Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Akia Ultra LF 12 Otobüsleri | Sayfa 16 | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

İETT'nin Akia Ultra LF 12 Otobüsleri

Akia diye demiyorum. Araç darbe aldı ve eskisi gibi asla olmayacak. Kolun kırılsa ve doktor tedavi etse illa ki hasar kalır eskisi gibi olmaz olamaz. Burda önemli olan hiç hasar almaması. O araç kıçından başından defalarca darbe aldı. Fibermiş metalmiş hepsi hikaye bak ben sana bilmediğin birşeyi söylim mi jelibondan yapılıyor artık tüm otobüsler. Nasılmış çok bilmişlik.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Akia diye demiyorum. Araç darbe aldı ve eskisi gibi asla olmayacak. Kolun kırılsa ve doktor tedavi etse illa ki hasar kalır eskisi gibi olmaz olamaz. Burda önemli olan hiç hasar almaması. O araç kıçından başından defalarca darbe aldı. Fibermiş metalmiş hepsi hikaye bak ben sana bilmediğin birşeyi söylim mi jelibondan yapılıyor artık tüm otobüsler. Nasılmış çok bilmişlik.
Jelibon madenlerinin Ankara'da olduğunu da biliyorum(!)
İstenirse aracı sıfırdan daha sıfır yapabilirler ama maliyet. Ki gerek yok iki türlü onarım da 15 yıllık ömrü karşılayacak.
Bursa'da 2006 yılında daha yeni alınmış 1 2 aylık o345 conecto solonun teki dere yatağına uçup devrilmişti. Plakası da 16 BVH 30, belediye çekti arabayı mengerler Bursa ya arabayı tamir ettiler. Şimdi sorsan kime bu araba öyle kaza yaptı demezler. Haberleri bile olmaz düşün.

• Beğen
Bu otobüslerin önü ve arkası kompozit yapıda olduğundan onarımı kolay olur ve eski haline geri döner.

• Beğen
Bu otobüslerin önü ve arkası kompozit yapıda olduğundan onarımı kolay olur ve eski haline geri döner.
Sadece ön değil ki, tavan çamurluk gibi her şey. Sol cephede bi alüminyum vardır harici zor.
Örneğin Karsan Jest minibüslerinin yenilerinde bütün parçalar kompozit. Şoför kapısı dahil.

Heves diye birşey duydun mu. Gitti o araba gitti vur jileti gitsin. Sikilmiş amı istediğin kadar diktir o am ******* ve kızlığı bozuldu artık.

Tamir edemezler demedim ki adamlar yan yatmış camları patlamış körüklü citaroyu tamir ettiler. Ordaki asıl demek istediğim hasar almamasını sağlamak.
Kamu aracında heves olmaz. Bu yüzden takıntı yapmaya gerek yok. 3000 4000 aracı olan İETT nin şeyinde bile olmaz bu.
Sana tavsiyem otobüsü takıntı haline getirme. Normal hayatın için yazık.

• Beğen
Tepkiler: alex ve Beykozlu
Actia göstergeler ve direksiyon da öyle sanırım.
İç aksam hakkında bilgim yok. Bi ara aracın yanıns otururken nereler alemenyum diye baktığımda görmüştüm. Ve boya farkı velşi ediyor zaten.
İçi yolculuk sırasında işim yoksa bakarım. Tek diyeceğim Akia içi saçmalamış. Otokar yapacak iken BMC yapmış düzeni nerdeyse. Bu düzende 8 koltuk daha koyardın, ayakta kapasitesini düşürmeden.

• Beğen
Kamu aracında heves olmaz. Bu yüzden takıntı yapmaya gerek yok. 3000 4000 aracı olan İETT nin şeyinde bile olmaz bu.
Sana tavsiyem otobüsü takıntı haline getirme. Normal hayatın için yazık.
Kamu aracı diye birşey yok. Halkın aracı var. Bal gibi de heves olur. Ayrıca örnek vermek için öyle dedim kalın kafana girmiyorsa yapacak birşey yok.

Takıntı falan yok ne takıntısı. Kişi kendinden bilir işi. Takıntı haline getiriyorsan yazma o zaman buraya İETT ile ilgili. Hepimiz burda ne için varız İETT için değil mi neyin kafasındasın sen.

Asıl senin hayatına yazık burda bir kaza var ve kazayı konuşuyoruz ama sen hasar görmüş 1 aylık arabayı tamir edince eski haline döneceğini iddia ediyorsun doktora görünmelisin.

Son düzenleme:
Kamu aracı diye birşey yok. Halkın aracı var. Bal gibi de heves olur. Ayrıca örnek vermek için öyle dedim kalın kafana girmiyorsa yapacak birşey yok.

Takıntı falan yok ne takıntısı. Kişi kendinden bilir işi. Takıntı haline getiriyorsan yazma o zaman buraya İETT ile ilgili. Hepimiz burda ne için varız İETT için değil mi neyin kafasındasın sen.

Asıl senin hayatına yazık burda bir kaza var ve kazayı konuşuyoruz ama sen hasar görmüş 1 aylık arabayı tamir edince eski haline döneceğini iddia ediyorsun doktora görünmelisin.
Lütfen kamu kelimesinin anlamına bakar mısın?
Geri kalanlara cevap vermeme hakkımı kullanacağım, konu uzamasın diye.

• Beğen
Tabela küçük gibi durmuyor mu?

54062449564_757aa0acb8_c.jpg

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar