Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 84 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,661
  • #1,665
Ahmet kardeş sen 4000 olarak say istersen. Ben bildiğimi yaziyorum. Bölgede ki emsaller ile karşılaştırıyor um.

• #1,670
Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar tekrardan forum sitesi…

Burdan Dodurga için yorumları takip etmek bizim gibi yatırımcılar için güzel bir durumdu tekrardan gelişmeleri okumak iyi olacak diye düşünüyorum…

Dodurga için farklı gelişmeler varmı siz yatırımcı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim…

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,671
M2 1500-1700 usd olur ise ve 170 m2 ye 1 daire verilecekse; 1 dairelik arsa bedeli 60 bin TL ile 70 bin TL arası, yani 1 dairelik arsa 10 milyon tl ile 12 milyon TL arası olcak oyle mi? Böyle bir is yapacak kişinin aklından zoru olması lazım.

• #1,674
Aynen öyle mmc bey alacatlıda 4+1 daire fiyatları ortalama 15-16 milyon 5-10 projeye başlandıktan sonra dodurganın Alacaatlıdan aşağı kalır bir tarafı yok bence.

• Beğen
Tepkiler: mmc
  • #1,675
Dodurga'nın muadili Alacaatlı değil Beytepe olacaktır.

Alacaatlı'da bile 0,50 emsal yerlere 14.000 isteniyorsa onun dört misli emsalli Dodurga'da bunun 2-3 misli rakamlar normal olacaktır.

Yeni yapılaşma olacağı için Dodurga'da çok daha güzel ve lüks siteler göreceğiz, bu da fiyatları Beytepe düzeyine çıkaracak.

Ancak bunun için sabretmek zorundayız. Yapılaşma özellikle lüks site projeleri ortaya çıktıkça fiyatlar da ona göre artacaktır.

Emlakkonut 1+1 konutu 5.650.000 liraya hem de bulunmaz fırsat gibi lanse ediyorsa Dodurga'da 4+1 kaliteli konutlara 13-15 milyon fiyatlar çok normal olacaktır.

Fiyatlar bir anda zıplamayacak, adım adım gidecek ve bence 2 sene sonra Beytepe ile eşitlenecektir.

• #1,678
Kıyaslamak için kıstas gördüğünüz yerlerde 1+1 emlakkonut dairelere daha projedeyken 12 milyon isteniyor.

Ankara'da bile metrekaresi 100 bini çoktan geçmiş. 31,5 m2 miniminnak yerlere 3,5 ile 5 milyon arası isteniyor.

Yoksa Ankara'nın en güzel yeri Çayyolu sizin için sadece belde, mezra sınıfında mı?

Levent'te projeden 1+1 için 12 milyon, Çınarköy'de yine projeden 8,3 milyon isteniyor.

Şu anki düşük rakamlar 7-8 yıllık mahkeme sürecinin getirdiği çekingenliğin yarattığı bir durum. Eskiden kurt inen dağbaşı, izbelik semtlerde bile bunun iki misli istenirken, bakın iki sene sonra Dodurga nasıl Ankara'nın en yüksek arsa fiyatlarını görecek.

• #1,679
Parselasyon planina denk geldim. Az çok okunuyor parsel numaralari...

dodurga parsel.jpg

• #1,680
Human bey düşünmeyin böyle şeyler bekleyin görün
Size soracak değilim, ne düşüneceğimi ve ne konuşacağımı. Laf yemek icin zorla aranmayin. 15 yıldır zaten bekliyorum. 15 yıldır aynı ici boş laflar ediliyor. Fikrimi açıklamak için izin mi isteyeceğim. 15 yıldır kim ne kazanmış? Simsarlar dışında tabi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar