Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 Mayıs'ta dodurga ile ilgili meclis toplantısı yapılmış olup,fakat kararlar aylık yayınlandığı için ancak Haziran ayında belediyenin sitesinde görebiliriz.
Sarı sitede Dodurga ilanları dün 57 adetti bugün bir anda 47'ye düşmüş. favorilerime aldığım ilanlardan bu gün altısı ilanda değil yazıyor. Birilerinin bildiği, bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde.
Sarı sitede Dodurga ilanları dün 57 adetti bugün bir anda 47'ye düşmüş. favorilerime aldığım ilanlardan bu gün altısı ilanda değil yazıyor. Birilerinin bildiği, bizim bilmediğimiz bir şeyler var herhalde.
Herkesin kendi Fikri ama acil ihtiyacı yoksa dodurgadan bu saatten sonra 14 000 liraya arsa satanın ya aklından sorunu vardır yahut kolay para kazanıyordur.
İyide biz planda maviye boyamışlar suyun kenarı diye arsa aldık biksem yolun kenarından alırdık hiçmi yaptırımı yok planı öyle çizenler için dava edebilirmiyim
İyide biz planda maviye boyamışlar suyun kenarı diye arsa aldık biksem yolun kenarından alırdık hiçmi yaptırımı yok planı öyle çizenler için dava edebilirmiyim
Ben TOKİ'den ev aldım orman manzarası diye fakat orman falan yoktur,kuru bir dağ var.yani hiç bir hak iddia edemiyoruz.etsek bile götürüsü getirisinden fazladır
14.000 TL bana inandırıcı gelmedi noterden o kadar hissedara yazı gönderen insan notere masraf edeceğine metresini 20.000tl gösterir hiç yazı göndermesinede gerek kalmaz.allah aşkına inanan varmıdır.
Herkesin kendi Fikri ama acil ihtiyacı yoksa dodurgadan bu saatten sonra 14 000 liraya arsa satanın ya aklından sorunu vardır yahut kolay para kazanıyordur.
1,75 emsal konut parseli, dodurgada yeni arsa alanlar hep ihtarname çekiyor mesela belörende de yerim var orada yeni hissedarlar var 1 sene önce almışlar tebligat falan göndermediler.
35lik bulvarda 9 hissedarlı bir yere 3 5 ay önce müsteri oldugumda 15bin istemislerdi. ilerisi için ucuz ama simdiki piyasaya göre uygun. Bu benim kendi fikrim. Herkesin fiyat algısı farklı olabilir.
şufa hakkınızı kullanip kullanmamak size kalmış. Bu konudaki düşuncelerimi daha önce söyledim.