Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İzmir'de Güzergahının Değişmesini İstediğiniz Otobüs Hatları

Hattı kapattırtmazlar.
1000002579.jpg

• Beğen
Tepkiler: berke86
Yarın itibariyle 49 Açılıyormuş,
Açılmadan söyleyeyim.Hat ring ol-ma-ma-LI

Bir ucunu Boğaziçi Cd.-Den Mersinpınar'a uzatsalar iyi olur,
Öteki koldan da Halkapınar uzatması yapılırsa

MİSSSSS

Yarın itibariyle 49 Açılıyormuş,
Açılmadan söyleyeyim.Hat ring ol-ma-ma-LI

Bir ucunu Boğaziçi Cd.-Den Mersinpınar'a uzatsalar iyi olur,
Öteki koldan da Halkapınar uzatması yapılırsa

MİSSSSS
yarın deneyeceğim umarım başıma bir şey gelmez çok nezih yerlerden geçiyor sağolsun eshot bunu bildiğinden bol bol bu tarz yerlere hat açıyor iyi ki varsın eshot

• Beğen
Tepkiler: Bucali
İzmir'in genelinde İzban'a aktarma yapan hatlar azalmalı, kuzeydekiler Halkapınar Metro 2'ye veya Gümrük'e kadar gitmeli. Halkapınar 2 daha iyi diye düşünüyorum, doğrudan Egekent 2'den ve Çiğli'den metroya ulaşım sağlanmalı. Salhane'de inen çok oluyor, Halkapınar 2 yönündeki otobüsler insanların işe gidişini kolaylaştırır. En azından 1 aktarmayla çoğu yere rahat gidilebilir. Malum İzban'a aktarma yapmak süründürüyor. Güneyde de Gaziemir İzban'a mahkum bırakılmamalı, Halkapınar ve Bornova Metro hatları açılmalı. Karabağlar'dan zaten İzban'a giden fazla hat yok bir şey demiyorum, Buca'dan da belki alternatif hatlar açılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Caracalla
İzban'ı sadece İzban'a yakın oturanlar ve çok uzun mesafe gidecek olanlar kullanmalı. Bunun için de İzban'a aktarmanın kaldırılıp uzun hatların açılması gerek. Mesela Menemen'den Gaziemir'e veya havalimanına gidecek olan kullansın.

910 Gaziemir Konak hattının havaalanına gir çık yaparak, Menderese uzaması ve Menderes Konak hattı olmasını isterdim
1.png

940 Buca Konak hattının adatepe garajda son durak yapması yerine Gediz garajda son durak yaparak buca içinde daha fazla mahalleye hizmet etmesini isterdim

2.png

• Beğen
  • 100
Tepkiler: 59RS ve dragi35
910 Gaziemir Konak hattının havaalanına gir çık yaparak, Menderese uzaması ve Menderes Konak hattı olmasını isterdim
Ekli dosyayı görüntüle 70988
940 Buca Konak hattının adatepe garajda son durak yapması yerine Gediz garajda son durak yaparak buca içinde daha fazla mahalleye hizmet etmesini isterdim

Ekli dosyayı görüntüle 70990

Bir tane de bozyaka veya yeşilyurt taraflarından geçen üçyol metro havalimanı hattı açılabilir.

314 şavkar Spor Tesislerinden sonra Naldökene girip geri dönüp rotasına devam edebilir
Naldöken'e sıkça giden biri olarak bence orası için 111 harici bir hatta gerek yok. Bornova'daki en büyük sıkıntı Bornova Merkez-Evka 3 Metro-Otogar üçgenindeki kopukluk. Otogar'dan dibindeki Naldöken'e otobüsle ulaşım beklemelerden dolayı bir saati geçebiliyor, 3 vesait yapılıyor. Bu konu hakkında geçen yaz talep yazmıştım ama maalesef aktarma yapmamız gerektiğini söylediler.

Naldöken'e sıkça giden biri olarak bence orası için 111 harici bir hatta gerek yok. Bornova'daki en büyük sıkıntı Bornova Merkez-Evka 3 Metro-Otogar üçgenindeki kopukluk. Otogar'dan dibindeki Naldöken'e otobüsle ulaşım beklemelerden dolayı bir saati geçebiliyor, 3 vesait yapılıyor. Bu konu hakkında geçen yaz talep yazmıştım ama maalesef aktarma yapmamız gerektiğini söylediler.
314 boş geçip duruyor bari pazaryerinin oralardan geçse en azından biraz iş yapar Hem yeni hat açmayacak isek nasıl olcak o iş?

• Beğen
Tepkiler: dragi35
314 boş geçip duruyor bari pazaryerinin oralardan geçse en azından biraz iş yapar Hem yeni hat açmayacak isek nasıl olcak o iş?
Evka 3 Metro - Otogar bağlantısını sağlayarak iş çözülür. Daha önceki mesajlarımda 318 faalken önerilerim olmuştu. Onun dışında 314 önerisini çok yanlış anlamışım, dediğiniz öneri çok mantıklıymış, yapıldığı zaman da halka hattın tanıtılması gerekir 314 seyrek ve Naldöken'in otobüs geçmeyen bir noktasına hitap edecek.

Evka 3 Metro - Otogar bağlantısını sağlayarak iş çözülür. Daha önceki mesajlarımda 318 faalken önerilerim olmuştu. Onun dışında 314 önerisini çok yanlış anlamışım, dediğiniz öneri çok mantıklıymış, yapıldığı zaman da halka hattın tanıtılması gerekir 314 seyrek ve Naldöken'in otobüs geçmeyen bir noktasına hitap edecek.
310 olarak yeniden açılıp otogar dan başlayıp 117 rotasına ulaştırma durağından dönüp topcu taburu durağınıdan hacılarkırına girip Doğanlara girip 67 güzergahında geri dönebilir 314 ise şöyle yapılmalı durakları devam olarak batıçim, Naldöken Pazar Yeri, Bahri Altıntabak Futbol Sahası ve sonra geri döner

• Beğen
Tepkiler: dragi35

Konu görüntüleyen kullanıcılar