Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 74 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,463
29973/3 parsel ticari + konut mu yoksa sadece konut mu? 2-3 yıl öncesinde bilgi edinme başvuruma 1,75 konut alanı olduğu bilgisi verilmiş. Tapu sorgulama kısmında Çankaya Tapu Müdürlüğü ticaret alanı olduğunu beyan olarak eklemiş. Bu durumda ticari + konut mu oluyor? @RKK

Ekli dosyayı görüntüle 66066

Ekli dosyayı görüntüle 66065
29973/3 ve 29973/4 parsellerin ikisi de konut parseli, 24 kat müsaadeli ve 1,75 emsalli.

• #1,464
Konut parsellerindeki %5 ticari kullanımı genelde müteahhit kendisi almak ister. Bu da bizim için küçük bir avantaj sağlar, konutta pazarlık payımızı belki %1-2 artırır.

Parselin tamamını site tarzı inşa edecek olursa, bir blokla bağlantılı çarşı tarzında (900 metrekare veya daha da büyük şekilde) cazip bir şekilde yapabilir. O zaman pazarlık payımız daha da artar.

• #1,465
Teşekkür ederim, satın alırken ticari + konut olarak söylenmişti. Tapuda gözüken ticaret alanı ne demek oluyor?

• #1,466
Teşekkür ederim, satın alırken ticari + konut olarak söylenmişti. Tapuda gözüken ticaret alanı ne demek oluyor?
Tapunun verdiği cevap yanlış. Muhtemelen yanlış parsel bilgileri girilmiş.

Çünkü dikkat ederseniz kayıt tarihi 2015 görünüyor, o tarihte Dodurga'nın işlenmiş bir imar planı yoktu zaten.

• #1,469
Mrb arkadaşlar ben ankarada kalmıyorum ve piyasayı da bilmiyorum. şu an Dodurga da gerçek MT kare fiyatları nedir 1.75 ve 2 emsal için soruyorum. Sarı sitedeki rakamlar çok farklı ve içinde dolandırıcı emlakçılar veya gel gel ilanları var. Rkk bey sizin çevreniz var bilginiz var mı acaba.

• #1,470
1740397476593.png
Büyükşehir belediyesi Dodurga'da bulunan Aşağıda attığım yeri yaklaşık 19.000'TL/m2 olarak muhammen bedel göstermiş fakat kaçtan satıldı bilmiyorum 20.000 ya da 22.000'den satılmıştı sanırım

1740397623082.png

• #1,471
akaryakit + lpg oldugu için fiyati yuksek gitmesi normal hatta bana gore ucuz bile gitmis diyebilirim. Bu fiyata 50lik bulvarda ticari+konut aliniyor.

Parsel 29806/1

• #1,473
Mrb arkadaşlar ben ankarada kalmıyorum ve piyasayı da bilmiyorum. şu an Dodurga da gerçek MT kare fiyatları nedir 1.75 ve 2 emsal için soruyorum. Sarı sitedeki rakamlar çok farklı ve içinde dolandırıcı emlakçılar veya gel gel ilanları var. Rkk bey sizin çevreniz var bilginiz var mı acaba.
YUrtdışında olduğum için piyasadaki gerçek rakamlar hakkında maalesef bilgim yok.

Sadece benim de hissedar olduğum bir ticari parselde 15.000 civarı fiyattan satış yapılmış, onu da gelen şufa yazısından biliyorum.

• #1,475
YUrtdışında olduğum için piyasadaki gerçek rakamlar hakkında maalesef bilgim yok.

Sadece benim de hissedar olduğum bir ticari parselde 15.000 civarı fiyattan satış yapılmış, onu da gelen şufa yazısından biliyorum.
Şufa hakkından sizde yararlanabilirsiniz eğer hissenizi büyütmek istiyorsanız

• #1,476
Şufa için noterden bilgilendirme yapılırken bildirilen bedel ile tapuda gösterilen bedelin aynı olması gerekli mi? Bilgisi olan var mı?

• #1,477
Şufa hakkından sizde yararlanabilirsiniz eğer hissenizi büyütmek istiyorsanız
Biliyorum da maalesef nakit para kalmadı. Aslında elimde yazdan önce yüklü para vardı ancak hanım bu arsa işlerine bir daha giremezsin deyip bütün parayla yazlık aldı. Şu meclis kararı 8-9 ay önce olsaydı süper olacaktı.

• #1,479
Merhaba arkadaslar. Ben grupta yeniyim ve olumlu gelismeleri memnuniyetle okuyorum.
Bir sorum olacak: Bizim 29810 parselde payimiz var. Bu parsel de 1.75 emsalden yararlaniyor degil mi?
simdiden tesekkurler.

• #1,480
genelde tapuda %20-30 üstü gösteriliyorki sufa hakkı kullanılmasın yada kullanılacaksa ona göre daha yukarı fıyattan satıs olsun diye.
mesela 15bin sufa gorduyseniz o satıs 11-12bınden olmustur. tapuda 2-3bin m2 bası fazla odemek alıcı icin asırı bır fark olusturmaz ama satarken ve kafası agrımaması acısından buyuk fark yaratıyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar