Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ve Enteresanlıklar | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ve Enteresanlıklar

Bu sabah 15BK otobüsünü Çavuşbaşı nda gördüm :) Sanırım FSM yolu tamamen tıkandığı için Ümraniye Devlet Hastanesinden sonra Hekimbaşı yolunu takip edip Çavuşbaşı köprüsünden sağ yapıp Çavuşbaşı merkezden Kavacık a çıkıyor

T-1092 bugün araç iett den baktığımda 79G de seferleri vardı.Ama sefer saati gelince baktım araç garajda gözüküyor hala ve uygulamadada sefer gözükmüyor duyurulara baktım oradada iptal oldu vb yazmıyor.Akşam oldu saat 19 gibi seferi var yine aynı durum.Gerçekten çok iyi hizmet bravo İETT

T-1092 bugün araç iett den baktığımda 79G de seferleri vardı.Ama sefer saati gelince baktım araç garajda gözüküyor hala ve uygulamadada sefer gözükmüyor duyurulara baktım oradada iptal oldu vb yazmıyor.Akşam oldu saat 19 gibi seferi var yine aynı durum.Gerçekten çok iyi hizmet bravo İETT
Aracın konumu bozulmuş. Son sinyal 11 Ocak gecesi alınmış. Araç ise 79G seferlerini firesiz tamamlamış.

11ÇB'nin aksi durumunu 98G'deki Otokarlarda yaşıyorum. Elbet şoförler gidip kasislerde bizi zıplatmıyor ama hızları biraz fazla.

Günün ilk enteresanlığı olarak, O1184 bugün Eğitim Aracı tabelasıyla bizim mahalleye geldi. Mavi tabelayı görünce bir an HT11 sandım. Ufak bir hayal kırıklığının ardından 98G çalışan O3025 kapı numaralı Otokar'a binip gittim.

İki gündür sabit Otokar'ı olmayan 98G'de çalışan şoförler de nedense aracı hızlı kullanıyor. Sarıyer tarafından gelmiş olabilirler diye düşünüyorum. Bunu düşünmemin sebebi 150 serisi, 25A vb. hatlar uzun süre hız yapılabilecek güzergahlara sahip olması. O3025'le olan yolculuğum yine fena değildi ama O1266'nın şoförü kaza yapacak diye korktum açıkçası.

11ÇB'nin aksi durumunu 98G'deki Otokarlarda yaşıyorum. Elbet şoförler gidip kasislerde bizi zıplatmıyor ama hızları biraz fazla.

Günün ilk enteresanlığı olarak, O1184 bugün Eğitim Aracı tabelasıyla bizim mahalleye geldi. Mavi tabelayı görünce bir an HT11 sandım. Ufak bir hayal kırıklığının ardından 98G çalışan O3025 kapı numaralı Otokar'a binip gittim.

İki gündür sabit Otokar'ı olmayan 98G'de çalışan şoförler de nedense aracı hızlı kullanıyor. Sarıyer tarafından gelmiş olabilirler diye düşünüyorum. Bunu düşünmemin sebebi 150 serisi, 25A vb. hatlar uzun süre hız yapılabilecek güzergahlara sahip olması. O3025'le olan yolculuğum yine fena değildi ama O1266'nın şoförü kaza yapacak diye korktum açıkçası.
Geçtiğimiz gün ispark çalışanı ile sohbet ederken ikramiyeyle birlikte aylık maaşının 55 bin lira olduğunu söylemişti. İETT şoförleri de en kötü ihtimalle bu kadar alıyordur. Şu an Türkiye de mühendis olup da bu parayı kazanamayan çok adam var, ben şoför olsaydım araçları kendi şahsi aracımdan bile daha temiz, özenli kullanırdım.

Geçtiğimiz gün ispark çalışanı ile sohbet ederken ikramiyeyle birlikte aylık maaşının 55 bin lira olduğunu söylemişti. İETT şoförleri de en kötü ihtimalle bu kadar alıyordur. Şu an Türkiye de mühendis olup da bu parayı kazanamayan çok adam var, ben şoför olsaydım araçları kendi şahsi aracımdan bile daha temiz, özenli kullanırdım.
Bu konuda sizinle hemfikirim fakat sabahtan akşama kadar direksiyon başında olmak kolay iş de değil.

Bugün 11ÇB hattında çalışan M4730 un şoförü her durakta yolcu olmadığını görse bile duracak kadar yavaşlıyor, iyice emin olduktan sonra hızlanıyordu. Hayatımda hiç Avrupa ülkesine gitmedim ama herhalde bu arkadaş Avrupa Birliği standardına göre iş yapıyor 😂
yeminle tüm akia şoförleri aynısını yapıyor bi de nasıl bi araç yapmışlarsa frene dokunsa bile ayakta yolcular bi tarafa sıçrıyor sonra aniden kalkıyor bu sefer farklı yere sıçrıyor yolcular

Bu ispark görevlileri 55 bin lirayı hak edecek kadar ne yapıyor, merak ettim.
Son cumhurbaşkanlığı seçiminde 2 aday da seçim kazanmak için memurlara büyük zam vaat ettiler ve gerçekleşti de. Şu anda isparkçılar da en düşük memur maaşı olan 40 bini alıyorlar + 3 ayda bir ikramiye. Buranın konusu değil tabi ama o seçim rüşveti yüzünden piyasanın dengesi çok kötü bozuldu.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar