Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 82 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,621
Diyelim ki plancının sözleşme yaptığı kişiler pay vermediler ….plancıda mahkemeye gitti ve mahkemede hakim sen bu payı neden istiyorsun dedi…plancıda bana pay vermeleri karşılığında onlara daha yüksek emsal verdim diyecek…hakimde görevi suistimalden plancıyı suçlu bulmaz mı.
Hayır. Sözleşme yapanlar bahsedilen 1,75 ve 2 emsali aldı mı? Aldı.

Plancı hala bu planın müellifi mi? Evet.

Sözleşme süresinin geçme sebebi mahkeme değil mi? Evet.

Mahkeme süreci sözleşmede mücbir sebep sayılan konulardan biridir.

Bu sebeple plancı dava açma yoluna giderse kazanma ihtimali yüksektir.

• #1,622
Planlamacıyla sözleşmesi olanlar sözleşmeye bakıp hangi şartlar altında hangi hizmet mukabili pay alacağını belirtmiş. Yazabilirmi buraya..çünkü bana pay verene yüksek emsal vereceğim demesi suç teşkil eder başka bir hizmeti gerekçe göstermeli oda dediğim gibi küçük parselleri birleştirdim emsal değerleri otomatik yükseldi onun karşılığı aldım der bu bile tartışmalı olur hakim sen emlakçımısın planlamacımısın der…

• #1,623
Kaldı ki son çıkan plan düzeltmesinde ‘’plancının izni olmadan değişiklik yapılamaz’’ maddesi kaldırıldı…

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,624
Plancının sözleşmeye dayanak oluşturduğu kademeli emsal zaten kaldırıldı. Plancının dayanağı da kalmadı zannımca. Tabii hukukçu değilim. Hukuki bir mütalaası vardır bu mevzunun. Yazılanlardan anladığım koca koca kooperatifler plancıya karşı hala yükümlülklerini yerine getirmemişler. Bir avukata danışıp bizi de aydınlatırlarsa iyi olur. Bu sorun belliki bir çoğumuzun sorunu.

• #1,625
Plancı sözleşme yaptığı hiç bir kimseden daha pay almamıştır.beklemededir

• #1,626
Sizi çok iyi anlıyorum hocam tabi de hangi müteahhit 117 tane 4+1 dairelik yere aynı miktarda 1+1 veya 2+1 artık neyse onu yapar. Herkes 4+1 yapacaktır elbette. İtiraz var mı peki duydunuz mu arkadaşlar?
Yok buna itiraz olacağını sanmıyorum. Bölgedeki yoğunluğu düşürüp altyapının yetersiz kalmaması için yapılmış bir önlem. Ticari bir tarafı yok.

• #1,627
Peki,müteahhitler ya da inşaat şirketleri arsa sahiplerini bulup irtibata nasıl geçiyor?Birçok parselde birsürü paydaş olacak.Yani onların bizi bulmasını mı bekleyeceğiz?
Açıkçası daire büyüklüklerine falan da takılmıyorum artık.Başlasın da görelim modundayım😃

• #1,628
Ya belediyeden ya tapudan hoşlarına giden yerin bilgilerini alıp size ulaşırlar fakat ben bana bu şekilde ulaşan müteahhite ok demem.

Ayrıca kendi müteahhitimi ayarlarım sorun yaşamam o noktada isteyenede yardımcı olurum.

• Beğen
Tepkiler: egeata
  • #1,629
Yani isteyen bulur diyorsunuz😊
Benim başı çekecek büyüklükte arazim yok ya da tanıdığım müteahhit.Beklerim yani.
Teşekkürler SütçimaM

• #1,630
Okul payı için hissedar olduğunu söyleyen biri okul payı için aramıştı beni.Çeyreğin çeyreği fiyat teklif ettiler bende sinirlendim.Numaramı nerden buldunuz dedim belediyeden tanıdığımız var dedi.O fiyattan ben alırım hissenizi dedim bir daha da dönmedi bana.

• #1,631
Yani isteyen bulur diyorsunuz😊
Benim başı çekecek büyüklükte arazim yok ya da tanıdığım müteahhit.Beklerim yani.
Teşekkürler SütçimaM
Benimde tanıdığım müteahhit yok. Hissemde büyük değil hatta belkide hissesi parselde en küçük benimdir büyük ihtimalle. Yalnız bu durum hissesi büyük olanın söz sahibi olacağı manasınıda taşımaz.

Altyapı tamamlanana kadar bekleyeceğim mecburen.

• #1,632
Ben belediyenin raporda yer alan pürüzleri revize ettiğini umuyorum.

Askıya bu şekilde çıkarsa artık yavaş yavaş "müteahhitlerle pazarlık ve naz yapma hızlı kursuna" yazılabiliriz

Dilerim 3 aya hepimiz o modda oluruz.
Gidişatın güzelliğine bakın.

3 ay diye ümit ederken 1 ayda o moda girmiş gibiyiz.

Bu sene Dodurga'da her gün bir önceki günden daha güzel olacak.

Sabrettik, hak ettik, hepimize hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Osman_Tunç
  • #1,633
Gidişatın güzelliğine bakın.

3 ay diye ümit ederken 1 ayda o moda girmiş gibiyiz.

Bu sene Dodurga'da her gün bir önceki günden daha güzel olacak.

Sabrettik, hak ettik, hepimize hayırlı olsun.
İnşallah Rkk bey tek dileğimiz Dodurgada artık hiçbir sorun çıkmaması ruhsatların verilmesi tüm Dodurga yatırımcıları mutlu olur inşallah

• Beğen
Tepkiler: RKK ve egeata
  • #1,638
Bu saglık alanı, egitim alanı gibi yerler için ne kadar ödeme yapılacak hissedarlararına?

• #1,639
bu güzel temennilere bi de sarı sitedeki rakam artışları eşlik etse ben de inanacağım.
Ama bana fiyatlarda hiçbir değişme yokmuş gibi geliyor sanki.

• #1,640
sarı siteyi uzun zamandır takip ediyorum günde 3 4 ilan atılırdı şuan ilan atılmıyor yani fiyatı belirlemek senin elinde bugün benim gözümde m2 fiyatı 20 binden aşağı değil

Konu görüntüleyen kullanıcılar