Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 39 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Dün belediyeden bir arkadasla görüştüm. Dediğine göre birileri şu an arsa topluyor. Tapudan bilgileri alıp tek tek arıyorlar. Hisselerinin olduğu parselleri tek tapu yapmaya çalışıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Makita ve ...
Sizi arayan olduğumu bilmiyorum ama beni geçen hafta bir emlakçı aradı. Arsamı satıp satmayacağımı sordu. Telefonumu nereden aldığını sordum söylemedi.

• Beğen
Tepkiler: mmc ve ...
Merhaba büyükşehir ,çankaya belediyesi ve askinin alt yapı ve nüfus yoğunluğundan emsal 1.75 lerde konut alanları daire büyüklüğü 4+1 ve emsal 2ler kısmı 4+1 diye net olmayan bilgiler mevcut , bilgisi olan varsa detay paylaşabilir mi ?

İnşallah doğrudur. Bu şekilde kaliteli ve lüks bir yapılaşma olacaktır.

Her şey Çankaya belediyesinin istediği gibi gidiyor.Bakalım Abb meclisinden geçtikten sonra ruhsatlar verilecek mi

Kesin revize plan olacak diyenler revize plandan sonra ruhsatlar kesin verilecek diyemiyorlar mı? Niyetler belli oldu

Revize plan geçtikten sonra ruhsatların verilmesinde sıkıntı olmaz.

Çankaya belediyesi plan yeniden mahkemelik olmasın diye bütün pürüzleri listeledi, büyükşehirin önüne koydu.

Bu düzeltmeler yapılınca plan taş gibi sağlam olur, feriştahı gelse engelleyemez.

Ruhsatları zaten altyapı için gerekli finansmanı sağlamak amacıyla uğraştırmadan verirler, Alacaatlı dibindeki parseller ise altyapıyı bile beklemeden başlayabilirler.

Önümüzdeki yaza düzinelerce şantiye göreceğiz, rahat olun.

1000 lik plan ilçe belediyesinin işidir. Zamanında ib.melih vurgun planını Çankaya'dan geçiremeyeceği için büyükşehirden çıkarmıştı.

Şu an Çankaya plana çok daha hakim, bütün pürüzleri bildiği için bence Çankaya çıkarsa daha iyi olur. Zaten bahsedilen revizyon çok basit. 1000 lik planda 2 ve 1,75 emsal konut alanı olarak mevcut parselasyon planına uygun olarak işaretlenecek. Plan notlarında kademeli emsal çıkarılacak. Bir de bahsi geçen 150 m2 konut büyüklüğü plana işlenecek o kadar. Işlem olarak bir gün bile sürmez ve tahminimce revize plan hazırlanmış durumdadır.

Büyükşehir onay verdiği anda meclise sunulup ilk meclis toplantısıyla askıya çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: Osman_Tunç
Rkk bey Abb revize ederse planı 1 ay daha erken biter iş.Yarın revize planı kim yapacak diye sorayım bir.

İşin mevzuatını bilmiyorum. Ama anladığım kadarı abb meclisinde onaylandıktan sonra Çankaya belediyesi askıya çıkacak ve akabinde altyapı yol çalışması başlayacak. Bunlar yapılırken ruhsat başvurularını kabul edecek. Ve tahminimce ruhsat başvurularını almaya başlayınca Dodurga ya ciddi bir rağbet olacak. Bu sürecte önerim erken davranmayın. Sona kalan kazançlı çıkar.

Abb yü aradığımda daha revir planın belli olmadığını,imar başkanıyla görüşmediklerini söylediler birde siz arayın isterseniz

Arkadaşlar TOKİ VAKFI dodurgada 29915/5 nolu parselde daire karşılığı arsa sattığı söyleniyormuş

bölgede 10 adet parselin ruhsat alındığından bahs ediyor.vakıfda zannedersem uydurma haber olmaz

Konu görüntüleyen kullanıcılar