Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 87 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,721
Fikirlerimi ifade etmek için birbiriinin şakşakçısı takimindan akil alacakdegilim. Yazdıklarımın tek bir kelimesinde hakaret bulunmuyor. Bunun aksine, ağzından ne çıktığını bilmeyenler var. Okuyun görürsünüz. Sen veya siz kimsiniz de bana karışma hakkını kendinizde görüyorsunuz.
GAFİLE KELÂM,
NAFİLE KELÂM....

• Beğen
Tepkiler: Makita ve Ümit
  • #1,722
Sen ve şakşakçıların en başından beri olumsuz şeyler yazıp duruyorsunuz.Yok dodurga 60 bin etmez yok dodurgadaki fiyatlar parselizasyon sonrası fiyatlara gelmiş yok Kadıköy’deki fiyatla dodurganın fiyatı aynı değerde yok sarı siteden fiyat at vb vb.Akıl alacak bile aklının olmadığı düşünüyorum.Seni adam yerine koyup laf anlatmaya çalışmam hata
Seni adam yerine koyup cevap vermek en büyük hatam oldu. Doğru.

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,723
Bu platformun, bazı üyelerinden dolayı, bana hiç bir katkısı olmadı. Aksine insanı aşağı çeken iletişimler oldu. Zaman kaybı.

• Kızgın
  • #1,724
Otoyol bağlantısı 29974 no'lu parselin yanından mı geçecek? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Otoyol bağlantısının yerini bilmiyorum. Geçen ay ordan geçerken bir yerde çalışma vardı otoyol kenarında. Eğer oraysa 5088. caddenin köşe yaptığı yerdeydi çalışma.

Fotosunu ekledim. Denk geldiği yere bakmak lazım oraysa.

IMG_0790.jpeg

• #1,727
Bu forumdaki emlakcilarin cocugu, ailesi falan yok herhalde. Cok cesurlar

Son düzenleme:
  • #1,730
Bu fotoğrafta daha net görülebiliyor otoyol bağlantısı ve bizim planın sınırları
1741689789400.png

1741689849052.png

• #1,733
Ne çabuk provake oluyorsunuz…..bırakın kim ne düşünüyorsa söylesin.. her söylenene cevap yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi…

• #1,734
Ne çabuk provake oluyorsunuz…..bırakın kim ne düşünüyorsa söylesin.. her söylenene cevap yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi…
Evet doğru sayin kullanici 1, herkes fikrini ifade edebilir. Benim muhatabım saygın uyeler; cennet mahallesi tiplemeleri değil. Fikrimi ifade etmek için izin de alacak değilim. Her yazdığıma elinde tuzla koşanları muhatap aldığım da yok.

• Kızgın
  • #1,735
Senin fikrin yok ki bir fikir paylaştığın da yok milleti kışkırtıp duruyorsun

• #1,738
"Öncelikle merhaba arkadaşlar, konuları işlerim gereği fazla takip edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla konu içinde olaylar üslup ya da hareket boyutuna varan yazılara dönüşmekte. Koca koca insanlarsınız, sizleri uyarmak ne bana düşer ne de başkasına; ama forumun kuralı gereği birbirimize saygı çerçevesinde yorumlarda bulunmanızdır. Bir daha 'lan' ya da … gibi üzeri kapalı imalarda bulunan olursa süresiz yasaklanacaktır. Sanılmasın ki değişik kullanıcı ismi ile gelirim; uyarılarda kimin kim olduğu görünmektedir. Kayıt olurken bazı arkadaşların fazladan kullanıcı isimleri kullandığını görmüyor değiliz! Dediğim gibi lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Not: Konu 24 saat kadar kilitli kalacaktır, ilginize teşekkür ederim."

• #1,739
Son günlerde arsa fiyatlarında sanki yukarı doğru bir hareket var gibi. Türk lirasındaki değer kaybından mı yoksa başka bir nedeni mi var bilemedim.

• #1,740
Arkadaşlar Dodurga köyüne girerken solda havuz var. o havuzun olduğu parsel müteahhite verilmiş ben öyle duydum. Adamlar yaz aylarında kazmayı vuracakmış. Teyit edebilen olursa buradan paylaşırsan memnun oluruz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar