Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İett'nin Başkanı Sizsiniz, Ne Gibi Değişiklik Yapardınız? | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İett'nin Başkanı Sizsiniz, Ne Gibi Değişiklik Yapardınız?

130H fukara banliyösü gibi her yeri dolaştığı için tercih edilmiyor olabilir mi ben Havalimanına gitmek istesem 130H tercih etmem zaten 130H Havalimanı için kullanılmıyor Viaporta gitmek isteyen kullanır ama yine kullanılmaz onu yapana kadar M4 metrosunu kullanırsın
130H’ın tercih edilmeme sebeblerinden biri ekonomik olarak güçsüz gettolardan geçmesi olabilir mi zaten yolcusu az hızlı seyahat edilmez mi 88 durak var ama esenyalıdan sonra tak tak geçer durakları m4 e aktarma yapmak istesen kame12 metroya gidene kadar uçağı kaçırtır kame13 kalabalık hat eğer valiz maliz varsa hiç uğraşılmaz dolmuşun almama riski var

130H’ın tercih edilmeme sebeblerinden biri ekonomik olarak güçsüz gettolardan geçmesi olabilir mi zaten yolcusu az hızlı seyahat edilmez mi 88 durak var ama esenyalıdan sonra tak tak geçer durakları m4 e aktarma yapmak istesen kame12 metroya gidene kadar uçağı kaçırtır kame13 kalabalık hat eğer valiz maliz varsa hiç uğraşılmaz dolmuşun almama riski var
İşte orada meşhur 130Ş devreye giriyor Tuzla içindeysen alternatifin yok. Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 250 hattı üstüne tanımam.

şaka yapmaktamı yasak?
Şakayla ne ilgisi var. Ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar. Doğru bir tanedir. Ben söyleyince eksiliyorlar kuduz köpek gibi. Onlar da hatalarını anlarlar da iş işten geçmiş olur. Adam İzmir de yaşıyor benim alibeyköy konusunda yaptığım yoruma eksi atıyor. Adam anadolu yakasında yaşıyor alibeyköy konusu hakkında yazıma eksi atıyor. Bunlar bu siteye zarar veriyor. Site yönetimi adeta büyülenmiş gibi uyanmıyor gerçekleri göremiyor. Ben kimseye durduk yere hakaret etmedim. Aksine 10 kişi birden üzerime çullanıyor hakaret haksızlık ve iftira atıyorlar. İsterseniz beni siteden atın hiç sorun değil.

Dönün bi yabancı ülkelere bakın böylesine bi linç kültürü var mı.

Gerekirse 2024'e kadar gidilsin kim neler demiş ve şimdi ne diyor.

Bana saldıran arkadaşlar sadece iftira atıyor. Ne istediklerini ne dediklerini onlar da bilmiyor.

Çünkü benim dediğim şeyi bir başkası diyince hak verdiklerine şahit oluyorum.

Tekrar ediyorum. 1 seneden fazladır bu mobbing devam ediyor.

Sizden gibi görünenler aslında sizden değil. Sitede huzuru bozmasalar daha çok etkileşim alır.

Daha önce kapatılan hesaplarım ve mesaj sayım herşey ortada.

Bu arkadaşlar size iyilik değil kötülük yapıyor.

Bir foruma neden girilir? Görüş ve önerilerimizi yazarız demi toplu taşıma hakkında. Bende üye olduğum gibi onu yazdım ama hemen ardından eksiler, hakaretler iftiralar üstelik 10 kişi birden.

Bir kişi de demiyor ya arkadaşlar sizde alibeyköy entegrasyon projesinden şikayet ediyorsunuz bu arkadaşta şikayet ediyor öyleyse sorun ne...

Yılanın başı semih, yunus ve beykozlu. Diğerleri ise bu üçünün arkasından gidiyor adeta tapıyorlar.

Topluca bi linç kültürü oluşmuş. En ufak birşeyde üzerine çullanıyorlar. Alperene daha önce aynı şeyi yaptılar. Hüseyin nickli üyeye de ona benzer birşeye nerdeyse ramak kalmıştı. Ben okuyorum yazılanları.

15F ve 36V umarım kaldırılır da bana ve yüzbinlerce nüfusluk mahallelere hakaret haksızlık ve iftira atmak neymiş görürler.

Adaletin a sı yokda siteden atılmak onurdur şereftir gururdur.

Adam otobüs başlığında metro tramvay güzellemesi yapıyor, kendilerine otobüs sevdalıyım diyenler bir kişi de çıkıp demiyor ya hop noluyoruz.

Hatların kısaltılmasına alkış tutanlar filoda körüklü otobüslerin az olmasından, yeni körüklü alımının yapılmadığından dem vuruyorlar. E gidiş geliş 15 dakika olan hatlar için adam neden körüklü otobüs alımı yapsın.

Bu zihniyet iett yi bitirme zihniyetidir. Savunun savunun normal hatların kapatılmasını savunun. Resmen iett'nin sonuna geldik. Bu kuruma, otobüslere ihanet ediyorsunuz. Normal hatların kapatılmasının ne anlama geldiğini birileri acı gerçeği yaşayarak öğrenecekler.

Utanmasalar iett artık minibüsçülük işine başlayacak. Herşeyi metro tramvaya endekslersen alternatif normal hatları kaldırırsan o zaman gidiş geliş 15 dakika olan hatta adam neden 12 metre otobüs koysun soruyorum.

Son düzenleme:
Şakayla ne ilgisi var. Ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar. Doğru bir tanedir. Ben söyleyince eksiliyorlar kuduz köpek gibi. Onlar da hatalarını anlarlar da iş işten geçmiş olur. Adam İzmir de yaşıyor benim alibeyköy konusunda yaptığım yoruma eksi atıyor. Adam anadolu yakasında yaşıyor alibeyköy konusu hakkında yazıma eksi atıyor. Bunlar bu siteye zarar veriyor. Site yönetimi adeta büyülenmiş gibi uyanmıyor gerçekleri göremiyor. Ben kimseye durduk yere hakaret etmedim. Aksine 10 kişi birden üzerime çullanıyor hakaret haksızlık ve iftira atıyorlar. İsterseniz beni siteden atın hiç sorun değil.

Dönün bi yabancı ülkelere bakın böylesine bi linç kültürü var mı.

Gerekirse 2024'e kadar gidilsin kim neler demiş ve şimdi ne diyor.

Bana saldıran arkadaşlar sadece iftira atıyor. Ne istediklerini ne dediklerini onlar da bilmiyor.

Çünkü benim dediğim şeyi bir başkası diyince hak verdiklerine şahit oluyorum.

Tekrar ediyorum. 1 seneden fazladır bu mobbing devam ediyor.

Sizden gibi görünenler aslında sizden değil. Sitede huzuru bozmasalar daha çok etkileşim alır.

Daha önce kapatılan hesaplarım ve mesaj sayım herşey ortada.

Bu arkadaşlar size iyilik değil kötülük yapıyor.

Bir foruma neden girilir? Görüş ve önerilerimizi yazarız demi toplu taşıma hakkında. Bende üye olduğum gibi onu yazdım ama hemen ardından eksiler, hakaretler iftiralar üstelik 10 kişi birden.

Bir kişi de demiyor ya arkadaşlar sizde alibeyköy entegrasyon projesinden şikayet ediyorsunuz bu arkadaşta şikayet ediyor öyleyse sorun ne...

Yılanın başı semih, yunus ve beykozlu. Diğerleri ise bu üçünün arkasından gidiyor adeta tapıyorlar.

Topluca bi linç kültürü oluşmuş. En ufak birşeyde üzerine çullanıyorlar. Alperene daha önce aynı şeyi yaptılar. Hüseyin nickli üyeye de ona benzer birşeye nerdeyse ramak kalmıştı. Ben okuyorum yazılanları.

15F ve 36V umarım kaldırılır da bana ve yüzbinlerce nüfusluk mahallelere hakaret haksızlık ve iftira atmak neymiş görürler.

Adaletin a sı yokda siteden atılmak onurdur şereftir gururdur.

Adam otobüs başlığında metro tramvay güzellemesi yapıyor, kendilerine otobüs sevdalıyım diyenler bir kişi de çıkıp demiyor ya hop noluyoruz.

Hatların kısaltılmasına alkış tutanlar filoda körüklü otobüslerin az olmasından, yeni körüklü alımının yapılmadığından dem vuruyorlar. E gidiş geliş 15 dakika olan hatlar için adam neden körüklü otobüs alımı yapsın.

Bu zihniyet iett yi bitirme zihniyetidir. Savunun savunun normal hatların kapatılmasını savunun. Resmen iett'nin sonuna geldik. Bu kuruma, otobüslere ihanet ediyorsunuz. Normal hatların kapatılmasının ne anlama geldiğini birileri acı gerçeği yaşayarak öğrenecekler.

Utanmasalar iett artık minibüsçülük işine başlayacak. Herşeyi metro tramvaya endekslersen alternatif normal hatları kaldırırsan o zaman gidiş geliş 15 dakika olan hatta adam neden 12 metre otobüs koysun soruyorum.
Senin önceki hesap ismin ne

TEM Çakmak durağı
TEM Metris durağı
TEM Mall of Istanbul durağı
129S Sarıyer - Çayırbaşı - Hacıosman - Maslak - 4. Levent - Kavacık Köprüsü - Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları - Üstbostancı hattı (Körüklü Ağırlıklı)
129SA Sarıyer - Tünel - Hacıosman - Maslak - 4. Levent - Kavacık Köprüsü - Tepeüstü - Tavukçuyolu - Finanskent - Ataşehir - Küçükbakkalköy - Bostancı Sanayi - Üstbostancı hattı (Çift Katlı Ağırlıklı)
94S Sarıyer - Çayırbaşı - Hacıosman - Maslak - Nurtepe Viyadüğü - Şark Kahvesi - Edirnekapı Kaleboyu - Cevizlibağ - İncirli - Bakırköy hattı (Körüklü Ağırlıkı)
94BS Sarıyer - Çayırbaşı - Hacıosman - Maslak - TEM Metris - Bayrampaşa Otogarı - YTÜ - Güngören Tramvay - Haznedar - İncirli - Bakırköy hattı (Solo Ağırlıklı)
77S Sarıyer - Çayırbaşı - Hacıosman - Maslak - Nurtepe Viyadük - Piyalepaşa Bulvarı - Kasımpaşa - Saraçhane - Yenikapı İstasyon - Cerrahpaşa hattı (Solo Ağırlıkı)
148 Sarıyer - Çayırbaşı - Hacıosman - Maslak - TEM Metris - Tekstilkent - 100. Yıl Mahallesi - Göztepe Mahallesi - Mahmutbey Metro hattı (Solo Ağırlıklı)
129B Bayrampaşa Otogarı - TEM Metris - 4. Levent - Kavacık Köprüsü - Kozyatağı - Altıntepe Mahallesi - Küçükyalı - Altayçeşme - Maltepe Meydan/Sahil Peronlar hattı (Solo Ağırlıklı)
500S Gebze İstasyon - Beylikbağı - Çayırova - Merkez - Çağdaşkent - Şekerpınar - Sabancı Üniversitesi - Viaport - Sultanbeyli Gölet - Samandıra Kavşağı - Kavacık Köprüsü - 4. Levent - Nurtepe Viyadüğü - Şark Kahvesi - Edirnekapı Kaleboyu - Cevizlibağ - Zeytinburnu Çırpıcı hattı (Körüklü Ağırlıklı) (NOT: Sabahları Seyrek, Akşamları Yoğun)
155 Sarıtepe Kampüs - Arıköy - Zekeriyaköy - Yunus Emre Caddesi - EKSPRESS - Mecidiyeköy hattı (Solo Ağırlıklı)
156 Sarıtepe Kampüs - Arıköy - Zekeriyaköy - Yunus Emre Caddesi - EKSPRESS - Nurtepe Viyadüğü - Şark Kahvesi - Edirnekapı Kaleboyu - Cevizlibağ - Zeytinburnu Çırpıcı hattı (Solo Ağırlıklı)

Semih, 36V-1 den bahsettiğin t ile başlayan abi abi dediğin üye sana ne dedi. Bu saatten umurumda değil benim arabam var ne yapıyorsan yap dedi...

Yunus mesela iki kelimeyi bir araya getiremez fikri yoktur disslike vardır.

Şiledeki düşkünü, izmirdekileri saymıyorum bile.

Düşünün ki adamlar yaşamadığı bir bölge hakkında ahkam kesebiliyorlar. Bi linç kültürü oluşmuş. Kraldan fazla kralcılar.

Ayaklarıma kapanıcaklar özür dileyecekler ama nafile. Zaman beni haklı çıkaracak. Çoğu hattı biçtiler, bütün hatları biçecekler. İETT yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Hainler ise dışarıda değil içeride. Kendilerine otobüsleri seviyorum diyenler adeta İETT'ye ihanet ediyor gerçekleri doğruları söylemiyorlar aksine hatların kapatılmasına çanak tutuyorlar.

Son düzenleme:
Kardeşim o zaman ben de sana beddua atayım oldu mu böyle bir papatya çayı mı alıyorsun,tatile mi gidiyorsun,umrumda değil,kafa dağıt,forumdan uzaklaş,rahatlayalım
Papatya çayını sen al. Önce rütbeni bil. 2011 den beri wowturkey müdavimiyim ben sen kimsin.

Zaten kafamı burda dağıtıyorum ben ama fırsat vermiyorsunuz. Huzuru bozmaya hakkın yok. Hele hele İstanbul başlığında senin işin hiç yok.

• Kızgın
Tepkiler: 59Yunus34
Ne sebeple olursa olsun her kimse, bir diğer kimseye hakaret etme hakkı yoktur
Oldu gözlerim doldu.

Ulan hakaretin büyüğünü siz ediyorsunuz utanmaz herifler 10 kişi bir kişiye mobbing uyguluyorsunuz sistematik olarak 1,5 senedir disslikelarınızla hakaret haksızlık ve iftiralarınızla. Hiçbirinize hakkım helal değil. Bu da size yeter de artar.

Hele hele sitenin sahibine hakkım hiç helal değil. Adalet istiyorum fazla birşey değil.

Konu görüntüleyen kullanıcılar