Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 70 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,381
başka bir örnek vermek gerekirse Kadıköy four winds sitesinde 3+1 150 metre daireler 45 milyon civarında satılıyor.dodurgada aynı büyüklükte bir daireyi 15 milyona bile satmak pek mümkün gözükmüyor.Böyle bir kıyaslama doğru olmaz.

• #1,382
Kadıköy’de 100 dönüm yeri 6.5 milyar tl ye iddia ediyorum mümkün değil alamazsın.

• #1,385
Uzun zamandır inceleme yapıyorum Mersindeki,İzmir’deki,Bursa’daki,Antalyadaki arsalar emsal oranı dodurga ile hemen hemen aynı olan yerler dodurganın 2 katı fazla paraya satılıyor.Dodurgada tek tapu yerlerin en az 60 binden başlaması gerekiyor artık.İncek köyünde 0.90 emsal yerler dönümü 60 milyondan başlıyor siz düşünün yani.Ve köy gibi yerler Taşpınarda

• #1,386
Kadıköy’de 100 dönüm yeri 6.5 milyar tl ye iddia ediyorum mümkün değil alamazsın.

1.jpeg

2.jpeg

• #1,387
Kadıköy'deki arsa daha imarsız, yazıdan anladığım haliyle. Yani 55 dönüm kalacak, m2 fiyatı zaten 120 bine gelir şimdiden.

Demek ki bölüp küçük hisseler satma ihtimali olsa 200 bin lirayı bulur.

• #1,389
Yazıda yapılacak imar uygulamaları diyor, yani daha imar geçmemiş. 45 dönümü kesintiye gidecek. Belediye de acaip karlı çıkar bu işten.

• Beğen
Tepkiler: Osman_Tunç
  • #1,393
Maşallah! Kadıköyle kıyaslamaya başlamışız. Gerçekten iyimiyiz? 15 yıldan beri kuru laftan başka elimizde ne var?

• #1,394
Birde Kadıköy’ün emsal değeri bile belli değil ki. Eğer emsal 1 çıkarsa farklı 1,75 çıkarsa farklı. Sadece arsa metrekareleri üzerinden kıyas yapmayı doğru bulmuyorum. Bana kalırsa doğru kıyaslama, “yapılabilecek inşaat alanı” üzerinden yapılması. Mesela 1 metrekarelik inşaat alanının kaç liraya denk geldiği karşılaştırılabilinir

• #1,397
Önceki mesajımda Kadıköy’de aynı bölgede imarı geçmiş 70 metre arsanın 25 milyon olduğu ilanı attım.Sizin derdiniz ne anlamadım

• #1,400
1224585917 zarı siteye bakın lodumluda 0.40 emsal yeri dönümü 76 milyon olarak satıyorlar.Geçen Avent 2 beytepenin orada 3300 metre 1.50 emsal yere 300 milyon tl istediler tabi dodurga 5 yıl içinde bu kadar değerli olacak demiyorum ama 1-2 yıla şu anın parasına göre net 60 bin olacak

Konu görüntüleyen kullanıcılar