Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 55 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,083
Mütahitlerle kat karşılığı anlaşmalar sincanın bazı bölgeleri yüzde 40 Keçiören yüzde 50 emek ve Söğütözü yüzde 65 dir dodurgada yüzde 55 olur diye düşünüyorum.çünkü kat karşılığı mütahit için maliyet aynı fakat mütahite kalan daire fiyatları farklıdır

• #1,084
Mütahitlerle kat karşılığı anlaşmalar sincanın bazı bölgeleri yüzde 40 Keçiören yüzde 50 emek ve Söğütözü yüzde 65 dir dodurgada yüzde 55 olur diye düşünüyorum.çünkü kat karşılığı mütahit için maliyet aynı fakat mütahite kalan daire fiyatları farklıdır
Keçiören'de neresi 50

• #1,086
Gölbaşı tarafında yapılacak 1+1 fiyati 7.5 milyon haberde gördüm. Dodurgayi düşünün. 4+1 fiyatları 17-18 milyon TL konuşulacak bekleyin ve görün Dodurga bı gelse sağlam gelecek.

• #1,088
Dolar bu seviyelerdeyken 17-18 milyon konusulacaksa guzel rakamlar. yoksa pek bir degeri kalmaz. Birde enflasyonu hesaba katarsak simdinin 10-12 milyonu 2 3 sene sonranin 17 18 milyonuna denk gelir.

• #1,089
incekte 4+ 1 fiyatlarına baktım.
denildiği gibi 17-18 milyona daire pek yok.
fiyatlar çok daha aşağıda gibi.
4-5 milyonlara bile 4+1 daire var gibi gördüm.
ben mi yanlış değerlendiriyorum, gözden kaçırdığım birşeyler mi var acaba?

• #1,090
Ben incek degilde daha çok alacaatlı tarafını referans alıyorum. Dodurga içinde de bitmis projeler var onlarda referans olur. Ama daha önce dedikleri gibi imar sorunu çözuldukten sonra fiyatlarda bir tık hareketlenme beklemiyorda degilim. Ortalama bir 4+1 için alacaatlı ve dodurga arasinda 2 3 milyon bir fark var simdilik. ilerde kapanir bu fark büyük ihtimal.

• #1,092
Dodurga sınirinda Beytepe 2+1 8.5 milyon satılıyor dadurga da inşaat baslarla 4+1 le şu anki fiyatları 15 milyonun üzerinde olur. Beytepede 17 milyona daire satıldı

• #1,093
Dodurga sınirinda Beytepe 2+1 8.5 milyon satılıyor dadurga da inşaat baslarla 4+1 le şu anki fiyatları 15 milyonun üzerinde olur. Beytepede 17 milyona daire satıldı

İncekte 5 milyona satılan dairenin tokiye 120 ay borcu var.yani tapulu satılmıyor.devir olarak satılıyor

• #1,095
Arkadaşlar geçen ay ki meclisin sevk ettiği birim planın ve işlemin ne aşamada olduğunu bilir. Ankara'da olan arkadaşlardan biri ABB ye uğrayıp ilgili birimden şahsen bilgi alabilir. Çok samimi tanıdık olmadığı sürece telefondan bilgi vermiyor oradaki memurlar. Ama şahsen müracaat edildiğinde ilgileniyorlar sağ olsunlar. Ben her gittiğimde gerekli bilgiyi edindim. Şu aralarda Ankara dışındayım. Yani planın uygulama aşamasına bu yazın gelip gelemeyeceğini artık üç aşağı beş yukarı belediyeden öğrenebiliriz.

• #1,096
Ocak ayı meclis kararları açıklandı fakat dodurgayla ilgili kararı göremedim bilgisi olan varmı
Dosya imar ve bayındırlık komisyonuna gitti. Burada gerekli düzenlemeler yapılarak rapor hazırlanıp meclise tekrar sunulacak. Onaylandıktan sonra değişiklikler askıya çıkacak. Bu süre zarfında itiraz olmaz ise inşaat ruhsatları verilmeye başlanacak.

Şubat meclis toplantısında oylanır normal şartlarda. Yani 2 hafta içinde.

• #1,098
Eski Dodurgadan geçme, Orhun mahallesi otoban dışı Türkkonut karşısına isabet eden imarsız yerlerde Aşağıkemah , Çatalarkaç, Kemahın beli, Ahmetpınarı mevkilerinde hisse m2 fiyatı 2700 ile 4300 tl arasında değişiyor. Bu mevki isimleri oranın eskilerinin yada yerlisinin tabirleri olup haritada yazmıyor. Baya bir emlakçı gezdim. Hissedar azaldıkça fiyatlar artıyor. Anlık durum bu. Fikir vermesi için yazıyorum.

• #1,099
Gündemde yoksa o iş 1 ay sonraya attı demek. Varsa bağlantısı olan belediye ile öğrenebilirse çok güzel olur gerçekten.
Yine mümkün olduğunca işi yavaştan alıp arsa toplayacak çantacılara fırsat yaratmaya çalışıyor bu belediye. Kooperatif hissedarı olarak benim için büyük bir problem yok ama arsa sahiplerini sabır taşına çevirdiler. Şu forumda kararın alındığı günleri görüp birbirimizi tebrik ederiz inşallah.

• #1,100
Eski Dodurgadan geçme, Orhun mahallesi otoban dışı Türkkonut karşısına isabet eden imarsız yerlerde Aşağıkemah , Çatalarkaç, Kemahın beli, Ahmetpınarı mevkilerinde hisse m2 fiyatı 2700 ile 4300 tl arasında değişiyor. Bu mevki isimleri oranın eskilerinin yada yerlisinin tabirleri olup haritada yazmıyor. Baya bir emlakçı gezdim. Hissedar azaldıkça fiyatlar artıyor. Anlık durum bu. Fikir vermesi için yazıyorum.
Hocam sağolun bilgilendirme için. Buralarda bu ara bir imar çalışması falan mı var acaba? Fiyatlar artmaya başlamış çünkü, önceden hiç para etmiyordu?

Konu görüntüleyen kullanıcılar