Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olmaz olur mu tabiki hakkınız var. Hem dükkan hem de konut alabilirsiniz. Fakat dükkan daha değerli olduğu için pay edilmesi daha farklı olur büyük ihtimalle.
29973/3 parsel ticari + konut mu yoksa sadece konut mu? 2-3 yıl öncesinde bilgi edinme başvuruma 1,75 konut alanı olduğu bilgisi verilmiş. Tapu sorgulama kısmında Çankaya Tapu Müdürlüğü ticaret alanı olduğunu beyan olarak eklemiş. Bu durumda ticari + konut mu oluyor? @RKK
Konut parsellerindeki %5 ticari kullanımı genelde müteahhit kendisi almak ister. Bu da bizim için küçük bir avantaj sağlar, konutta pazarlık payımızı belki %1-2 artırır.
Parselin tamamını site tarzı inşa edecek olursa, bir blokla bağlantılı çarşı tarzında (900 metrekare veya daha da büyük şekilde) cazip bir şekilde yapabilir. O zaman pazarlık payımız daha da artar.
Mrb arkadaşlar ben ankarada kalmıyorum ve piyasayı da bilmiyorum. şu an Dodurga da gerçek MT kare fiyatları nedir 1.75 ve 2 emsal için soruyorum. Sarı sitedeki rakamlar çok farklı ve içinde dolandırıcı emlakçılar veya gel gel ilanları var. Rkk bey sizin çevreniz var bilginiz var mı acaba.
Büyükşehir belediyesi Dodurga'da bulunan Aşağıda attığım yeri yaklaşık 19.000'TL/m2 olarak muhammen bedel göstermiş fakat kaçtan satıldı bilmiyorum 20.000 ya da 22.000'den satılmıştı sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 66078Büyükşehir belediyesi Dodurga'da bulunan Aşağıda attığım yeri yaklaşık 19.000'TL/m2 olarak muhammen bedel göstermiş fakat kaçtan satıldı bilmiyorum 20.000 ya da 22.000'den satılmıştı sanırım
Mrb arkadaşlar ben ankarada kalmıyorum ve piyasayı da bilmiyorum. şu an Dodurga da gerçek MT kare fiyatları nedir 1.75 ve 2 emsal için soruyorum. Sarı sitedeki rakamlar çok farklı ve içinde dolandırıcı emlakçılar veya gel gel ilanları var. Rkk bey sizin çevreniz var bilginiz var mı acaba.
Biliyorum da maalesef nakit para kalmadı. Aslında elimde yazdan önce yüklü para vardı ancak hanım bu arsa işlerine bir daha giremezsin deyip bütün parayla yazlık aldı. Şu meclis kararı 8-9 ay önce olsaydı süper olacaktı.
Merhaba arkadaslar. Ben grupta yeniyim ve olumlu gelismeleri memnuniyetle okuyorum.
Bir sorum olacak: Bizim 29810 parselde payimiz var. Bu parsel de 1.75 emsalden yararlaniyor degil mi?
simdiden tesekkurler.
genelde tapuda %20-30 üstü gösteriliyorki sufa hakkı kullanılmasın yada kullanılacaksa ona göre daha yukarı fıyattan satıs olsun diye.
mesela 15bin sufa gorduyseniz o satıs 11-12bınden olmustur. tapuda 2-3bin m2 bası fazla odemek alıcı icin asırı bır fark olusturmaz ama satarken ve kafası agrımaması acısından buyuk fark yaratıyor.