Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri | Sayfa 16 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Otokar Kent 290 LF Otobüsleri

O3018 için üzüldüm ve şaşırdım çünkü eski öho procitylerde görüyordum boru eğilmesini. O1222 nin çamurluklarını kurtlar mı yedi yoksa çarpışan araba mı oynuyor şoförler dermişim
Bu 1222'ye hem dün akşam 11'de hem de bu sabah 9'da bindim. Ondan önce gelen 33'ün A3044'ünü ekip kendisini bekledim ama buna kesinlikle değdi. Otokarla gece yolculukları ayrı güzel oluyor.

Yeri burası mı bilmiyorum ama sahibinden.com'da gezinirken bir Otokar'a denk geldim ve İETT modeliyle birebir aynı. Araç Antalya'da satılığa çıkarılmış.

Link paylaşımı yasak olduğundan link veremiyorum. Size aracı nasıl gösterebilirim bilmiyorum.

* Güncelleme = Aracı biraz daha araştırınca C-1936'nın eski aracı olduğunu fark ettim. :)

Son düzenleme:
1.Cebeci Caddesi durağında beklerken TM18 hattında çalışan O2294’ü gördüm . Telefonla ilgileniyordum tam yola bakmadım ama araçtan öyle bir motor sesi geliyordu ki , dedim bu Temsa Avenue LF olmasın ? Motorunda arıza mı vardır bilinmez fakat sesi çok gür geliyordu.

Bugün karşılıklı 1'er sefer için 98Y'ye O2199 kapı numaralı Otokar verildi. Ben de 12.30 Bakırköy seferinde bu araca bindim.

Motorunun durumu iyi ancak, en ön koltukların önünde bulunan kapak yerinden çıktığı için kablolar açık durumdaydı ve camlar da kirliydi. Birkaç hafta boyunca garajda terk edilmiş izlenimine kapıldım.

Sanırsam T1025'in yerine verilmiş. T1025 an itibariyle çalışmaya devam ediyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar