Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 87 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,722
Sen ve şakşakçıların en başından beri olumsuz şeyler yazıp duruyorsunuz.Yok dodurga 60 bin etmez yok dodurgadaki fiyatlar parselizasyon sonrası fiyatlara gelmiş yok Kadıköy’deki fiyatla dodurganın fiyatı aynı değerde yok sarı siteden fiyat at vb vb.Akıl alacak bile aklının olmadığı düşünüyorum.Seni adam yerine koyup laf anlatmaya çalışmam hata
Seni adam yerine koyup cevap vermek en büyük hatam oldu. Doğru.

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #1,724
Bu platformun, bazı üyelerinden dolayı, bana hiç bir katkısı olmadı. Aksine insanı aşağı çeken iletişimler oldu. Zaman kaybı.

• Kızgın
  • #1,725
Otoyol bağlantısı 29974 no'lu parselin yanından mı geçecek? Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Otoyol bağlantısının yerini bilmiyorum. Geçen ay ordan geçerken bir yerde çalışma vardı otoyol kenarında. Eğer oraysa 5088. caddenin köşe yaptığı yerdeydi çalışma.

Fotosunu ekledim. Denk geldiği yere bakmak lazım oraysa.

IMG_0790.jpeg

• #1,727
Cevap vermekten aciz, cahil insanlar yetersiz kalınca hakaret ve küfretmeye sarilirlar. Zira beyinleri yeterince sosyal iletişim kurmak için gelişmemiştir. Bir insanin eğitim seviyesi, varoşlugu yazdıklarından belli olur.

• Kızgın
  • #1,728
Cevap vermekten aciz, cahil insanlar yetersiz kalınca hakaret ve küfretmeye sarilirlar. Zira beyinleri yeterince sosyal iletişim kurmak için gelişmemiştir. Bir insanin eğitim seviyesi, varoşlugu yazdıklarından belli olur.
Tanımadığın kişiye gelipte oğlumlu konuşursan gereken lafı alırsın.Asıl cahillik bu

• #1,729
Sen hiç tanımadığın birine , ( belki BABAN) " yaşında "
OĞLUM diye hitap edeceksin ;
Hiç tanımadığın birini , aç tavuk yapacaksın ,
Sanki sana malum olan , AY KU METREN varmış gibi , uzaktan insanların zekasını , eğitimini , sosyal konumunu ölçeceksin ;
Çok çok insanın mutlu olduğu gelişmelere ; hep bi kılçık atmak için,
biryerlerini yırtacaksın ,
Bomboş ukâlâlıktan , bir meziyetmiş gibi kendine bi zırh yapacaksın ;
Ondan sonra da boş booş BOMBOŞ yapıp duracaksın ;
YÜÜÜRRRRRRRÜÜÜ

• Beğen
Tepkiler: Ümit
  • #1,738
Ne çabuk provake oluyorsunuz…..bırakın kim ne düşünüyorsa söylesin.. her söylenene cevap yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi…

• #1,739
Ne çabuk provake oluyorsunuz…..bırakın kim ne düşünüyorsa söylesin.. her söylenene cevap yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi…
Evet doğru sayin kullanici 1, herkes fikrini ifade edebilir. Benim muhatabım saygın uyeler; cennet mahallesi tiplemeleri değil. Fikrimi ifade etmek için izin de alacak değilim. Her yazdığıma elinde tuzla koşanları muhatap aldığım da yok.

• Kızgın

Konu görüntüleyen kullanıcılar