Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 136 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,702
itirazlarin ne oldugu belli mi?

Emsal ile ilgili bir itiraz gelmez. Gelirse kabul edilmez. Yine çankaya belediyesindeki gibi 150m2 olayına itiraz edilebilir. Onuda yine kabul etmezler. Belki tek tük parsel bazında itiraz olabilir o da bölgeyi ilgilendirmez ayrı olarak değerlendirilir.

Son düzenleme:
  • #2,703
Merhaba ilanda 29926/3 parsel 2276 m2 ticari parselmi ? 1 m2 15 bin diyorlar plandan baktım kırmızı alan olarak görünüyor bilen varsa yorum yapabilirim tşk

• #2,704
Merhaba ilanda 29926/3 parsel 2276 m2 ticari parselmi ? 1 m2 15 bin diyorlar plandan baktım kırmızı alan olarak görünüyor bilen varsa yorum yapabilirim tşk
ticari ama kültürel tesis alani olarak görunuyor tabi degismiste olabilir. Parselin ortasinda kitap gibi bir isaret var o manaya geliyor.

ticari.jpg

Son düzenleme:
  • #2,705
Meclis onaylarsa plan kesinlesmis olacak diye biliyorum. Bir daha aşkı süreci baştan baslarmi onu bilen var mı.

• #2,712
Çankaya e-imarda 1,20 emsal, 10 kat izinli ticari parsel görünüyor.

Eğitim alanlarında 10 kat olmaz herhalde.

Planda eğitim alanları 6 kat ile sınırlı görünüyor.

IMG_20250605_230049.jpg

Son düzenleme:
  • #2,715
Merhabalar, planın Alacaatlı'ya yakın yerinde büyük bir özel eğitim alanı var(195 dönüm), buranın akıbeti nedir?

• #2,716
Orası bildiğim kadarıyla çok hisseli bir yer.Yapılaşma başladıktan sonra en az ticari hissenin yarısı kadar değerli olur.Şu anda buraları ucuza toplamak isteyen çok fazla kişi var.Ayrıca dava açılıp milli eğitim bakanlığından rayiç emsale göre satış yapılıyormuş şu anın fiyatıyla metresi 15-20 binlerden

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: SOLEY ve hid
  • #2,717
Benim umudum yok toplantıdan itiraz kabul edilcek gibi konuşuyorlar yakinen tanıdıklarım inşallah böyle bir durum olmaz beklemeyiz de bitsin kurtulalım artık sizlerin düşünceleri nedir

• #2,718
İtiraz kabul edilecek ki zaten onu reddetmediler önemli olan o itirazın sonucunda ne yapılacak hızlı mı davranacaklar yoksa yine oyalama işi mi kendi itirazlarını kendileri zaman için mi yaptı o önemli olan

• #2,719
Gene uzunca sürer o halde benim umudum kısa sürede kalmadı burdan illaki onaylanır plan ama kendi içlerinde döndürüp duruyorlar lastik gibi uzadı insanların heveslerini kursaklarında bıraktılar gene en kötü 3 5 ay daha uzar bu iş

• #2,720
Çankaya zaten itirazın usule yönelik olduğunu, uygulamada sıkıntı çıkmaması için maddenin tümünü kapsayacak şekilde ifade edilmesinin uygun olduğunu belirtiyor.

Bahse konu düzenleme aslında yapıldı, kabul edildi. Bu itirazla plan notunda yapılacak düzeltmenin askıya çıkması gerektiğini pek sanmıyorum.

Zaten bu konuda mahkemenin kararı çıktığında birkaç kez yazmıştım. Mahkemenin kararının direk olarak bağladığı iki maddeden sadece birini karar kapsamına alıp diğer maddeyi dokunmadan bırakması kötü niyetliydi. Kötü niyetli olunmasa en azından bilgi istenince bunu düzeltirdi. Aksine, "açıklama gerektirecek bir şey yok" diyerek sanki işin çıkmaza girmesi istendi.

Büyükşehir plan notunda yapacağı bu düzenlemeyi askıya çıkmadan halledebilir diye umuyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar