Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 113 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,241
Daha itirazlar reddedilmedi Çankaya belediyesine sorun Çankaya belediyesinin sayfasında da dodurga ile ilgili karar geçmiyor

• #2,242
Daha itirazlar reddedilmedi Çankaya belediyesine sorun Çankaya belediyesinin sayfasında da dodurga ile ilgili karar geçmiyor
2 Mayıs'ta dodurga ile ilgili meclis toplantısı yapılmış olup,fakat kararlar aylık yayınlandığı için ancak Haziran ayında belediyenin sitesinde görebiliriz.

• #2,243
İtirazların redd edilip edilmediğini telefonla öğrenebiliriz.fakat tanıdık olmadığı zaman şifai olarak bilgi vereceklerini sanmıyorum

• #2,244
Banada söyledikleri 2 Mayıs'ta ki kararı belediye sitesinde 9 Mayıs'ta yayınlayacaklar deniliyor.

• #2,245
Sarı sitede Dodurga ilanları dün 57 adetti bugün bir anda 47'ye düşmüş. favorilerime aldığım ilanlardan bu gün altısı ilanda değil yazıyor. Birilerinin bildiği, bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde.

• Beğen
Tepkiler: musa
  • #2,246
Sarı sitede Dodurga ilanları dün 57 adetti bugün bir anda 47'ye düşmüş. favorilerime aldığım ilanlardan bu gün altısı ilanda değil yazıyor. Birilerinin bildiği, bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde.

Fiyatlar artışa geçecektir. İmarın artık sonuna geldik. Çayyolunda, beytepenin dibinde artık olması gereken rakamları yavaş yavaş göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: musa ve Makita
  • #2,252
İyide biz planda maviye boyamışlar suyun kenarı diye arsa aldık biksem yolun kenarından alırdık hiçmi yaptırımı yok planı öyle çizenler için dava edebilirmiyim
Ben TOKİ'den ev aldım orman manzarası diye fakat orman falan yoktur,kuru bir dağ var.yani hiç bir hak iddia edemiyoruz.etsek bile götürüsü getirisinden fazladır

• #2,254
Ciddi mi?

Aralık'ta benim 1,20 emsal ticari parselde 15.000 den satış oldu.

Şu anda üstelik bütün konut parselleri en az 1,75 emsal olmuşken 14.000 liradan satmak akıl işi değildir.

Tahminim şufa hakkını kullanan olacaktır.
14.000 TL bana inandırıcı gelmedi noterden o kadar hissedara yazı gönderen insan notere masraf edeceğine metresini 20.000tl gösterir hiç yazı göndermesinede gerek kalmaz.allah aşkına inanan varmıdır.

• #2,256
Ciddi mi?

Aralık'ta benim 1,20 emsal ticari parselde 15.000 den satış oldu.

Şu anda üstelik bütün konut parselleri en az 1,75 emsal olmuşken 14.000 liradan satmak akıl işi değildir.

Tahminim şufa hakkını kullanan olacaktır.

1,75 emsal konut parseli, dodurgada yeni arsa alanlar hep ihtarname çekiyor mesela belörende de yerim var orada yeni hissedarlar var 1 sene önce almışlar tebligat falan göndermediler.

• #2,259
35lik bulvarda 9 hissedarlı bir yere 3 5 ay önce müsteri oldugumda 15bin istemislerdi. ilerisi için ucuz ama simdiki piyasaya göre uygun. Bu benim kendi fikrim. Herkesin fiyat algısı farklı olabilir.

şufa hakkınızı kullanip kullanmamak size kalmış. Bu konudaki düşuncelerimi daha önce söyledim.

• #2,260
Yeni kooperatif kurulmuş
IMG_5740.png

• Beğen
Tepkiler: musa

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• musa