Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Gereksiz Bulduğunuz Eshot Hatları | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Gereksiz Bulduğunuz Eshot Hatları

Aslında tramvaya bitişik 10 hattının da gerekliliği tartışılır da mithatpaşa cdsinde genellikle yaşlılar tarafından çok tercih ediliyor her durakta inen binen görüyorum, aktarma sistemi darmaduman edilmişken, eski anahatlar tekrar açılmışken varsın 10 da çalışsın

Aslında tramvaya bitişik 10 hattının da gerekliliği tartışılır da mithatpaşa cdsinde genellikle yaşlılar tarafından çok tercih ediliyor her durakta inen binen görüyorum, aktarma sistemi darmaduman edilmişken, eski anahatlar tekrar açılmışken varsın 10 da çalışsın
hocam izmirde otobüs ulaşımını sınırlamak,engellemek çok da mantıklı değil
sonuçta tepelerde kalan birçok semt var,ve izmir henüz avrupai diye tabir edilen full raylı sistem ulaşımına hazır değil
e malumunuz T2(hatta yer yer T1) hatları çoğu zaman sıkışık ilerliyor,İZBAN zaten hindistan usülü işliyor(kaç kez milletin binmek için birbirini ittirip sığmaya çalıştığına şahit oldum),bırakın da otobüsler bize kalsın😁😁
gerçekten aktarmalı ulaşım için daha çok çok metro hattı inşa edilmeli ve mevcut banliyo altyapısı geliştirilmeli

359 : R.ŞEVKET İNCE MAH. - SALHANE

bu sefer saatleriyle pek tercih edilmediği açık, iptal edilebilir veya güzergahı iki ucundan uzatılarak şehir hastanesi halkapınar olarak güncellenebilir
salhane bence aktarmadan çok yan durak şeklinde hizmet verirse(halkapınar 2 hatları gibi) daha verimli hatlar oluşturulabilir
naçizane önerim 359 ile 328 in birleşimi gibi Cengizhan-Evka3 Metro hattı açılması olacak
338 i de 498 güzerhahı ile harmanlayıp adliye üstgeçitten halkapınar 2 ye uzattık mı daha çok verim alınabileceği kanaatindeyim, çünkü şu halde bile salhaneyi o taraftan kullanana çok az denk geldim

hocam izmirde otobüs ulaşımını sınırlamak,engellemek çok da mantıklı değil
sonuçta tepelerde kalan birçok semt var,ve izmir henüz avrupai diye tabir edilen full raylı sistem ulaşımına hazır değil
e malumunuz T2(hatta yer yer T1) hatları çoğu zaman sıkışık ilerliyor,İZBAN zaten hindistan usülü işliyor(kaç kez milletin binmek için birbirini ittirip sığmaya çalıştığına şahit oldum),bırakın da otobüsler bize kalsın😁😁
gerçekten aktarmalı ulaşım için daha çok çok metro hattı inşa edilmeli ve mevcut banliyo altyapısı geliştirilmeli
Her bölgede kesinlikle İzban'a alternatif ulaşım olarak sık çalışan otobüs hatları olmalı. Hem Menemen tarafında hem Gaziemir tarafında böyle hatlara ihtiyaç var. İzbanda Alsancak-Gaziemir arasına yoğun saatlerde ek sefer olduğu gibi Alsancak-Menemen veya bu olmazsa da Alsancak-Çiğli arasına ek sefer işlemeli bence. İş çıkış saatlerinde Halkapınar-Karşıyaka arası çok yoğun oluyor, çok zor biniliyor İzban'a.

969 - BALÇOVA - F.ALTAY AKTARMA MERKEZİ

Metro tam kapasite açıldıktan sonra, balçova içine yeni ring hatları açılma planı yok ise, mevcut durumda 969un tüm seferleri 480e kaydırılıp 969 kapatılabilir.

Balçova belediyesi ve sakarya caddesi civarı metroya yürümek için hala çok uzak o yüzden sık çalışan bir hat şart

Eğer 480 çalışırsa f.a. da yoğunluk oluşturan ekonomi üni. öğrencileri başta olmak üzere teleferik ziyaretçileri ve sakarya cdsi yolcusu; f.a trafiği, balçova kavşağı trafiği, ata caddesi trafiği çekmek yerine direkt olarak DEÜ istasyonunda iner ve 480i kullanır ve bu alışkanlığa dönüştükçe az evvel saydığım güzergah bir nebze olsun rahatlayacaktır.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik sebebiyle f.a ya gitmek yarım saati bulurken, bu trafikten kaçmak isteyen tramvay yolcuları bile metro ile deü ist aktarmayı tercih edecektir.

Eğer yolcular deü ist indiğinde sık çalışan bir 480le karşılaşacaklarını bilirse, hiç f.a. yı hiç tercih etmeyeceklerdir

Son düzenleme:
596 Katip Çelebi Üniversitesi - Egekent Aktarma Merkezi

Bu hat şu anda gereksiz değil ama Katip Çelebi Üniversitesi İZBAN istasyonu açıldığında kapatılabilir. Bunun yerine Çiğli'den veya Bostanlı İskele'den Katip Çelebi Üniversitesi'ne daha uzun mesafeli bir hat açılabilir. Ayrıca Bornova Metro'dan ve Menemen'den de Katip Çelebi Üniversitesi istasyonuna hat açılabilir. Egekent Aktarma'daki bazı hatlar artık bu istasyona geçirebilir.

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
Aslında 800,602 ve 608 hatlarının da A tarifesine geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Menemen'den Halkapanar'a İZBAN'la gidiş aktarma hakkı tanıyıp birkaç lira fazla alıyorken 800'ün bu hakkı hiç tanımaması saçma. En azından hem gittiğin kadar öde olup hem de ücretsiz aktarma sağlasa yani İZBAN'daki gibi belli bir mesafeden sonra ek ücret alsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Caracalla

Konu görüntüleyen kullanıcılar