Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 103 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,045
Ruhsat başvuruları Çankaya belediyesi'nden öğrenilebilir. Orada tanıdığı olan varsa en kısa yol budur.

• #2,048
Aslına bakarsanız plan kesinleşti. Değişiklik sadece plan notlarında. Oradada hiç bir itirazın kabul edilmesi mümkün değil çünkü değişiklikler Danıştay kararına ve onaylı 1/5000 plan kararlarına göre yapıldı.

• #2,049
Sahibinden de doğru dürüst yer kalmamış sorunlu parseller var ikanların bazısı eski tarihli

• #2,050
1,75 emsal konut ve 2,00 emsal konut + ticaret için sorunsuz parsellerde güncel m2 fiyatı ne durumda şu an bilgisi olan var mı?

• #2,051
1,75 emsal konut ve 2,00 emsal konut + ticaret için sorunsuz parsellerde güncel m2 fiyatı ne durumda şu an bilgisi olan var mı?
50 Metrelik Bulvara cephe arsalar 30 Bini aşmış durumda diyorlar.Herkese bol kazançlar şuan için alacak olan bile karda diyebilirim.10 milyona daire almaktansa arsa daha mantıklı diye düşünüyorum bu tâbi benim kendi düşüncem herkesin fikrine saygımız sonsuz teşekkür ederim.

• #2,052
50 Metrelik Bulvara cephe arsalar 30 Bini aşmış durumda diyorlar.Herkese bol kazançlar şuan için alacak olan bile karda diyebilirim.10 milyona daire almaktansa arsa daha mantıklı diye düşünüyorum bu tâbi benim kendi düşüncem herkesin fikrine saygımız sonsuz teşekkür ederim.
sarı sitede 50'lik bulvarda 2 emsal konut + ticari 30 binin çok altında, mesala 18 bin-20 bin aralığında satılıklar var. inşaallah dediğiniz gibi 30 bini aşmıştır diye umut ediyorum bende. ama ilanlara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. acaba gerçek durum ne ?
piyasanın nabzını elinde tutan birileri cevaplarsa çok memnun olurum bende.

• #2,053
sarı sitede 50'lik bulvarda 2 emsal konut + ticari 30 binin çok altında, mesala 18 bin-20 bin aralığında satılıklar var. inşaallah dediğiniz gibi 30 bini aşmıştır diye umut ediyorum bende. ama ilanlara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. acaba gerçek durum ne ?
Benim hissedarı olduğum bir parselde 1,75 emsal geçen hafta 100 m 22000 liraya aldığını bize noter yoluyla Şuf'a olarak bildirmiş bir alıcı. Parselde hissedar sayısı 17. Tabii bana rakam biraz şişik geldi. Ama ne kadar şişirecek. Büyük ihtimal 17- 18 bin liraya aldı.

• Beğen
Tepkiler: musa
  • #2,054
Benim hissedarı olduğum bir parselde 1,75 emsal geçen hafta 100 m 22000 liraya aldığını bize noter yoluyla Şuf'a olarak bildirmiş bir alıcı. Parselde hissedar sayısı 17. Tabii bana rakam biraz şişik geldi. Ama ne kadar şişirecek. Büyük ihtimal 17- 18 bin liraya aldı.
İlave olarak bizim parsel Gökdemirlerin yapmayı planladığı parsele çok yakın bir konumda.

• #2,055
İlave olarak bizim parsel Gökdemirlerin yapmayı planladığı parsele çok yakın bir konumda.
Sari siteye göre bir tik fazla gibi duruyor. Ayrica 100m² 1 daire etmiyor ama yatirim yatirimdir. şufa hakkini kullanmak isteyen çikabilir illaki. Fiyat şişik olsa bile getirisini göz önunde tutunca alinabilir.

• #2,056
İmar işi yoluna girdikçe fiyatların adım adım artacağını yazmıştım. Sene sonuna kadar 30.000 rakamı normal fiyat haline gelecek. Aralıkta ticari parsel 15 binden gitmişti, 1,75 emsal en az 17-18 oldu diyelim. Zaten ruhsat işlemleri başlayınca bir sıçrama daha yapacaktır.

Yine de şu an satan zarar etmiş olur. Acil ihtiyaç vesaire olablir tabii.

Dodurga'nın ekürisi yanyana olduğu Beytepe'dir. İnşaatlar yükseldikçe fiyatlar Beytepe ile eşitlenecektir.

• Beğen
Tepkiler: musa
  • #2,057
Emlakcıların ilanlarının çoğu gerçekçi değildir.müşteri olup iş ciddiye bindiği zaman orasını satmaktan vazgeçtiler,size başka yer satalım o da önceki fiyatın üç katı yani kendi akıllarınca müşteri çekmek politikası uyguluyorlar.

• #2,058
Sizin adresi nasil bulmus acaba

• #2,060
Emlakcıların ilanlarının çoğu gerçekçi değildir.müşteri olup iş ciddiye bindiği zaman orasını satmaktan vazgeçtiler,size başka yer satalım o da önceki fiyatın üç katı yani kendi akıllarınca müşteri çekmek politikası uyguluyorlar.
Aynen öyle. Ben sarı siteden 2 emsal olan ve fiyatı cazip olan bir ilanı 3 gün önce aradım. Açan kişi kem küm ederek fiyatı değişti, satıcı satmaktan vazgeçti dedi.Size ona benzer bir arsa bulabiliriz fakat fiyatlar bu fiyatlara değil gibi laflar edince adamın ilanı yemlik olarak kullandığını anladım kapattım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• musa