Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 90 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,781
Bu proje yeni plan içerisindeki proje mi acaba?. Gökdemir grubun dodurga'nın girişinde fakat bizimbaskıdaki planın dışında bir projesi vardı yaklaşık 1 yıl önce. Eğer proje bizim askıdaki planın içerisinde ise çok iyi bir gelişme. Zira bile bildiğim kadar Gökdemir grup belediyeyle iyi ilişkisi olan bir grup.
Iddia ettiklerine gore evet. Ekteki parsel.
Gökdemir Grup’un En Yeni Projesi, Gökdemir Ladin Projemiz Ankara İli Çankaya İlçesi Dodurga Mahallesi 29793 Ada, 1 Parsel Üzerinde İnşa Edilecek Olup, Ankara Çevre Yolu Çıkış Noktasının Hemen Yanı Başında Yer Almaktadır.
Ama diyorlar ki
*1+1, 2+1 Lüks Daireler
Bunu nasil yapacaklar? Burada maksimum daire sayisi = insaat alani/150 idi. Buraya sadece 1+1 2+1 daire yapmak yasak. Bunlar yasal olmayan is mi yapiyorlar, hayal mi satiyorlar, dolandiricilar mi orasini anlayamadim.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Çayyolu-2 bölgesi Türkkonut bulvarı üzerinde yer almaktadır. Çankaya, Dodurga 44 ada, 5 parselde
Ayrica bir yil once basladiklari projede insaata bile baslamamislar sanirim. Basladiklarini gosteren birsey bulamadim.

1742116853747.png

Son düzenleme:
  • #1,782
Ahmet oraya nasıl şuan başlayabilirler zaten hepimiz neyi bekliyoruz yıllardır şu plan askıdan insin diye bekliyoruz orası zaten yapabilse bizlerinde sıkıntı kalmaz dairelerimiz bitmişti , arsa sahibi mütahitle anlaştı demek ki aralarında protokol yaptı işlemler bitince ruhsata başvuru yapıp işlemlere başlıcak firma 1+1 2+1 olayı ise askıdaki plandaki öncen projeyi tanıtmıştır ama şuan ona göre bir yol haritası çizerler

• #1,785
İyide burası bizim bölge değil ki eski imar türkkonut bölgesi diğer sizin uydudan attığınız yer bizim yeni parsel bizim konuştuğumuz konu burası farklı arsa yeni aldığı arsanın başlama tarihi çankaya zaten ruhsatta çok vasat ve yavaş ve mütahitle arsa sahibi arasında onu biz bilemeyiz ama şuan daha hiçbişi yapamaz ruhsat başvurusu yok

Son düzenleme:
  • #1,786
Benim parselde maliyenin hissesi görünüyor. Maliye nasıl bir yol izliyor bilen var mı?

2. bir şeyde geçen sene satış olmuş yeni gördüm. Satan tamamını satmış 2 kişiye. Birisi x metre almış diğeri 18x metre almış. Yani 18 katı. Onda da orantısız bir satış var nedenini anlamadım. Yada şöyle diyim %95 ini bir kişi, kalan %5i de başka biri almış.

• #1,787
İyide burası bizim bölge değil ki eski imar türkkonut bölgesi diğer sizin uydudan attığınız yer bizim yeni parsel bizim konuştuğumuz konu burası farklı arsa yeni aldığı arsanın başlama tarihi çankaya zaten ruhsatta çok vasat ve yavaş ve mütahitle arsa sahibi arasında onu biz bilemeyiz ama şuan daha hiçbişi yapamaz ruhsat başvurusu yok
Diyorum ki bu sirket bolgenin yukarisindaki yer icin gecen yil insaata baslayacam demis. 2026 haziranda bitircem demis. Orasi insaata hazirdi. Planda problem yoktu. Ruhsati gecen yil alabilirdi. O yukaridaki yere baslamadiysa demek ki bunlarin lafini dikkate almamak lazim.
Basladiysa da iyiye isaret. Yukari yapacam demis yapmis. Demek ki asagidaki parsele de yapar izin verilince. Ikisinin arasinda 1.5km var

• #1,788
Benim parselde maliyenin hissesi görünüyor. Maliye nasıl bir yol izliyor bilen var mı?

2. bir şeyde geçen sene satış olmuş yeni gördüm. Satan tamamını satmış 2 kişiye. Birisi x metre almış diğeri 18x metre almış. Yani 18 katı. Onda da orantısız bir satış var nedenini anlamadım. Yada şöyle diyim %95 ini bir kişi, kalan %5i de başka biri almış.
Kac m2? Buyukse acik artirma, kucukse hissedarlar basvuru yapip direk alabilir

Sufa hakkiniz var mi?
Kucuk hisseyi alan belki bir emlakcidir veya muteahhitin degnekciligini yapiyordur

• #1,789
Kac m2? Buyukse acik artirma, kucukse hissedarlar basvuru yapip direk alabilir

Sufa hakkiniz var mi?
Kucuk hisseyi alan belki bir emlakcidir veya muteahhitin degnekciligini yapiyordur

imar.png

Sufa hakkim varmi bilmiyorum 2024'te satis olmus yanlis bakmiyorsam. kuçuk hisseyi alan içn bende ayni seyi dusundum. emlakçi hakki olabilir. elim bosa çiksin avukatimla görusup bakacam.

Maliye hissesine gelirsem parselin %51'i onlarin görunuyor. :ROFLMAO: Karsi taraf maliyede olsa ön alim hakkim mevcut yanlis bilmiyorsam.

Son düzenleme:
  • #1,790
Ahmet oraya nasıl şuan başlayabilirler zaten hepimiz neyi bekliyoruz yıllardır şu plan askıdan insin diye bekliyoruz orası zaten yapabilse bizlerinde sıkıntı kalmaz dairelerimiz bitmişti , arsa sahibi mütahitle anlaştı demek ki aralarında protokol yaptı işlemler bitince ruhsata başvuru yapıp işlemlere başlıcak firma 1+1 2+1 olayı ise askıdaki plandaki öncen projeyi tanıtmıştır ama şuan ona göre bir yol haritası çizerler
Yanlış anlaşılma olmasın. Konut inşa alanı 150 m2 ye bölünerek maksimum bağımsız bölüm adedi tespit ediliyor. Yoksa konur adedi aşılmamak koşuluyla konut büyüklüğü ve oda sayısı istenildiği gibi yapılabilir

• #1,791
Yanlış anlaşılma olmasın. Konut inşa alanı 150 m2 ye bölünerek maksimum bağımsız bölüm adedi tespit ediliyor. Yoksa konur adedi aşılmamak koşuluyla konut büyüklüğü ve oda sayısı istenildiği gibi yapılabilir
150m² 3+1/4+1 yapmak yerine 50m² 1+1 yapmak ne kadar akillica olur orasini siz (genel) cevaplayin.

Konu görüntüleyen kullanıcılar