Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 91 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,801
O sıralarda dava olmasına rağmen daha karar çıkmadığı için plan yürürlükteydi.Ufuk mülk ve elit yapı ruhsatlarını aldı Çankaya belediyesinden 2-3 ay sonra dava kararı belli oldu Çankaya belediyesi 150 metre sınırı koyunca bu firmaların ruhsatı iptal edildi

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #1,804
O sıralarda dava olmasına rağmen daha karar çıkmadığı için plan yürürlükteydi.Ufuk mülk ve elit yapı ruhsatlarını aldı Çankaya belediyesinden 2-3 ay sonra dava kararı belli oldu Çankaya belediyesi 150 metre sınırı koyunca bu firmaların ruhsatı iptal edildi
Bu sizin tahmininiz mi yoksa iptal edildigine dair kesin bir bilgi mevcut mu?

• #1,806
Ticari+konut fiyatları 20 binleri gördü şu an sanırım var mı yakın zamanda emlakçıdan vs fiyat alan

• #1,807
Ticari+konut fiyatları 20 binleri gördü şu an sanırım var mı yakın zamanda emlakçıdan vs fiyat alan
Sarı siteyi takip ediyorum ucuza verenin malını aynı gün kapıyorlar. Durum bu... Yıllarca bekleyip son kertede 20.000 liraya buradan arsa satanın aklından zoru olması lazım.

• #1,809
İlan sayısında düşüş var. Satılıyor mu ya da olumlu gelişmelerin etkisi ile satıştan vazgeçtiler mi bilemem.

• Beğen
  • #1,815
Askı süresi bittiğinde imar kesinleşmiş olur. Bu süreçte itiraz edip itirazı reddedilen olursa 60 gün içinde mahkemeye başvurabilir. İtirazlar askı süresinden sonra 15 gün içinde olumlu veya olumsuz değerlendirilir. Değerlendirilmeye itirazlar red edilmiş sayılır.
İtiraz olup olmadigini ogrenebilen var mı?

• #1,816
Askı süresi bittiğinde imar kesinleşmiş olur. Bu süreçte itiraz edip itirazı reddedilen olursa 60 gün içinde mahkemeye başvurabilir. İtirazlar askı süresinden sonra 15 gün içinde olumlu veya olumsuz değerlendirilir. Değerlendirilmeye itirazlar red edilmiş sayılır.
İtiraz olup olmadigini ogrenebilen var mı?
Ben yaklaşık bir hafta önce henüz itiraz olmadığını şifahi olarak duymuştum. Ama tabii bu hafta önemli son gün öğrenebilen olursa makbule geçer.

• Beğen
Tepkiler: RKK
  • #1,817
20-25 gün önce sarı sitede 82 ilan vardı.
5-10 gün önce yaklaşık 65 ilan olduğunu görmüştüm.
şimdi sorgulama yaptığımda 53 satılık ilan gördüm dodurgada.
sanki satılıklar azalıyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,818
Gökdemir inşaatın 29793/1 projesi için iletişim numarasından temas kurdum. Proje 1+1 (37 m2) ve 2+1 (60 m2) dairelerden oluşuyor, üç blok olacak dedi görüştüğüm kişi, bende plan notlarında minimum 150 m2 sınırı var dedim, bizde öyle bir bilgi yok, proje bu şekliyle devam edecek dedi. tam anlayamadım nasıl olacak böyle.

• Beğen
  • #1,819
Gökdemir inşaatın 29793/1 projesi için iletişim numarasından temas kurdum. Proje 1+1 (37 m2) ve 2+1 (60 m2) dairelerden oluşuyor, üç blok olacak dedi görüştüğüm kişi, bende plan notlarında minimum 150 m2 sınırı var dedim, bizde öyle bir bilgi yok, proje bu şekliyle devam edecek dedi. tam anlayamadım nasıl olacak böyle.
Ticari+konut arsası orası belki o yüzden öyle diyolardır

Konu görüntüleyen kullanıcılar