Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yunus hattında hele hele en olmayacak en alakasız bir hatta Kurtköy aracının işi nedir? Gerçi ben nadir de olsa 17 hattında Kurtköy araçlarına denk geldim 17 hattı KM47'den de alakasız bir hat.
.
Yunus hattında hele hele en olmayacak en alakasız bir hatta Kurtköy aracının işi nedir? Gerçi ben nadir de olsa 17 hattında Kurtköy araçlarına denk geldim 17 hattı KM47'den de alakasız bir hat.
.
Bu sabah, daha önce bakımlı olduğu söylenen O1212'ye bindim. En arkada bulunan (sanırım) motor kapağının bir kısmı çıkmış vaziyetteydi. O kadar araçla yolculuk yaptım, böyle bir şeye ilk defa denk geliyorum.
ARACIN Sağ Aynasıda Yan Sanayi Ayna İle Değiştirilmiştir Böylece Avrupa Yakasında Orjinal Aynalı İETT Otokarı Kalmadı Sadece Tek tuk sol Taraf Orjinal Olanlar Var O Kadar
İnşallah Müslüm Gürses'in ölüm yıldönümünde de bir İETT otobüsüne bu tarz anma ve saygı kaplaması yapılır. Bu arada İETT'nin Kıvırcık Ali ve Azer Bülbül'ün ölüm yıldönümülerini pas geçmesine üzüldüm.
Sağ-sol Orijinal Aynalı Otokar Kent 290 LF ler den sadece iki tane kaldı bunlar da sarıgazi garajındaki O3078 ve O3091 kısa bir süre önce O3090 da Orijinal aynaydı ama sadece sol tarafı Orijinal kaldı