Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çocukla muhabbet ederken dedim bmc mi daha eski bu mu dedim. Öncesinde tabi bu araba yeni vs dedi kente.
bmc eski bu yeni dedi. dedim bmc bundan 10 yaş genç. Şaşırdı.
Dilekolay 11 yaşındaki belki de 12 yaşındaki aracın kamera ömrü bitip. aynı ebata uygun ekran bulamamışlardır diyeceğim de universal 7" ekran değil mi bu ekran?
Aynısını metrobüsteki capacity ve conectolara yapılmaya başlamış kocaman metrobüstekilerin şöför bilgi ekranı ya varya saçmalıktan başka bişey değil otokarların kameraları çalışıyordu zaten özel yeri var sen niye alıyon üste koyup orjinal halini bozuyorsun anlam veremiyorum öne saçma sapan siyah koruyucu şey yapmışlar dümdüz önceden gri tasarım hoş kutusu vardı iett bu tür saçmalıkları bilerekmi yapıyor
Ben de O1117’nin şoför bilgisayarının değiştiğini gördüm. Siyah renkli bir kutuydu, üzerinde İETT logosu vardı, dikdörtgen şeklinde, öncekine göre biraz büyük.
Ne kadar teknolijik ya aracı üreten oraya kocaman göze batıp dikkat dağıtan ekran koymayı düşünemiyor şöförün dibine kamera koymak yerine üstüne bi kamera koymak zor olmamalı hem görüntü kirliliği gider iett araçlarına bu tür saçmalıklar lazım değil bakımlarını yapın şu araçların