayılır.
3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası.

Bir kişiye haksız isnatta bulunmak, delilsiz suçlamak → iftira suçu.
Cezası: 1 yıldan 4 yıla kadar hapis, kamu görevlisiyse daha fazla.

Ayrıca kişi isterse manevi tazminat davası da açabilir. Forum yazıları bu davalarda delil olarak kabul ediliyor.

Kimseyi savunmak ya da engellemek için söylemiyorum. Ama “birinin ismini yazacağım” gibi çıkışlar, fark etmeden hukuki sürece dönebilir.

• #2,857
Burada bir kişinin adını-soyadını, hele ki “çıkar peşinde”, “para koparıyor” gibi suçlayıcı ifadelerle yazmak ciddi risk içerir.
Burası özel bir mesaj değil, kamusal bir alandır. Yazdığınız her şey ekran görüntüsüyle kayda geçebilir.

Bir kişiyi “şeref ve saygınlığını zedeleyecek şekilde” itham etmek → hakaret suçu sayılır.
3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası.

Bir kişiye haksız isnatta bulunmak, delilsiz suçlamak → iftira suçu.
Cezası: 1 yıldan 4 yıla kadar hapis, kamu görevlisiyse daha fazla.

Ayrıca kişi isterse manevi tazminat davası da açabilir. Forum yazıları bu davalarda delil olarak kabul ediliyor.

Kimseyi savunmak ya da engellemek için söylemiyorum. Ama “birinin ismini yazacağım” gibi çıkışlar, fark etmeden hukuki sürece dönebilir.
Hukuk hukuk olsa bu iyi olur derdim.

Korkan biri varsa bana soylesin ben kendi hesabimdan yazarim

• Beğen
Tepkiler: Alp1 ve myrste2121
  • #2,858
Bizim gibi düz vatandaştan bile aldılar.alanı herkes çok iyi biliyor.aldıklarının bir kısmıylada utanmadan bağış yardım v.s yapıyorlar
Yapilasmaya engel olanlari kastediyordum. Burada yapilasmanin engellendigi acik ve net.
Bunu gormemek icin kör olmak lazim.
Sebebi de acik ve net.
Ilgili siyasetciler.
Mahkeme surecidir, yasanin bilmem kacinci maddesidir, bunlarin hepsi sadece minarenin kilifindan ibaret.
Beyni olan herkes bunun farkinda.

• #2,859
Zaten beni bulamazlar ki” Diyenler İçin Küçük Bir Not
Forumlara her giriş yaptığınızda sistem şu bilgileri kaydeder:
  • IP adresiniz
  • Giriş saatiniz
  • Tarayıcı ve cihaz kimliğiniz
Bu bilgiler gerektiğinde forum yönetimi tarafından savcılıkla paylaşılır.

Ve merak edenler için:
Tarayıcınıza “What is my IP” ya da “IP adresimi öğren” yazarsanız,
sistemin sizi nasıl gördüğünü tek tıklamayla görebilirsiniz.

Yani “anonimim, bana bir şey olmaz” dönemi çoktan kapandı.
Süreç ciddileşirse, dijital izlerinizi takip etmek düşündüğünüzden çok daha kolaydır.

• #2,860
Zaten beni bulamazlar ki” Diyenler İçin Küçük Bir Not
Forumlara her giriş yaptığınızda sistem şu bilgileri kaydeder:
  • IP adresiniz
  • Giriş saatiniz
  • Tarayıcı ve cihaz kimliğiniz
Bu bilgiler gerektiğinde forum yönetimi tarafından savcılıkla paylaşılır.

Ve merak edenler için:
Tarayıcınıza “What is my IP” ya da “IP adresimi öğren” yazarsanız,
sistemin sizi nasıl gördüğünü tek tıklamayla görebilirsiniz.

Yani “anonimim, bana bir şey olmaz” dönemi çoktan kapandı.
Süreç ciddileşirse, dijital izlerinizi takip etmek düşündüğünüzden çok daha kolaydır.
🍑leri yiyorsa

Senin diger hesap neydi bu arada? 6 ay boyunca ortadan kaybolan ismi gercek olmayan avukat sen misin?

Konu görüntüleyen kullanıcılar